Öyle Bir Sevgi ki Tarif Edilemez
Sakaryalı Olmayan Bunu Bilemez
Okudum Ve Kabul Ettim.
Detaylar Gelecek..
Öyle Bir Sevgi ki Tarif Edilemez
Sakaryalı Olmayan Bunu Bilemez
Okudum Ve Kabul Ettim.
Detaylar Gelecek..
Last edited by The.Crow : 10.Mart.2009 at 18:51
Başarılar..
Başarılar , Ali
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu sefer başarı gelicek ali.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Başarılar Ali
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
başarılarr..
başarılar.. tatangaları oldum olası severim![]()
başarılar.takipcinim
devamı nerede ?
başarılar kardeş
Başarılar dilerim... umarım güzel ve uzun soluklu bir kariyer olur
Teşekkürler arkadaşlar. Kariyer Biraz Yavaş İleryebilir Kusura Bakmayın..
----
Sakaryaspor'da Yeni Dönem
Sakaryaspor Kulübü Başkanı Bülent Yılmaz, teknik direktör Ali Göçmen ile çarşamba günü 2 yılık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
Yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiklerini belirterek, teknik direktör konusunu görüştüklerini söyledi.
Toplantıda teknik direktörlük için Ali Göçmen ve Engin İpekoğlu isimlerinin gündeme geldiğini kaydeden Yılmaz, şunları söyledi:
''Toplantıda oylama yaptık. 5 oy Engin İpekoğlu için ve 8 oy da Ali Göçmen için kullanıldı. İpekoğlu ile çarşamba günü 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. ''
Yılmaz, ''Yağcıoğlu'nun yetersiz kaldığını düşündüğü için istifasını yönetime sunduğu'' şeklindeki, gazetelerde yer alan kendisine ait ifadelerin yanlış anlaşıldığını, Sakaryaspor'un kapısının Yağcıoğlu'na açık olduğunu sözlerine ekledi.
Şuana kadar hiçbir tecrübesi bulunmayan Ali Göçmen'in ekibinde, kaleci antrenörü Neşet Muharrem ve yardımcı antrenör Erol Kolcu yer alıyor.
GÖcmen Basarılar.![]()
Umarım uzun Soluklu Olur Takipcinim
Başarılar.Borges'i banko al.
katılıyorum siceye
Sakaryaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Gerçekleştireceği Kızılcıhamam'a Gitti
Bank Asya 1. Lig takımlarından Sakaryaspor, yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştireceği Ankara Kızılcahamam'a hareket etti.
window.google_render_a
Bank Asya 1. Lig takımlarından Sakaryaspor, yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştireceği Ankara Kızılcahamam'a hareket etti.
Sakaryaspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Ankara Kızılcahamam'da yapacak. Bugün Rüstemler Tesisi'nden otobüsle Kızılcahamam'a hareket eden Sakaryaspor kafilesinin oldukça neşeli olduğu görüldü. Basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Ali Göçmen, 29 Temmuz'a kadar Kızılcahamam'da kamp çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, "29 Temmuz'da sona erecek olan kampın ardından futbolcularına iki gün izin vereceğim. Ağustos ayının birinde ikinci etap çalışmaları için Dorukkaya'da
toplanacağız. İkinci etabımız da orada başlayacak. İyi bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz. Maçlara daha uzun bir zaman var. Zamanı lehimize çevirmek için iyi hazırlanmamız lazım. Bu kamp bundan dolayı çok yararlı olacak. Gün geçtikçe oyuncularımızı daha net görmüş olacağız ve daha iyi değerlendirme şansımız olacak. Bundan dolayı başkan ve yönetim kuruluyla takım hakkında fikir alışverişlerimiz olacaktır " dedi.Ve transfer konusunuda değinen Göçmen takımdaki oyuncular gayet kaliteli şuanlık transfer ihtiyacı görmüyorum dedi.
Bank Asya 1.Lig
1.Hafta
Sakaryaspor : 1 - 1 : Giresunspor
Giresunspor karşısında çok üstün oynamamıza rağmen 2 puan bıraktık.İyi oynadık ama olsun.Daha ilk hafta.
