1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Pilot Takım Değil Sömürge Oldum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Post Pilot Takım Değil Sömürge Oldum

Ben Sivasspor takımını yönetiyorum FM'de. Bildiğiniz gibi Fenerbahçe'nin pilot takımıyım. Fakat Fenerbahçe bana katkıda bulunmak yerine Musa Aydın Abdurrahman Dereli Mehmet Yıldız gibi futbolcularıma talip olup akıllarını karıştırmaktan başka birşey yapmıyor. Üstüne birde kiralık tekliflerime red yanıtı veriyor. Sizinde başınıza böyle bir durum geliyormu anlaşmayı iptal edersem düzelirmi durum.

Kafalarını karıştırıyorsa ve oyuncularında gitmek istiyorsa takımda tutma zaten artık onları..

takımınını uyumunu bozmaktan başka birşey yapmazlar. İyi paraya satmaya bak.

Anlaşmayı bozabilirsin pek bi kaybın olmaz.Zaten sivas fena takım değil,fenerin artıklarını almana gerek yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anlaşmayı bozabilirsin tabi ama o anlaşma yararlı da olabilir.. Ama neden kiralık göndermiyorlar anlamıyorum.. Ama sende gibip Uğur Boral'ı istersen vermezler tabi..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Versiyonun nedir 9.01 mi 9.02 mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    Kafalarını karıştırıyorsa ve oyuncularında gitmek istiyorsa takımda tutma zaten artık onları..

takımınını uyumunu bozmaktan başka birşey yapmazlar. İyi paraya satmaya bak.

Anlaşmayı bozabilirsin pek bi kaybın olmaz.Zaten sivas fena takım değil,fenerin artıklarını almana gerek yok.
    Neyseki bir sorun çıkarmıyor oyuncular. Sadece Gururlanıyorlar Fenerbahçe ilgilendiği için. Araştırmacıları kutluyorum takımlara sadakatları gerçekten yüksek türk yıldızların. Fakat bir Balili nedense çok sorun çıkarıyor.
    Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Anlaşmayı bozabilirsin tabi ama o anlaşma yararlı da olabilir.. Ama neden kiralık göndermiyorlar anlamıyorum.. Ama sende gibip Uğur Boral'ı istersen vermezler tabi..
    Gürhan Gürsoy ile İlhan Parlak için girişimde bulundum fakat red yanıtı aldım. Bir yararını görmedik ligde 19 hafta geçti.
    Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Versiyonun nedir 9.01 mi 9.02 mi?
    Versiyon 901

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

902 iLe tekrar dene. Sanırım aynı sorun oLmayacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri