giray bulaktan hep cekinirim, yine cekiniyorum. Kazasiz belasiz 3 puan aliriz insallah, haftaya cok daha zor bi macimiz var
Sinyor Terim maça gelicekmiş.Duy da inanma...
Konya Roman'ın golü ile 1-0 galip geldi. Çok iyi oldu bu. Tebrikler konya.
Konyaspor 1-0 Roman'ın golüyle kazandı. Çok önemli bir 3 puan kazandı. Bizim ve diğer 3 takım içinde iyi oldu.
Trabzonspor'un o kadarda kaliteli bir sisteme sahip olmadığı belli oldu bu maçta. Bu nasıl bir forvet hattıdır arkadaşım?
Tebrikler, Konyaspor.![]()
Öncelikle Konya'nın galibiyetini tebrik ederim.Ben Trabzonspor taraftarına değinmek istiyorum.Dün söylenen besteler bakımından rezalet vardı Avni Aker'de.
Bunu bana bir Trabzon'lu arkadaşım açıklayabilir mi?
Ya da diğerine geçelim ;
"şampiyon olacağız trabzonum bu sene
............... cimbomboma fenere
gel bu sene son verelim dertlere .... " diye devam eden bu besteyi hangi ara bestelediler acaba![]()
Maç sonundaki
"Ne zaman şampiyonuz diye bağırsak kursağumızda kalıyor
Söylesene ersun hoca takım niye oynamıyor. "
Bu satırlardan da yaratıcılık akıyor resmen.
Dün gülsem mi ağlasam mı şaşırdım.Bazı anonim olan besteler vardır tüm tribün takım taraftarları tarafından söylenir ama böyle rakip takım tribününe mal olmuş besteleri uyarlamak gerçekten yakışmıyor.
Aman sus sus onlarada sahiplenmesinler![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Böyle beceriksiz bir forvet hattın olursa gol atamazsın tabi.
Ilk yarida verilmeyen bi penaltilari var, macin boyle bitmesi adil oldu.
Ersun Yanal istifa diyenlerin futbol bilgisini sorgularim. Bi takim 6 milyona yakin bi para veriosa o forvetin 2 pozisyondan birini gole cevircene inanir yedegini almaz.
Ama bu forvet oyuncumuz illa 5 tane pozisyona gireceki bi tane atsin, ya caprazdan felan olsa neyse hepsi kaleciyle basbasa. Ya sagina ya soluna vurcan
Trabzonspor Konya'yı boğdu fakat Oğuzhan'ı geçemedi. Konyaspor'un ilk yarıda verilmeyen net penaltısı vardı. Trabzonsporlu bir grup taraftarının maç sonrası takım otobüsünü çevirip Ersun Yanal'ı istifaya davet etmesi zamansız bir davranıştı. Sonuçta bu takım liderin sadece 1 puan gerisinde ve bu takım bu sene kuruldu. Uzun yıllar özlemi çekilen şampiyonluk yarışı böylesine hararetliyken istifa daveti olmadı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Atamayana Atarlar.. Kaleci Takımın Yarısıdır..
Trabzon gol kaçırma rekoru kırdı gerçekten de,futbolun bir cilvesi de atamayana atarlar.
Bakalım önümüzdeki haftada ne olacak.Galatasaray maçı camia için önemli bir maç.
Tezahurat olayı komedi olmuş gerçekten yahu.![]()
Sene başından beri bu sorunlar var sürekli pozisyon üretiyoruz ama sonunu getiremiyoruz.Artık buna bi çare bulmak lazım.Ayrıca Oğuzhan 61 numara giyiyoyr 61 giyen her oyuncu bize karşı çok iyi oynamaya çalışıyor bütün gayretini harcıyorAdamlar sanki bişe kanıtlamaya çalışıyolar anlamdım gitti.
Ayrıca o tezahürat konusuna gelince bi gurup saçmalayan taraftarlara aldırmayın.Stadın geneli bu tezahüratlara katılmıyor onlar takımı yıpratmaya çalışan yerel medyanın yandaşları işte.Yeni kurulmuş bi takım ilk yılında 45 puan alıyor geçen yıla nazaran tam tersi bir performans sergiliyor ama bazı kesimler bundan hoşnut değil.Ersun Yanal istifa diyorlar c.tesi günü o golleri Ersun yanal mı kaçırdı?Tamam oyuncu değişiklikleri felan benim canımıda sıksada istikrar önemli.
Kerem o tezahüratları bagıran tayfa tam komedi..statta ilk duydugumuzda biz yuhaladık ama onlar değişik versiyonlarla devam ettiler buna..Açık açıkta devre arasında Beşiktaş tribününün ürünü oldugunuda belirttik..Fakat yaşları 15-18 arasında değişen güya taraftar olan serseri toplulugunun verdiği cevaplar hayli ilginçtineyse msnde konuşuruz bunu..
Hem taraftar forumunu gezeceksen öyle çapsız yerlere gitme yahu BMN'ye gir..
Yarın Belediye Başkanımızın katkılarıyla(otobüs) tesislere akın edeceğiz hem Ersun Hocaya hem futbolculara moral vermek amacıyla..Biz alıştık artık 'onlara'..
Bugün internette gezinme fırsatım oldu maç yorumlarına baktım..Bazı rakip takım taraftarları ve Trabzonspor taraftarları Gökhan ve umut'un gol-asist sayılarını öne çıkararak (9'ar gol ortalama 8 civarı asist ikiside) forvette sorun olmadıgını savunuyorlar..tamam bu rakamlar hiçte kötü değil ama şunu unutmamak lazım..2 pozisyona girip 1'ni atmıyosun..en az 7 net pozisyonda bir gol buluyoruz..Bunun incelemesini bir arkadaşımız yapmış..bu gerçekten vahim bir durumdur..Gökhan ve Umut'un bunu bir düşünmesi lazım..Biraz bitirici bir forvet mesela Ümit Karan tipi bir oyuncu bizde olsaydı rahat 15 golden gidiyordu bu sene ..
Bu yıl fatih bizde olsaydı veya o tarz bir isim kesin gol karalı olurdu pozisyonagirmekte sorun yaşamıyoruz ki atmakata yaşıyoruz
Forvet hattının beceriksizliğini sisteme baglamak saçma..Takım maçı kazanacak,koparacak pozisyonları buluyor fakat sonuca çeviremiyor..Buna sistemde sorun var demek dogru olmaz..
Ersun Hoca'nın bu maçtaki tek hatası olarak Colman-İsaac değişikliği gösterilebilir..Sahanın belkide en iyisi Colman'ı Selçuk dururken çıkarmak aşırı derecede yanlış bir seçim olmuştur..
Sistemde hic bi sorun yok, 6 pas icinde gol vurusu yapamiyor Gokhan. Daha ne yapalim, maci koparsa 1ci veya 2ci pozisyonunda, hersey lehimize olcak. Daha fazla acik alan bulcaz, butun futbolcularimiz rahatlicak. Ama yok Gokhan atamiyor, 6 milyon vermisiz tum umutlari ona baglamisiz