İ.B.B
Fenerbahçe
Berabere
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fenerbahçe iLk devre yendiği kadar rahat yenemeyecektir.Ben iddia deyimiyLe aLt biter diyorum..
iki haftadır kazanamıyoruz bu hafta kazanmamız lazım.Belediyenin gidişatı da iyi sayılmaz.Bursa maçından sonra daha sağlıklı yorum yapabiliriz
Bursa maçı bir geçsin de sonra konuşuruz bu maçıSakatlık mı çıkar, kırmızı mı olur hiç belli olmaz...
Kim bilir belki Guiza patlama yapar?
Moraller iyi,rahat kazanmamız gereken bir maç.
Belediye geçen seneki o iyi görüntüsünden çok uzak.Geçen hafta ağır bir mağlubiyet aldılar.Bizim ise son 2 haftada kaybettiğimiz 4 puanın ardından Sivas maçına kadar olan bütün maçlarımızı kazanmamız lazım.
Maça gelince,son Bursa maçında sakatlanan Selçuk ve Gökhan Gönül rotasyona gidilip bu maçta riske edilmeyebilir.
Güiza'dan bu maçta gollerine devam etmesi en büyük temennim.
Volkan Demirel
Önder-Yasin-Lugano-R.Carlos
Deivid-Deniz-Emre-Vederson
Alex
Güiza
Kadro bencede Mert'in (adaşımın) yazdığı gibi olacaktır yalnız Vederson'un yerine Uğur Boral yine formayı alabilir diye düşünüyorum.
Belediye çok kötü alınacak 2 mağlubiyette Avcı istifa edebilir uzun süredir puan alamıyorlar. Fener rutin oyununu oynarsa kazanır.
Fenerbahçe cumartesi günü Olimpiyat Stadı'nda isman yapacakmış ve idmandan sonra da kendi tesislerine dönmeyip stada yakın bir otelde kampa gireceklermiş tüm takım. Rakibin ciddiye alındığının bir göstergesi bu. Bu ciddiyeti maçta da sergilersek çok sıkıntıya düşmememiz gerekir. Ama istikrarsız oyunlara bakınca kesin konuşamıyor insan.
Cezalı Selçuk'un yerine Deniz oynayacaktır. Vederson formayı yine Uğur'a bırakacaktır. Gökhan umarım hastalığı atlatır. Çok kötü öksürüyordu bugün.
"YÜCE ATATÜRK"
Aynen Serkan abi. Bir ara tıkanacak falan diye korktum açıkçası. Ben bu maçta Belediye'nin puan alabılecegını dusunuyorum gercı pek umut vermıyorlar ama Fenerbahce'ye ters geldıklerı de bır gercek umarım puan alırlar ..
İBB geçen sene ki havasında, formunda değil. Fenerbahçe'ye ters geldiğini düşünmüyorum ben Anıl. Çünkü Fenerbahçe iki maçta da kötü oynadı. Ters gelmesi için Fenerbahçe'nin de biraz şanssız olması lazımFakat oynılan iki maçta da İBB Fenerbahçe'ye şans dahi vermedi.
Maça gelirsek Guiza attığı gol ile en az 2 hafta daha oynar. Bu maçı iyi değerlendirip gol yada goller atarsa; yani Guiza açılırsa gerisi gelir. Öyle yada böyle Aragones Guiza'yı patlama yapana kadar oynatmaya kararlı. Doğru yada yanlış tartışılır.
Vederson keşke İBB maçında da oynasa. Carlos ileriye daha rahat çıkıyor. Uğur olduğu zaman içeri katettiğinde hem Carlos zorlanıyor, hem de kanat boş kalıyor.
Deivid'in yerine Emreciksin oynayabilir aslında. Deivid çoğu zaman iyi oynuyor dinlendirilmesi çok etki etmez bence performansına.
Abdullah Avcı Fenerbahçe'nin üstüne gitmeyecektir. Açık futbol hayal olur. Hele de 6 gol yedikten sonra oyuncular ister istemez savunma yapar. O yüzden bu maç Fenerbahçe için kısır geçer. Atacağı tek gol 3 puan getirebilir.
uzun süreden beri ilk defa fb kazanır diyorum çünkü belediye çok formsuz.gerçi fb nin kocaeliyi zarzor yendiğini de hatırlarız ama fb bu maçı kazanır.
Fenerbahçenin kazanması gereken bir maç zirveden kopmaması için
Yenildiğimiz anda puan farkının açılmaması çok zor..Eskişehirden 6 yiyen Belediye biz o beLediye demeye çalışıp saldırabilir umarım saldırıları ters teperde biz saldırırz 3 puanı alırız..Aksi halde işler hiçde iyiye gitmez (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fenerbahçe Bence İBB Karşısında Elini Kolunu Sallayarak Bir Maç Oynamaz Ama Alex Emre Güiza Bu Üçlüden Birinin İyi Performansı İle Kazanırlar
İ.B.B , geçen haftaki şansız maglubiyetinin acısını Fener'den puan alarak çıkartıcaktır , şayet İ.B.B fenere hep ters gelmiştir![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kadıköyde 9 kişi mi ne kalmıslardı onunda etkisi vardır.
Alex ağırlığını koyarsa maçı erken kopartırız.İlk 11'de Semih başlamalı ayrıca.Ancak yine Güiza ile başlar Aragones.
Hakeden kazansın, yeter ki hakem müdahele etmesin maça.
Üst biter diyorum.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Futbolun hakemler tarafından doğranmadığı bir maç olsun maç hakkında ise fenerbahce bu macı kaybederse şampiyonluktan uzaklaşır hele birde beşiktaş kazanırsa ama belediyede 6-1 lik mactan sonra bu macı kaybetmemeli ilk golü hangi takım atarsa maçı o götürür
Istanbul'da feci bir lodos var eh Olimpiyat stadi da maglup her zaman cok ruzgar aliyor. Futbolu cok etkileyecektir o yuzden zevkli bir mac olacagini zannetmiyorum
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Fenerbahçe istikrarı yavaş yavaş oturtmak istiyor.Büyükşehir Bld ise 9 kişilik oyunun acısını çıkartmak istiyor.Galibiyete yakın taraf her ne olursa olsun Fenerbahçe duruyor.
Her iki takımada başarılar.
Last edited by Deniz : 08.Şubat.2009 at 18:21
Fenerbahçe muhtemel 11
Volkan D.
Gökhan
Önder
Lugano
Carlos
Deivid
Deniz
Emre
Gökçek
Alex
Güiza veya Semih
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Güiza başlıyor 11'de. .
Güiza'nın hafif bir sakatlığı varmış, kendisini iyi hissederse oynayacakmış. Aksi halde Semih oynayacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Güiza oynuyor 11'de ..
İskender attı İbb 1-0 önde...
Ayak defansımızdan baya bir önde. Çok açık ofsayttı pozisyon.