9.02 yamasıyla oynuyorum her maç 3-4 top direkten dönüyor...
Bu sadece bende mi yoksa sizde de olan bir durum mu oyunun bir bug' u sanırım...
doğru mu düşünüyorum acaba???
9.02 yamasıyla oynuyorum her maç 3-4 top direkten dönüyor...
Bu sadece bende mi yoksa sizde de olan bir durum mu oyunun bir bug' u sanırım...
doğru mu düşünüyorum acaba???
bendede oluyor ya fitil oluyorum saç baş yolduruyor artık bi süre sonra dakika 70 oluyor 0-0 durum ama benim 4-5 topum direkte patlıyor bu zaman kadar farka gidecek maçları ya 1-0 kaybediyorum son dakkada yediğim golle yada berabere biiyor
Gerçektede böyle zaten. Bence daha heyecanlı oluyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu durum gerçekten can sıkıcı...
Bir maçta en fazla 1-2 top direkten döner. Tabi defalarca direkten dönen maçlarda oluyor ama FM2009'da her maç olunca insanı düşündürüyor.
Bir baska sorun da bos kaleye gol atamama.
Her macta en azindan 2-3 kere bu pozisyonlari yasiyorum.Arka direkte bos olan adam bombos kaleye golü atamiyor,ya kaleci pembe panter oluyo direkten direge ucuyo topu kornere celiyor,ya da adam auta yolluyo topu.Gercekten sinir bozucu bir durum ...
banada oluyordu delirtiyor insanı hata sanırım!!!![]()
inşallah yeni yamayla değiştirirler bu sorunu...
Dün Mercan ile oynadığımız maçta öyle bir top direkten döndükü bende bu hataya artık kafayı taktımTakip edeceğim artık bunu bakalım sık sık olucak mı bendede.
Boca ile oynarken,defansif ortasaha oyuncumun 3 topu direkten döndü.Forvetlerinde 1 maçta 1-2 tane dönüyor.Oyun hatasımı bilemiyorum..
bence oyun hatası
spikerde top direğe çarpınca woodwork yada over bar falan yazıyo ordan takip edebilirsiniz...
demekki herkeste olağan bir durum inşallah bu bug kapatılır
Sonuçta bu devrimin iLk safhası.İllaki hataLar oLucak.2010da bu hataLar göz önünde buLunduruLursa süper bir oyun çıkar ortaya.
Direkten dönme yüzünden bir turnuvadan elendim.Aynı adam 3 kere direğe takıldı tamam dedim.90+3 gol gelse turu geçicem,yine direk
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
bende 9.01 ile oynuyorum aynı adamın 2 bir diğer adamında 1 topu direk ten döndü 2-2 berabere kaldım kaçırıdıgım golun hadi hesabı yok ve defans ile kalecim arasında ki anlaşmazlıktan gol yedim çildırmamak elde değil 1 2 maç olsa bişi demicek hermaçımda 1-2 top direkten dönuyor![]()
Benimkiler , her maçta kale boşken , kuşları vurması beni sinir eden bir durum...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bendede oluyor çok fazla direkten dönme ve 9.2 yamasıyla oyuncular kendi kalelerine çok fazla gol atıyor,bu sizde oluyormu.