Fortis Türkiye Kupası
1.Tur
Sakaryaspor : 3 - 1 : Körfez Bld.
Körfez Bld. karşısıdna kendi sahamızda rahat bir galibiyet alıyoruz.Kupada hedefemiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek.
Başarılar genç..İlk 2 maç fena değil
![]()
Göcmen Takımda SabırLı oL.Başarılı olacagına İnanıyorum
![]()
Bank Asya 1.Lig
2.Hafta
Diyarbakırspor : 2 - 1 : Sakaryaspor
Diyabarkır deplasmanında 3 puan bıraktık.1-0 öne geçtiğimiz maçı duran toptan yediğimiz golle kaybettikl.Ama bu puanları telafi edeceğimizi düşünüyorum
Bank Asya 1.Lig
3.Hafta
Sakaryaspor : 0 - 0 : Manisaspor
Manisa karşısında iyi futbol ama galibiyet yine yok.2.yarı oyunun kontrolü tamamen bizdeydi.Golü atsak süper olacaktı ama olmadı.
Fortis Türkiye Kupası
2.Tur
Sakaryaspor : 2 - 1 : Kocaelispor
Fortis te yolumuza dolu dizgin gidiyoruz.Kocaeliyide yendik.Ve gruplara kaldık.Kendi sahamızda ezeli rakibmizi yenmemiz bizim moral açısında çok iyi oldu.2-1den sonra zor anlar yaşadık ama gol yemedik.Süper bir sonuç.Darısı lige artık.
Bank Asya 1.Lig
4.Hafta
Karabükspor : 2 - 1: Sakaryaspor
Gerçek boyutundan [ 1104 x 505 ] 57% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
Karabük deplasmanında önemli puanları kaybettik.Tam beraberlik golünü attık hadi galibiyet golünü atalım derken 2. golü yedik buda bizi olumsuz etkiedi.Kalan dakikalarda beraberlik golünü atamayınca yenilgiye razı olduk.
Bank Asya 1.Lig
5.Hafta
Sakaryaspor : 2 - 0 : Malatyaspor
Gerçek boyutundan [ 1094 x 503 ] 58% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
Malatya karşısında ligdeki ilk galibiyetimizi aldık.Sevinçliyiz.İyi futbol oynamasakta 3 puanı almak güzel. Umarım diğer maçlarda hem iyi futbol oynarız hemde 3 puanları alırız.
Fortiste Gruplar Belli Oldu..
Biz A Grubunda Fenerbahçe , Antalyaspor , Ankaraspor ve Adanaspor ile mücadele edeceğiz.
Bank Asya 1.Lig
4.Hafta
Karabükspor : 2 - 1: Sakaryaspor
Gerçek boyutundan [ 1104 x 505 ] 57% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
Karabük deplasmanında önemli puanları kaybettik.Tam beraberlik golünü attık hadi galibiyet golünü atalım derken 2. golü yedik buda bizi olumsuz etkiedi.Kalan dakikalarda beraberlik golünü atamayınca yenilgiye razı olduk.
Bank Asya 1.Lig
5.Hafta
Sakaryaspor : 2 - 0 : Malatyaspor
Gerçek boyutundan [ 1094 x 503 ] 58% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
Malatya karşısında ligdeki ilk galibiyetimizi aldık.Sevinçliyiz.İyi futbol oynamasakta 3 puanı almak güzel. Umarım diğer maçlarda hem iyi futbol oynarız hemde 3 puanları alırız.
Fortiste Gruplar Belli Oldu..
Biz A Grubunda Fenerbahçe , Antalyaspor , Ankaraspor ve Adanaspor ile mücadele edeceğiz.
Bank Asya 1.Lig
5.Hafta
Kasımpaşa : 3 - 1 : Sakaryaspor
Gerçek boyutundan [ 1098 x 523 ] 58% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
Kasımpaşa deplasmanında kötü oynadık. Mağlubiyeti hakettik. Bir an önce toplarlanmamız lazım.Aradaki puan farkı açılmadan seri galibiyetler alıp yukarsını yakalamamız lazım.
