Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Haftanın en zorlu maçlarından biri olacak anlaşılan ama Kasımpaşa'nın tecrübesiyle bu maçı kazanacığını düşünüyorum. Giresunspor Karabükspor'un yaptığı patlamayı yapabilseydi belki böyle düşünmezdim.![]()
I'm back...
Giresunspor"a ayrılan bölümün biletleri tamamen tükenmiş.Marmaralı Çotanaklar anlaşılan yine talan etmişbiletleri.
Ben bu maçtan umutluyum en az 1 puan bekliyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beklediğim gibi oldu 3 puanla döndük.Kasımpaşa'ya derin darbe: 0-2
Bank Asya 1. Lig 20. hafta mücadelesinde Kasımpaşa evinde Giresunspor'a 2-0 yenilerek, zirve yarışında büyük bir darbe aldı. Maçın gollerini 44. dakikada Muzaffer ve 62. dakikada Aydın kaydetti.
Bu sonuçla Kasımpaşa 42 puanda kalırken, Giresunspor puanını 23'e çıkardı. KASIMPAŞA: 0 - GİRESUNSPOR: 2
Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Taner Gizlenci, Volkan Akçit, Birol Güldane
Kasımpaşa: Haluk, Ömer (Dk. 69 İsmail), Özgür, Rıza, Mertol, Murat, Bertol, Yekta (Dk. 60 Andre), Evren (Dk. 60 Sertan), Alpaslan, Erhan
Giresunspor: Metin, Ersin, Gündüz, Muzaffer (Dk. 65 İbrahim Parlayan), Aykut, İbrahim Çelik, Gökhan (Dk. 89 Musa), Hasan, Yusuf, Aydın (Dk. 90 Kürşat), Mehmet Yılmaz
Goller: Dk. 44 Muzaffer, Dk. 62 Aydın (Giresunspor)
Sarı Kartlar: Dk. 15 Evren, Dk. 68 Mertol (Kasımpaşa), Dk. 85 Metin, Dk. 37 Hasan (Giresunspor)
08.02.2009Kaynak : Sporx.com ve AA
Çok iyi oldu bu galibiyet haftaya evimizde Antep. Bld'yi de yenersek çok daha güzel olacak![]()
Haftanın en büyük süprizlerinden biri oldu.Bravo Giresun.
Giresun gerçekten çok iyi bir iş yaptı.. Tebrikler Giresuna
Kardeşlerimize helal olsun...!