1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: 19 Golün 10’u İlk 10 Dakikada

Default 19 Golün 10’u İlk 10 Dakikada

Arkadaşlar Tottenham takımını çalıştırıyorum. Şuan 13 maç yaptım, toplam 19 gol yedim ve 10'unu ilk 10 dakikada yedim. 1. Dakikada bile 2-3 gol yemişimdir. Maça başlar başlamaz tak gol direk 1-0 veya 2-0 yenik durumla maça başlıyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim ya da bug mu?

Kadro & Taktik:

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Oyuncu özelliklerinde determinationı yüksek olan takımlarla oynamışsın.İlk dakikalar daha kontrollü başlayın, açılırsanız hızlı genç takımlar hemen golü bulur, FB-GS derbisinde iki takım da maça kontrollü başlıyor sayın seyirciler..

Halk tabirinde kabak gibi açılıp gol yemek diye bir şey var, maalesef o oluyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Oyuncu özelliklerinde determinationı yüksek olan takımlarla oynamışsın.İlk dakikalar daha kontrollü başlayın, açılırsanız hızlı genç takımlar hemen golü bulur, FB-GS derbisinde iki takım da maça kontrollü başlıyor sayın seyirciler..

Halk tabirinde kabak gibi açılıp gol yemek diye bir şey var, maalesef o oluyor.
    Yani ilk 10 dk kapanarak mı oyunayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

yani tam kapanarak değilde sıkı markaj yaprak,alan daraltarak,kısa pas yaparak topu kendinde tutarsan maça daha iyi başlayabilirisn

Eyvalla, dediğiniz gibi yaptım. Chelsea'yi 2-1 yendim.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Alan daraltmayı kısa paslaşmayı nasıl yaparız ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Alan daraltmayı kısa paslaşmayı nasıl yaparız ?
    En uygunu dominasyondur, yani benimde oynadığım tarz.

Takım genel taktiği olarak gösterdim, bireysellerde vereceğin taktiklerde önemlidir.

Mesela DC'ler kesinlikle ve kesinlikle alan daraltma yapmamalı böyle bir sistemde hatta çoğu sistemde; ipinizi kendiniz çekmiş olursunuz.

DR-L DM'de alan daraltma sıktır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by noescape85 View Post
    En uygunu dominasyondur, yani benimde oynadığım tarz.

Takım genel taktiği olarak gösterdim, bireysellerde vereceğin taktiklerde önemlidir.

Mesela DC'ler kesinlikle ve kesinlikle alan daraltma yapmamalı böyle bir sistemde hatta çoğu sistemde; ipinizi kendiniz çekmiş olursunuz.

DR-L DM'de alan daraltma sıktır.
    yoo, yapılabilir, bu orta sahanın fiziğine (hız dahil), work rate ve team worküne bağlıdır, defans oyuncuları da çok hızlı olmalıdır.
    Yapılması başarıldığında inanılmaz avantaj sağlar, rakip orta sahayı geçemeden kaptırır, pas yapacak tek bir alan dahi bulamaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Rakip kendi sahamda 5 dk içinde bana 2 isabetli şut çekti ikisi de gol oldu,taktik anlayışını tebrik ediyorum ABOOO....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dar Alan Kısa Paslaş ilk 10 dakikada sen gol at

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    yoo, yapılabilir, bu orta sahanın fiziğine (hız dahil), work rate ve team worküne bağlıdır, defans oyuncuları da çok hızlı olmalıdır.
    Yapılması başarıldığında inanılmaz avantaj sağlar, rakip orta sahayı geçemeden kaptırır, pas yapacak tek bir alan dahi bulamaz.
    Bunu yapmak çok ama çok zordur, başarabilende çok azdır kanımca.

Alan daraltmak ciddi anlamda ipinizi çekmektir. Her takımda aşağı yukarı birkaç oyuncu teknik olarak iyidir hatta çok iyileri bile boldur.

Koskoca 2008 Fm'de yıl boyunca denedim, çok az tutturabildim. Her yeni patch'de bütün anlayış ve bireysel komutlarım sıfırlandı ki bunu 2009da denemeye bile kalkmadım.

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Rakip kendi sahamda 5 dk içinde bana 2 isabetli şut çekti ikisi de gol oldu,taktik anlayışını tebrik ediyorum ABOOO....
    Amatör takım olsaydı rakibiniz, tehdit olarak hiçbirşey göremiyorsanız rakipte, ancak o zaman deneyin. Ha o zaman arkadaşın dediği gibi rakibi içeri sokmadan tek kalede maç yapardınız.

Alan daraltan DC'nin serbest MC'den hiçbir farkı yoktur gözümde. Bölgesine sahip çıkmaz, başına buyruk gördüğü forvet veya kanat oyuncularının peşine takılır, hurraaa

Mesaj Yetkileri