Bank Asya 1.Lig
6.Hafta
Sakaryaspor : 3 - 1 : Ç.Rizespor
Gerçek boyutundan [ 1100 x 513 ] 58% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
Kendi sahamızda iyi bri oyunla Rize yi net skorla yendik.Artık bu maçtan sonra seri galibiyetler yakalama vakti.
Fortis Türkiye Kupası
1.Maç
Fenerbahçe : 3 - 2 : Sakaryaspor
Gerçek boyutundan [ 1095 x 543 ] 58% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
Gerçekten çok yazık oldu.Kadıköyde hak ettiğimiz bir maçı kazanamadık.10.dakikada kornerden yediğimiz golle geriye düştük.Ardından frikikten ve penatıdan yediğimiz gollerle Fenerbahçe ilk yarıyı 3-0 önde kapadı.İkinci yarıya iyi başladık. Durumu 3-2ye getirdik.Ama beraberlik golünü atamadık.Fenerbahçeden çok daha üstündük.Fenerbahçe 50 metreden çektiği şutlarla etkili olmaya çalıştı.Pozisyona giremediler.Futbol olarak iyiydik.Fenerbahçe gibi bir rakip karşısında iyi sonuç.
Ali Göçmen İstifa Etti.
Sakaryaspor Teknik DirektörüAli Göçmen görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Sakaryaspor takımında alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Mesut Bakkal,başkan Bülent Yılmaz'a istifasını sundu. Kulüp yönetiminin de istifayı kabul ettiği öğrenilirken, Ali Göçmen yaptığı açıklamada, "Yardımcılarımla bugün yaptığı görüşmelerin ardından istifa kararı aldık. Takımın başarısı için bir değişiklik yapılması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle böyle bir karar aldık" dedi.Fakat daha farklı bir zamanda yeniden Sakaryasporun başına geçip çok farklı şeyler olacağınıda ekledi.
İşte Maçlar ve puan durumu..
Gerçek boyutundan [ 796 x 182 ] 80% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
Gerçek boyutundan [ 1098 x 414 ] 58% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
![]()
------
Ali Göçmen Bolu'da..!
Sakaryasporda ayrılan Ali Göçmen Boluspor ile anlaştı.Sakaryasporda 13 maç ardından istifa edip yeni takımı Boluspor oldu.Boluspor ile sezon sonunda kadar sözleşme imzalayan Ali Göçmen şunları söyledi:
"Bolu'da elimden geldiğince iyi şeyler yapmayaca çalışacağım.Hedefimiz büyük.Şuan kötü bir yerde olabiliriz ama daha herşey bitmiş değil.Sezon sonuna kadar sözleşme imzaladım ben böyle istedim ama sezon sonunda oturup ne yapacağımıza karar vereceğiz."
Bank Asya 1.Lig Puan Durumu
Arkadaşlar site bozuktu.Ekliyemedim kusura bakmayın böyle topluca oldu.
Bence Galibiyet Serisi Yakalaman Lazım![]()
Ali "Bir Manager Hikayesi" desem.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ali Göçmen İstifa Etti.
Sakaryaspor Teknik DirektörüAli Göçmen görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Sakaryaspor takımında alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Mesut Bakkal,başkan Bülent Yılmaz'a istifasını sundu.
ehi ehi ali mesut bakkal ne? =)
Bence sitede ki taktiklerden birini kullan öbür türlü dikiş tutturamıyorsun sanırım.
kardeş vala enterasan olmuşform yakalarsın inşallah
inşallah Bolu ile iyi şeyler yapıp yükselmek istiyorum..
yok ya benim taktiğim var
orada yanlışık olmuş
Vay be başlığın değişiceğini nerden bildin
bi ısınalım takıma o da gelir..
Kariyer biraz yavaş ilerliyo olabilir ama ne yapalım.. Ypacak bişi yok