1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Oyuncu Kiralama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Oyuncu Kiralama

Arkadaşlar oyuncu kiralama konusunda çok zorlanıyorum. Takımıma birkaç genç yabancı aldım, pişsinler diye kiralamak istedim fakat kimse almıyor. Kardeş kulüb istedim bulamadılar daha isteyemiyorum. Paf takıma atsam, paf takımda yabancı oynatılmıyor. Ne yapmam lazım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kardeş kulüp isteme seçeneğini sık sık kontrol et. her çıktığında tıkla

oyuncularını available for loan haline getir.

offer to club's seçeneğinden kulüplere kiralık öner.

başka bilmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    kardeş kulüp isteme seçeneğini sık sık kontrol et. her çıktığında tıkla

oyuncularını available for loan haline getir.

offer to club's seçeneğinden kulüplere kiralık öner.

başka bilmiyorum.

Evet arkadaşın dediği gibi yap yada sen öner takımlara kiralık olarak veya kalsın forma no verme sadece antremanlara çıkar transfer arası veya sezon başında gonderirsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi öyle de adam bi işe yaramaz ki geriye gider adam.. Onun için.. neyse yedek save'imi açtım tekrar denedim, ispanyol ikinci liginden bir takım geldi.. Kardeş kulüp olmadan nasıl yollarız bilemiyorum.. Offer to clubs da denedim fakat kimse istemiyodu

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

O zaman baska kariyer ac

kiralama abi geliştikleri falan yok.ispanyada ne guzel alt takımında yası ne olursa olsun oynuyor alt takıma gonder emin ol kiralıga gore daha cok gelişecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oyuncu etkileşiminden performansından memnun olmadıgını söyle , kiralıklar listesine çıkar ondan sonra kulüplere öner kesinlikle isteyen cıkacaktır.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bende mesela başka bir oyuncuyu kendi takımmıma kiralamakta cok zorlanıyorum ne yapacam?

Nesil
    2005
    Yer
    Karşıyaka

bence iyi bir antrenman programın varsa bırak paf takımda kalsınlar inan bana kiralık gittiği takımda oynayamayacaksa daha çok gelişiyorlar..

antrenman programının bir işe yaramadıgı kanıtlanmış arkadaslar bir tane ingiliz fm forumunda.ismini veremem

Pilot kulüplere daha kolay kiralanabiliyorlar genellikle.

Nesil
    2007
    Yer
    İZMİR

offer to club's seçeneğinden kiralık olarak öner ve haftalığı %0 yap o zaman kabul ederler

arkadaşlar oyuncuları kiralık yolluycam ama adamlar benden ilerde bu oyuncuları parayla alabliyolar ucuza. ordaki menüde esneklik kısmını görüşülemez yapsam benden bu oyuncuları kaparlarmı?

arkdaşlar daha önce aldığım bir oyuncuyu satmak istiyorum.ancak transfer ederken %30 komisyon vercem oyuncuyu aldığım takıma. bu komisyonu en aza indirecek satış şekli biliyonuzmu?acaba aylık taksitlere bölsemde satsam o paradan alabiliyolar mı yoksa sadece peşin paradan mı komisyon alacak o eski takım benden?

Mesaj Yetkileri