Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: 2000 Ruhu Geri Dönüyor ! | Galatasaray Kariyeri (9.2.0)

Arrow 2000 Ruhu Geri Dönüyor ! | Galatasaray Kariyeri (9.2.0)

KURALLARI OKUDUM KABUL EDİYORUM

Takım: Galatasaray
    Versiyon: 9.2.0
    Hedef: Avrupa'nın Korkulu Rüyası olmak ; Dünya klübü olmak
    Bütçe: 800 bin dolar
    Başkan: Adnan Polat

Arkadaşlar tuttuğum takım Galatasaray'ın kariyeriyle karşınızdayım. Bu kariyerin çok uzun sürmesini planlıyorum şimdiden söyliyeyim. 9.2.0 datasıyla oyniyacam. 2000 ruhunu geri getirmeye çalışıcam. ultrAslan ve Yönetim arkamızda. Sizlerde yorumlarınızla desteklerseniz sevinirim. Takıma çok fazla takviye yapmayı düşünmüyorum. Asıl 2. sezon patlamayı yapıcam. 2. sezon transfer dönemi daha güzel geçicek. Umarım uzun ve zevkli kariyer olur.
    Haydi hayırlısı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kariyer onaylandı.

Başarılar diliyorum.

başarılar arkadaşım inş. uzun soluklu bir kariyer olur galatasarayımızı en iyi yerlere getireceğine inanıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim

öncelikle başarılar diliyorum.Umarım başarılı olursun.Transfer yapacak mısın?

Kadro Yapısını Aynı Tutup Gönderdiğim oyuncular yerine daha iyilerini almayı düşünüyorum. Ama takımda sağ bek mevkiinde oyuncu olmadığı için bu alana transfer şart !

Ümit Karan Hoffenheim'da !
    Bu transferden 3.5 M dolar gelir sağladık. İlerleyen yaşı ve yavaş olması nedeniyle paraya da ihtiyaç duyduğumuzdan bu transfer gerçekleşti. Ümit'ten daha iyi bir santrafor bulmak zor olmayacak. Yeni kaptanımız Ayhan Akman oldu

Tobias Sonunda Gitti !
    2. transfer olarak Linderoth'tan kurtulduk. Linderoth sakatlıklardan kurtulamadı ama biz ondan kurtulduk. Oyun başlar başlamaz sakatlanması bu transferde büyük rol oynadı. Ayrıca Klübe büyük para kazandırdı. 8 M dolar karşılığında Sunderland'e imza attı.

Cimbom Geleceğini Sattı !

M.Güven 975 bin dolar karşılığında Salzburg'a imza attı. Para'ya ihtiyacı olan G.Saray yetenekli genç oyuncusunu satmak zorunda kaldı.

Transferlerimiz az sonra !! Başarı dilekleriniz için teşekkürler Galatasaray'ı olması gereken yere çıkarmak için elimden geleni yapıcam...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tam hepsinin isabet etmissin bunların yararı dokunmaz kardeşimden biliyorum

merakla bkliyorum transferleri bu arda mehmet güveni 975 mn dolara sattım demişsin 9.75 olucak sanırım o...

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    merakla bkliyorum transferleri bu arda mehmet güveni 975 mn dolara sattım demişsin 9.75 olucak sanırım o...
    düzelttim 975 bin dolara sattım =)

Ferdi Elmas Kiralık Olarak Heracles'de !
    Bu transferden 100 bin dolar kazandık.

Orkun A.Wien'de !
    Bu transferden 1.6 M dolar kazandık. 3 Kaleciye hiç gerek yok diye düşünüyorum. Gerektiği zaman Ersel Çetinkaya'yı A takıma alabilirim.

Nonda Charlton'da !
    Oyunda çok düşük yapılmış Shabani Nonda'yı Charlton'a gönderdik. 1.3 M Dolar gelir elde ettiğimiz bu transfer yararlı oldu. Yeni transferler için paramız oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

gelecek Isimleri Bekliyoruz

nondayı çok ucuza göndermişsin gibi geldi bana neyse hangi mevkilere transfer yapmayı düşünüyorsun

Jonathan Zebina Galatasaray'da !!!
    2.2 M dolar'a mal olan bu transfer sağbek sıkıntısına ilaç olacak... Çok tecrübeli bir oyuncu Avrupa maçlarında yararı olacak.

