Sivasspor
Kocaelispor
Berabere
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kendi Evimizde Ve Kendi Taraftarımız Önünde Galip Gelmeliyiz Kamanan-Balili İkilisi İle Başlarsak Golü Erken Bulursak Farka Bile Gidebiliriz
Mehmet Yıldız cezalı,fakat bu Sivası etkilemeyecektir bence.Kamanan-Balili ikilisi aratmaz Mehmet Yıldızı.
Maça gelince Sivasspor kazanıp,liderliği sürdürecektir diye düşünüyorum ..
Sivasspor Galatasaray maçlarından güzel oyun ve istedikleri sonuçlarla çıktı.Moraller takımda şu an iyi.Kendi sahalarında olmaları ek olarak avantaj, Kocaelispor zorlanacaktır.Tahminim Sivasspor 2-0 kazanır.
Kamanan attı yine..1-0
Sivas iyi oynuyor ilk yarı çok iyi pozisyonlarda buldu ama değerlendiremedi.
Mehmet Yıldız'ın yokluğunu son vuruşlarda hissediyor Sivasspor ama yinede oyuna hakim. Kamanan'a ise ayrı bir parantez, sağda solda ortada forvette defansta heryerde var.
2-0 oldu.Balili attı. Sivas iyi oynuyor. Kocaelispor tehlike yaratamıyor pek.Kamanan'ı çok beğendim.
İyi Bu Gidişle Yine Lideriz
Maç 2-0 sona erdi. Tebrikler Sivasspor. Kamanan muhteşem demeden geçemeyeceğim![]()
Kamanan harika of of.
Balili-Kamanan 2li paket halinde transfer edeceksin
Agbetu da Youla'nın kopyası, aynısı, hiç bir farkı yok.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
8 tane fotoğrafta çıkmış Emrah KirazEy gidi Emrah yaa. Giresunspor'da yedekti adam gitti Kocaelispor'da ilk 11 oynuyo
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat abi sizin Emrah Cole noldu ya ?( inşallah ismini karıştırmadım
)
Emrah KoL Rize'ye gitti yanılmıyorsam..