1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: 21.Hafta// Ç.Rizespor-Boluspor

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Default 21.Hafta// Ç.Rizespor-Boluspor

08.02.2009 ..... 13.30

Rize Suat Kaya'yı yolladı.Bize de ters geliyor teknik direktörsüz takımlar.Maçın tarafsız oynanması işin ayrı şeyi.Rize daha rahat olabilir.Bu sayede ama en az bir beraberlik alırız die düşüyünüyorum.

Süper Lige adım adım...!

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bolupor ''altı''lıyı buldu!

Bank Aysa 1. Lig'de son haftalarda aldığı sonuçlarla yükselişe geçen Boluspor, tam tersi bir ivmede olan Çaykur Rizespor'u deplasmanda Edim (29), Tayfun ve Aytek'in golleriyle 4-1 mağlup ederek, 6. sıraya yükseldi..

ÇAYKUR RİZESPOR: 1 - BOLUSPOR: 4

Stat: Atatürk

Hakemler: Gökhan Güneşer xx, Engin Gökçe xx, Gökhan Ercan xx

Çaykur Rizespor: Ferhat x, Ömer x (Dk. 59 Şadi x), Erman x, Serdar x, Okan xx, Riberio x, Görkem x (Dk. 62 Mesut x), Ufukhan x, Murat Ocak x, Özgür x (Dk. 67 Ali x), Volkan x

Boluspor: Atacan xx, İbrahim xx, Aytek xxx, Gökhan Çalışal xxx, Sertan xxx (Dk. 88 Sezer ?), Tayfun xxx, Gökhan Caba xxx, Ömer xx, İlyas xxx (Dk. 86 Mustafa ?), Fatih xx (Dk. 82 İlgar Gurbanov x), Edim xxx

Goller: Dk. 2 Okan (Çaykur Rizespor) Dk. 6 ve 54 Edim, Dk. 35 (Penaltıdan) Tayfun, Dk. 60 Aytek (Boluspor)

Sarı Kartlar: Dk. 39 Özgür, Dk. 58 Serdar, Dk. 66 Erman, Dk. 89 Volkan (Çaykur Rizespor), Dk. 50 Gökhan Caba (Boluspor)

Kırmızı Kart: Dk. 75 Ufukhan (Çaykur Rizespor)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Helal olsun Yarenlerimize Deplasmanda Rize'yi 4 golle geçtiler.

Bu arada Edim Demir'de sahne almaya başladı iyice Bank Asya'da.Bu oyuncuya çok dikkat ileride mutlaka Süper Lig'de olacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Helal olsun Yarenlerimize Deplasmanda Rize'yi 4 golle geçtiler.

Bu arada Edim Demir'de sahne almaya başladı iyice Bank Asya'da.Bu oyuncuya çok dikkat ileride mutlaka Süper Lig'de olacaktır.
    Seneye Boluspor forması altında Süper ligde oynayacak zaten Murat abi

Mesaj Yetkileri