Abdurrahman Cimbom'da !!!

Sağbekte bir derinlik olması gerektiğini düşündüm o yüzden düşük bir maaliyetle Abdurrahman'ı kadroma kattım. Sabri'nin sağbek özellikleri taşımaması ve Uğur'un 6 Ay sakat olması bu transferi zorunlu hale getirdi. Artık 2 güvenilir DR ye sahibim. 700 bin dolara mal oldu bu transfer

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

iyi Transferler Forvet Alacakmisin?

Lucas Biglia Galatasaray'da !!!
    Linderoth ve M.Güven'in takımdan ayrılmasından sonra oluşan Orta Saha sorununa karşılık Galatasaray yönetimi Lucas Biglia'yı transfer etti. Çok iyi bir potansiyele sahip olan Biglia 2.2 M dolar karşılığında transfer edildi.

Profili:

iyi Transferler Forvet Alacakmisin?
    evet alıcam kule gibi bir tane lazım güçlü Belki 2 tane alırım...

bir de forvet gider bu takıma pavel pogrebnyak veya oscar cardozo yu öneririm
    edit:kule gibi güçlü forvet demişsin pogrebnyak bu tarife uyuyor işini görür barosla birlikte iyi bir ikili olur ya da yanına mevlüt erdinç falanda iyi gider...

yönetim kazanılan paraların yarısını cebe indirdiği için pahalı transfer pek mümkün olamıyacak
    transferleri az sonra açıklayacam

Cristaldo Galatasaray'da !!!

Gelecek vaadeden yıldız oyuncu Jonathan Cristaldo 450 K karşılığı Galatasaray'da. Cristaldo'nun tecrübe kazanması için başka bir takıma kiralık verileceği öğrenildi. Yeteneğiyle herkesi kendine hayran bırakan Cristaldo henüz 19 yaşında...

mario balotelli yi kiralamayı dene interden cristaldo gs ye yetecek bir forvet deil

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

butun oyuncuları cok ucuza satmıssın orkun 5-6 mılyon eurodan asagı gıtmıyo nondada oyle....basarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Lewandowski & Daniel A_quino

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

başlık çok klişe olmuş daha yaratıcı şeyler bulabilirdin başarılar..

Nonda öyle gözüksede ben Baros'a nazaran daha fazla fayda aldım . Mehmet Güven ve Linderoth'un satılması çok anlamsız zaten hepsini çok ucuza vermişşin . Skora direk etki edebilecek 2-3 oyuncu almazsan işin zor ..

nondayı ben olsam ilk sezonda satmazdım ama saygı duymak lazım başarılar .Tabiki favorim her zamanki gibi BEŞİKTAŞ

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Ooo dostum başarılar Can'ım GS için en iyi transferleri yaprsın biliyorum İ.Belediye'den de topçular al

Umut Bulut Galatasaray'da !!!

Ümit Karan'ın satılmasından sonra bir Türk forvet almak istiyordum. Bu oyuncu Umut oldu. Hızlı ve son vuruşları iyi bir oyuncu.

Makukula Galatasaray'da !!!

Kule gibi bir forvet aldık ! Çok güçlü ve hava toplarında etkili. Lincoln'le iyi anlaşırsa gol kralı olabilir. Ucuza kapadık bu transferi.

transferler güzel ama umut transferi biraz kötü

Quote Originally Posted by hayalet90 View Post
    transferler güzel ama umut transferi biraz kötü
    bence yararlı olucak

İşte Hazırlık maçlarım

ARİZA MAKUKULA !!! Türkiye tapıcak bu isme

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    ARİZA MAKUKULA !!! Türkiye tapıcak bu isme
    öyle gözüküyor iyi başladı Ariza

Şampiyonlar Liginde rakibimiz Olympiakos oldu !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Makulala iyidir. Mosalman diye bir oyuncuda var. O da Makukula'ya çok benziyor..

Bence iyi bir kadro oldu.. Ama Zebina'yı kiralasan daha iyi olmaz mıydı ?
    Sentugo.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri