1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: türk vatandaşlığı

Default türk vatandaşlığı

fm 2008de türk vatandaşlığına geçiş süresi 5 yıldı 2009da 10 sene gözüküyor belki kural değişikliği olmuş olabilir ama boboya bakınca 3200 gündür türkiyede olduğu gözüküyor 400 gün sonra türk olcak nasıl oluyor anlamadım

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Olmaya karar verirse orada "awaiting paperwork" yazısı çıkar. Olunca da sana haberi gelir zaten.

ben onu sormadım onu biliyorum bobo 4 yıldır burda 2009 yılında 5. yılını doldurcak ama 3bin küsür gündür türkiyede gözüküyor bir tane genç oyuncu aldım ondan da 1095 günü tamamlarsa türk vatandaşlığı hakkı kazanacak diyor boboda olduğu gibi 5 yıl mı zapo ve sivokda olduğu gibi 10 yıl mı yoksa genç oyuncumda olduğu gibi 1095 gün mü burada bir hata var

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Genç oyuncun milli takımda oynamadığı için 1095 gündür muhtemelen.

kural mı değişti de 3650 güne çıktı bu ilk soru
    boboda tamamladığı gün 3200 yazıyor ve 400 gün sonra türk olma hakkı kazanacak diyor burda hata var

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

A, Genç veya u-21 milli takımlarda oynamışsa veya oynuyorsa veya oynadığı an 10 yıllık, hiç oynamamışsa veya sadece u-19'da oynamışsa 3 yıllık süreye tabidir.

hiç bir milli takımda forma giymemiş ise 3 yılda.

herhangi bir ülkenin genç takımında bile forma giyse 10 yılda türk oluyor.

örn: bobo 6 kere genç takım forması giydiği için 10 yılda olur türk
    ama nobre delgado (ki nobre başvurusunu yaptı) 3 yılı tamamladıkları taktirde türk statüsüne geçebilirler.

bobo 10 yılda olur gözüküyor ama adam 1 yıl sonra olcak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya ben birşey sorucam Adam mesela Alman oluyo 2. vatandaşlığı Türk oluyor almanya milli takımında hiç oynamamasına rağmen Türkiye milli takımınada seçilmiyor o nasıl oluyo ?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Oyuncu Profilinde Selection Status var altta. Orda İnternational status var, orada Declared For Germany yazıyorsa bilki bu adam Alman milli takımını seçmiştir. Yada Personel bölümünde "Şuan sadece Alman milli takımından gelen bir daveti değerlendiririm" şeklinde bir açıklaması vardır.

would consider only call up from germany gibi bişi yazıyorsa türk milli takımına seçilmez mesela mehmet ekici neden milli takıma alınmıor die fatih terime dert yanarken bu yazıyı gordum bazen cok sinir edebiliyor bu olay hiç deilse interaction bolumune bi madde koymus olsalardı bununla ilgili eger warsa böyle bir madde(hiç int manager olmadım )fatih terime dert yanmaya dewam edecegim =)

12. Default

sorun var vatandaşlık sürelerinde kural değişikliği ok bildigim kadarıyla 5 yılda Türk olması gerek

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

3000 gun gosteren kontranın ne zman bitcegidir daha az olan Turkiyede oldugu gun sayısıdır
    sanırsam Milli Takımda oynamıslar icin 10 yıl oynamamıslar için 5 yıldı galiba

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

milli takımda oynasa da 5 yıl içinde Türk olabiliyor yabancı oyuncular oyunda düzeltilmesi lazım

benim bildigim de 5 yıl sonunda turk vatandaslıgına geçtigi hatta alex in geçecegi konusuluyor tc vatandaslıgına

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Bu konu gerçekten karısık.Oyunda Milli Takım tecrübesi olanlar 10 yılda , olmayanlar ise 5 yılda Türk vatandaşlığına geçebiliyor.Kuralın değişip değişmediği hakkında bilgisi olan varsa belirtirse sevinirim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar

eğer hiçbir milli takımda oynamamışsa 3 senede
    eğer under 19 bile olsa, yani herhangi bir milli forma giymişse 10 yıl. gayet açık ve net bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekte de öylemi peki?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    arkadaşlar

eğer hiçbir milli takımda oynamamışsa 3 senede
    eğer under 19 bile olsa, yani herhangi bir milli forma giymişse 10 yıl. gayet açık ve net bence.
    Yazdiginiz 9.0.2 icin gecerli.

9.0.3'de:
    Yabanci milli takimda oynamamissa 5 sene (FIFA kurali),
    Yabanci milli takimda oynamissa 10 sene (TFF kuralinin sonucu)
    sonra oyuncular Turk vatandasi olabilecek.

Quote Originally Posted by MSTH View Post
    would consider only call up from germany gibi bişi yazıyorsa türk milli takımına seçilmez mesela mehmet ekici neden milli takıma alınmıor die fatih terime dert yanarken bu yazıyı gordum bazen cok sinir edebiliyor bu olay hiç deilse interaction bolumune bi madde koymus olsalardı bununla ilgili eger warsa böyle bir madde(hiç int manager olmadım )fatih terime dert yanmaya dewam edecegim =)
    ben 2013 teyim türk milli takımının başındayım mehmet ekici yi aldım oynattım

Türk Vatandaşlığına davet edebiliyomuyuz ? Yabancı Oyuncularımızı

Quote Originally Posted by aytek_91 View Post
    ben 2013 teyim türk milli takımının başındayım mehmet ekici yi aldım oynattım
    milli takıma davet ettiginde international happiness da o yazı yazmıyordu dimi

Nesil
    2009
    Yer
    Football Manager 09

10 sene diye birşey yok ki ama ne yazık ki oyunda öyle üstelik 6+5 kuralıda olmadıgı ıcın dogru durust yabancı alamıyorum.. Alex , Carlos bunların bence 1-2sene ıcınde turk olması gerekırken alex 2014 gıbı fılan oluyor carlos da zaten couch oluyor bunu daha duzgun yapmaları uygun olurdu ama yapabilecegimiz birşey yok madem boyle yapılmıs oyunumuza bakıcaz

Quote Originally Posted by MSTH View Post
    milli takıma davet ettiginde international happiness da o yazı yazmıyordu dimi
    hayır birşey yazmıyordu

Mesaj Yetkileri