1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Nerdesin Be Optik Başkan(Beşiktaş)

Threaded View

Default Nerdesin Be Optik Başkan(Beşiktaş)

Açıklama
    Uzun yıllardır oynamadığım FM ye sınıf arkadaşlarımın gazıyla tekrar başladım. Antrenman programı olarak NANNAR nickli arkadaşımızın hazırlamış olduğu antrenman programını uyguluyorum.Şu ana kadar gayet başarılı gidiyor.

Belirttiğim üzere uzun süredir oynamadığım için bu kariyerimden önce 3-4 defa başlangıç ve ısınma turları attım ancak hiçbirinde sezonu bitirmedim.Amacım hem biraz tecrübe kazanmak hem de asıl kariyerimde yapabileceğim transferlerle ilgili bir ön fikir edinmekti.

Transferler
    Transfer döneminde hem yabancı kontenjanımda yer açmak hemde transfer bütçesini genişletmek amacıyla hazırlık maçlarında sergilediği muhteşem performansla değerlenen Anthony Seric’i ve Batuhan Karadeniz’i takımdan yolladım. Mehmet Topuz ve Mehmet Yıldızı(24 ay taksitli) ile kadromu güçlendirdim.
    Mehmet Yıldız

Buda İnternette tesadüfen rastladığım bir haber sanki gerçek oldu

HABERLER
    Genç Ertuğrul Sağlam ile bir anda yolları ayrılan Beşiktaş sürpriz bir kararla genç çalıştırıcı Ozan Toyran ile sözleşme imzalıyor.Basında ve taraftar sitelerinde çıkan haberlere göre taraftarlar bu değişim ile şok oluyor ancak takımlarına olan sonsuz inançları ve aşkları nedeniyle değişime temkinli yaklaşıyorlar.Ozan Toyran’dan Şampiyonluk sözü alan taraftarlar merakla sezonun açılmasını bekliyorlar.

Evimiz

Logomuz

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
    Okudum ve Kabul Ediyorum

Not:Bu kariyerime foruma üye olduğumdan daha önce başladım o yüzden fikstürden geri gelip maç sonuçlarının ss lerini aldım.Bu nedenle de bir çok maçın altındaki tarih aynı.Aynı zamanda ligin yarısında Skin(Arayüz) değiştirdim.Yanlış anlaşılmalar olmasın

Last edited by QuiGonJinn : 29.Ocak.2009 at 13:44

Mesaj Yetkileri