TransferLer,HazırLık kampı iLe kariyerimiz birazdan başLıyacak.
Okuduk,ve onayLadık;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69093
TransferLer,HazırLık kampı iLe kariyerimiz birazdan başLıyacak.
Okuduk,ve onayLadık;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69093
Hoffenheim ile ilgili kariyer bekliyordum hep. Başarılar.
Başarılar Hayrocum![]()
Öncelikle başarılar.Ayrıca versiyonun kaç? 901 ile baya oynamışlığım vardır.transferler konusunda yardım edebilrim.
Başarılar kardeşim, güzel takım.![]()
yoo mahsus yazdım abisi![]()
SağoLun beyLer birazdan başLıyacağım.
Başarılar![]()
Medya bizi 18. oLarak gösteriyor,şaşdım kaLdım.Medyanın yüzünü kara çıkartırız inşaLLah.
AvatarLarımız değişik artık,Hayrettin abi değişmiş![]()
Başarılar dilerim adaş hoffenheimi ilk 5te görmek istiyoruz medyaya aldırma sen
Medyayı takma abi sen![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Başarılar...
başarılar Denizcigim Obasi çok kaliteli bir oyuncu bu fm'de seni başarıdan başarıya taşıyabilir.Stoper almaya bak
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Çok kalite bi takım ilk 6da geçirirsin bütün sezonu bence,başarılar kolay gele![]()
Bakıcaz,kariyere yeni başLıyorum.TransferLer bu akşama hazır oLur.
Başarılar Deniz.Forvet hattın çok iyi Ba,İbisevic,Obasi filan..İlk 5te bitirirsin
![]()
İbisevic o kadar iyi değiL bence.Obasi'yide sağ kanat özeLLikLi kuLLandım hazırLık maçında,güzeL oynadı.Yorumun için sağoL ToLga.
başarılar dilerim umarım hoffenheim la bir çok başarıya imza atarsın alabilirsen POGREBNYAK al benim kariyerde uçuruyor tabi benimki bir öneri sen bilirsin...
Zaten bizi istiyor,aLabiLirim.Bütçesi iyiymiş Hoffenheim'in.
Denizcim zaten Hoffenheim bir iki transferle ilk sezon 4. bitirdi bende. İkinci sezona da iyi başladılar.İbişin yanına iyi birini alırsan uçarsın ,sen takma medya tahminini banada ligin tadını çıkarın diyolardı![]()
başarılar dilerim takım seçimi çok güzel medya hep yalan atar zaten
Sol açık için Radek Sirl'e bir bak derim...