1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Kaleci Kondüsyonu

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Default Kaleci Kondüsyonu

arkadaşlar geçen yaptığım bir maç karşı takımın as kalecisi sakat yedek kalecisinin kondüsyonu ise 64 tü profilinde hala iyileşmesine 4-5 gün var diyordu bana karşı oynadı bende sevindim bu kaleciye gol atarım diye fakat nasıl birşeyse adam %100 lük 3 tane pozisyonu çıkardı ve maçı 8 oranla bitirdi kalecilerin kondüsyonları bu kadar önemsiz mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Evet bende kalecim hafif sakat olduğunda maçta oynatıyorum ve normal performansını aynen devam ettiriyor,oraya buraya zıplıyo valla panter gibi Kalecinin sakatlık durumu veya kondisyonu fazla dikkate alınmamış oyunda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bakınız Rüştü
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

kalecilerin sakatlığı gerçekte de ( çok önemli olmadığı sürece ) kaleciyi o kadar fazla etkilemez zaten .

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    kalecilerin sakatlığı gerçekte de ( çok önemli olmadığı sürece ) kaleciyi o kadar fazla etkilemez zaten .
    kardeş haklısın ama bu adamın daha 8 ratingli maçı yok sezon başından beri sakatken daha mı ii oynuo acaba

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    kardeş haklısın ama bu adamın daha 8 ratingli maçı yok sezon başından beri sakatken daha mı ii oynuo acaba

Forvetlerinin beceriksizliği desek nasıl olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaleci kondüsyonu aslında etkiliyor ya.. Bende etkiliyor açıkçası. Gerçi 3 tane kaleci alıyorum artık Diğer ikisi milli takıma çağırılıyor çünkü
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri