Evet arkadaslar insanlar boyle kaliteli ve janjanli kariyerleri gorunce istahi kabariyor, Neyse hemen sadede gecelim..
Takımımız
Takım Bilgileri ve Kadro;
Oncelikle buraya kadar zahmet veren butun herkese tesekkur ediyorum,
Sanliurfa'da dogmus buyumus ve Yesil-Sarı ya gonul vermis birisi olarak takimin basina gecmek benim icin buyuk onurdur.
Bircok kisinin kafasinda buyuk soru isaretleri var biliyorum ama en kisa surede bu soru isaretlerini giderecegimizden kimsenin suphesi olmasin.
Zaman Sanliurfaspor'u dunya klubu yapmak yolunda ilerleme zamanidir. Hepimize hayirli ugurlu olsun...
Simdi sorularinizi rica ediyorum:
GTV Muhabiri : Sn. Kaya daha onceden hicbir kariyer deneyiminiz olmadi. Bu durum taraftarlarin tedirgin olmasina neden oldu, bizlere neler soyleyeceksiniz bu konuda?
Sn. Kaya : Oncelikle hakli olan taraftarlarimizdan bana guvenmelerini rica ediyorum. Daha once deneyimsiz olmam takimi yonetecek kapasiteye sahip olmamamam anlamina gelmemeli. Bu yuzden biraz sabirla sukuntlerini korumalarini rica edyorum.
SRT Muhabiri : Sn. Kaya Peki takimi bu tarihten itibaren neler bekliyor kisaca ozetleyebilirmisiniz? Yani taktik anlayisinizdan oyuncu politikanizdan v.s
Sn. Kaya : Takimi kesinlikle cok guzel gunler bekliyor. Takima genel kurguda atak futbol oynamayi asilayacagiz. Ardindan ilk sezon sadece gerekli gordugumuz yerlere transfer yaparak fazla asiriya kacmayacagiz.
Ilk etapta Asistanimin bilgilendirmesi neticesinde ve benim gozlemlelemem neticesinde Takimimiza bir SAG BEK, BİR SOL ACIK VE BİRDE DEFANSİF ORTA SAHA transfer edecegiz. Toplantinin hemen ardin transfer calismalarina baslayacagiz. Ilerleyen gunlerde ise yolumuza genc ve dinamik futbolcularla devam edecegiz.
Hedefimiz;
1. Sezonda Lig B Sampiyonlugu
2. Sezonda Lig A Sampiyonlugu
3. Sezonda TSL'de Avrupa Kupası Mucadelesi
4. Sezonda TSL Sampiyonlugu ve Avrupa Kupası'nda Tecrube Sezonu
5. Sezonda TSL Sampiyonlugu ve Avrupa Kupası Sampiyonlugu....
Bekleyin gorun....
Acik Ligler; Ingiltere (Premier Lig), Ispanya (La Liga), Italya (Serie A TIM)
Oyunu kendim hazirlamis oldugum data ile oynuyorum, Kendi Hazirladigim data ya ulasmak icin TIKLAYIN...
Okudum Kabul Ediyorum