Manisaspor- Sakaryaspor
Tarih: 16 Mart Pazartesi
Stad: Manisa 19 Mayıs
Saat: 20:00
Yayın: D.spor naklen
Manisaspor- Sakaryaspor
Tarih: 16 Mart Pazartesi
Stad: Manisa 19 Mayıs
Saat: 20:00
Yayın: D.spor naklen
Manisa bu hafta biraz rahatladı umarım Sakaryaspor bu deplasmandan 3 puan çıkarır
Sakaryasporu çok sevmeme rağmen rakibimiz olduğundan dolayı yenilmesini istiyorum Sakarya'nın.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İnanıyoruz Vazgeçmiyoruz Bak Senin Peşinden Yine Biz Geliyoruz Haydi SAKARYA'm Saldırım Şimdi Seninle Gülsün Yüzümüz Yıkalım Bu Şehri...
İnşallah kardeş kulübümüzde bize yardım eder kıyak yapar![]()
Karşılaşma 2-2 sona erdi.
Ayrıca Manisa ile aramız iyi değil.Karşıyakalı taraftarın ölmesi ile aramız açıldı.Ve zaten maçtada Sakarya kümeye diye bağırdılar.
Ben maç hakkında şunu söylemek istiyorum.Dışardan birisini getirsin bu maç bir liderle bir sonuncunun maçı desen kim lider diye sorsan %75 Sakaryaspor derdi.
90+3'de buldu Sakaryaspor golü.
Bir aralar ManiSAkarya diye atkısı vs de olan bu iki kulübün arası açılmış gördüm bende.Sakarya kümeye diye bağırmalarıda Manisa taraftarının çirkindi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İşin aslı SakarYalı idi.Manisa bir şekilde araya girdi.Manisakaryalı oldu ama sonrasında Karşıyakalı Özgür'ün ölmesi sonucu gelişen olaylarda Sakarya Manisa'ya tepki koydu