1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Team Harmony

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Team Harmony

arkadaslar eskisehirsporla oynuyorum.ilk sezon 5. bitirdim bu sezon 1. gidiyorum 14 mac itibariyle.genelde maclarimi kazanarak ilerliyorum ancak son aylarda team harmony %60 lardan %23 e dustu.bir spiker mactan once takımınızda futbolcuların 2 gruba ayrılması formu nasıl etkiler tarzında bir soru sordu.neden olabilir.yardım lutfen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamlar bir şeye tepki vermiş ve kimisi tepki veriyor kimisi vermiyor yani gruplaşma var. Sorunun ne olduğunu bulmaya çalış genelde oyuncu - personal kısmında slight concerns de yazar.

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

dostum harmony bircok sebebe bağlı olabilir anlamsız transfer, kaybedilen maç, basın toplantısındaki olumsuz konusma vs..
    http://forum.turksportal.net/vb/show...t=70127&page=4

daha detaylı bilgi alabilirsin ve diğer merak ettiğin şeyler varsa öğrenebilirsin
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

takımda cinsin biri çıkmıştır ona karşı olnalar çıkmıştır ve takım ikiye bölünmüştür sezon sonu çok oyuncu yollarsan, sezon başı bir mevkiye kalitesi birbirine yakın yani ilk 11 için 4-5 adam alırsan ,takımdan gitmemesi gereken bir yıldızı satarsan, oyunculara gereksiz cezalar verir ya da haksızlık yaparsan squad harmony düşebilir...Ancak bunların hiçbirini yapmasan da dediğim gibi takımda bir çirkef çıkıp huzur bozabilir.... Düşün ki Real Betis'le La Liga şampiyonu olduğumuz, İspanya kupasını aldıgımız ve Şampiyonlar liginde yarı final oynadıgımız bir sezonda, sezon sonu yaklaşırken yüksek olan squad harmony birden dibe vurdu sebebi ne biliyormusun? Betis B takımındaki 5-6 oyuncunun hesabını kesip takımdan kovdum... Yani çok büyük yıldızlar olmasını geçtim,A takımda bile değillerdi fakat takım içi uyumda hissedildi yani
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya sezon bası ya da sonu degil.sezon basında transferler yaptıktan sonra harmony dstu ama macları aldıkca yukseldi 60 lara falan gelmisti.birden gerilemeye basladı.oyuncu profillerinde de sadece harmoni eksikliginden sikayetci yazıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bu "uyum"u nerden öğreniyoruz?

Nesil
    2005
    Yer
    34

muhtemelen bir oyuncuya uyarı yapmışsındır veya transfer listesine koymuşsundur, takımda bazıları desteklemiş bazıları karşı tavır almışlardır bu yüzden oyuncular 2 gruba ayrılmış olabilirler. Ayrıca takımda 24-25 oyuncudan fazla oyuncu bulundurursanız isterseniz şampiyonlar ligini alın ,cok fazla squad harmony ortalamasına sahip olamazsınız.

Mesaj Yetkileri