Arkadaşlar çok üzgün bir şekilde bu forumu açıyorum. Konyaspor Teknikdirektörü TEVFİK LAV Manisa yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. BURADAN AİLESİNE VE TÜM SPOR CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM
Arkadaşlar çok üzgün bir şekilde bu forumu açıyorum. Konyaspor Teknikdirektörü TEVFİK LAV Manisa yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. BURADAN AİLESİNE VE TÜM SPOR CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM
önemli bir teknik adamdı allah rahmet eylesin![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bu konuda BJK eski yöneticisi İbrahim Altınsay ilginç bir konuya dikkat çekti...Maçlardan sonra futbolcu ve teknik adamların araçlarını kendilerinin kullanmaması gerektiğini belirtti ve daha öncede benzer durumların oluştuğunu hatırlattı...Bu kadar yoğun stresten sonra araç kullanmamak gerektiğini belirtti...
Tevfik Lav hayatını kaybetti
Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Tevfik Lav, takımının dün Çaykur Rize- spor'u 2-1 yendiği maçtan sonra memleketi Manisa'ya giderken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Salihli-Manisa yolunda meydana geldi. Konya'dan Manisa'ya ailesinin yanına giden Tevfik Lav yönetimindeki 20 DS 474 plakalı Audi marka otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve şarampole yuvarlandı. Lav, takla atarak yuvarlanan ve metal yığını haline dönüşen arabada hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
haberi dün gece öğrendim.cok üzüldüm..Allah rahmet eylesin..yakınlarına sabır versin..
Türkiye'de beğendiğim birkaç hocadan biriydi.Özellikle Gaziantenspor'da iken onu çok beğenirdim.
Türk futbolunun başı sağolsun gerçekten çok üzüldüm.
Konyaspor şokta
Konyaspor’da teknik direktörleri Tevfik Lav’ı kaybetmenin üzüntüsü yaşanıyor. Oyuncular ve taraftarlarda hüzün hakimdi. Basına açılan odasında, Lav'ın son okuduğu "Tutkuyla Yaşamak" isimli kitap dikkati çekti...
Kitap okumayı çok sevdiği bilinen Lav'ın masasının üzerindeki düdük, adına yazılmış davetiye ve özellikle Konyaspor'u 8. sırada gösteren not şeklindeki sıralama yönetim kurulu üyelerinin gözlerini doldurdu.
Odasında bulunan panoda ise son dönemlerde gösterdiği yüksek performans nedeniyle dikkati çeken, attığı gollerle takımı sırtlayan Zafer Biryol'un fotoğrafı göze çarptı.
Futbolcusu ve yönetim kurulu üyeleri kadar, Konya'daki spor basınının temsilcileri tarafından da çok sevilen Tevfik Lav, basın toplantılarını herkesin alıştığı teknik bir dille yaparken, konuşma aralarında gazetecilere şaka yapmadan da edemiyordu.
Çaykur Rizespor maçında kaleci Ali Uyanık'ın sakatlığı nedeniyle forma giyen kaleci Özden, Konyaspor ve Türk futbolu için son derece değerli bir spor adamının kaybedildiğini söyledi.
Orta saha oyuncusu Ersin ise, akşam Konya'dan ayrılan Lav'ın ölüm haberine inanamadıklarını ifade ederek, çok üzüldüklerini ve üzerlerindeki şoku halen atamadıklarını kaydetti.
Tevfik Lav’ın cenazesi İzmir’e getirildi
Memleketi Manisa’da trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Konyaspor Teknik Direktörü Tevfik Lav’ın cenazesi otopsi için İzmir’e getirildi...
Manisa'nın Turgutlu İlçesi yakınlarında, dün akşam geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Konyaspor Teknik Direktörü Tevfik Lav, otopsi için İzmir'e getirildi.
İzmir Adli Tıp Kurumu yetkilileri, Tevfik Lav'a (45) otopsi yapılacağını, daha sonra cenazenin yakınlarına verileceğini söyledi.
Lav'ın kullandığı 20 DS 474 plakalı otomobil, dün akşam Manisa'nın Salihli İlçesi ile Turgutlu İlçesi arasındaki Derbent yakınlarında yoldan çıkarak, şarampole devrilmiş, Lav olay yerinde ölmüştü.
Tevfik Lav, 11 Temmuz 1959'da İçel'de doğdu. Geçirdiği sakatlık sonrası 17 yaşında futbolculuk yaşamını noktalayan Lav, Manisa Spor Akademisi'nden mezun olduktan sonra, Soma Linyitspor, Salihlispor, Manisaspor takımlarında teknik direktörlük yaptı.
Lav, daha sonra Birinci Süper Lig'de Denizlispor'da önce Ersun Yanal'ın yardımcısı, sonra da teknik direktör olarak görev aldı.
Siirt-Jetpa Spor, Gaziantepspor ve Ankaragücü takımlarında teknik direktörlük yapan Tevfik Lav, devre arasında Konyaspor ile sözleşme imzalamıştı.
Allah rahmet eylesin.
Önemli bir Teknik direktörü daha kaybettik.Allah rahmet eylesin.
Allah Rahmet Eylesin![]()
Allah Caliskan ve iyi insanlari yanina cabuk aliyor herkesin basi saolsun