Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Avrupa kupalarının yeni sahibi geliyor [GALATASARAY]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hocam tam hatırlamıyorum ama ingilterede 3 büyüklerden birinin alt yapısındaki oyunculara bak bir orda iyi bir adam vardı.Kiralık veriyorlar.
    Birde bu çocuk var Miralem Pijanic bir kontrol et.

Default Avrupa kupalarının yeni sahibi geliyor [GALATASARAY]

Galatasaray Spor Kulubü, merkezi İstanbul'da olan, özellikle Profesyonel Futbol Takımı ile ünlü, Türk spor kulübüdür.
    1905 yılında Ali Sami Yen ve arkadaşları tarafından, öğrenci oldukları ve kuruluş tarihi 1481'lere dayanan Galatasaray Lisesi'nde kurulan kulüp, futbol branşında şu ana kadar 17 kez Türkiye Ligi şampiyonu olmuş; 2000 yılında da UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası'nı kazanmıştır. 2000 yılında bu başarılarından dolayı UEFA tarafından o yılın Eylül ayında Millenium Kupası ile ödüllendirilen ve kupası Franz Beckenbauer tarafından verilen Galatasaray, ayrıca Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS-International Federation of Football History & Statistics) tarafından yapılan "Dünyanın en iyi futbol kulüpleri" istatistik çalışmasında, 2000 Ağustos ayı en iyi takımı [1] olarak gösterilmiş ve o yılın sonunda dünyada yılın en iyi 2.takımı olmuştur. [2] 2001 Ocak ayında ise puan sıralamasında 1. sıraya yükselerek ayın lideri olmuştur. Son yapılan araştırmalarda Türkiye' deki en büyük taraftar kitlesine sahip kulüp olarak belirtilmektedir.[3][4]
    Galatasaray UEFA Kupası'nı yenilmeden ve Şampiyonlar Ligi gruplarını 3. olarak bitirip kazanan tek takımdır. 1999-2000 yılında, UEFA Kupası finalinde İngiltere'nin Arsenal kulübünü penaltılarla yenerek, bir Avrupa Kupası kazanan ilk ve tek Türk futbol kulübü olmuştur.[5] Galatasaray aynı yıl; Super Kupa'yı da Real Madrid'i 2-1 yenerek kazanmıştır.[6] Avrupa'da en fazla başarı yakalamış Türk takımı olan Galatasaray' ın Avrupalı rakiplerine oranla mütevazı olarak görülen kadrosuyla kazandığı UEFA Kupası ve Süper Kupa dünyada büyük bir başarı olarak görülmüş, böylece Galatasaray adı tüm dünya tarafından tanınan bir marka hâline gelmiş[[4]] ve kulüp dünya çapında büyük bir taraftar topluluğu kazanmıştır. Kulüp Avrupa' daki popülerliğini halen devam ettirmektedir.[7][8][9]
    28 Haziran2008 Fransa' nın Pau şehrinde yapılan 49. Avrupa Briç Şampiyona' sında Galatasaray Briç takımı oyuncularından Ergun Korkut' un takım kaptanı olduğu ve Galatasaray Briç Takım Kaptanı Orhan Ekinci' nin ortağı olduğu Türkiye Takımı, Avrupa Şampiyonu olmuştur.[10][11]
    2008 yılında bir diğer başarıya imza atılmış olunup, Galatasaray Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol şampiyonası finalinde Alman rakibi RSV Lahn-Dill' i[5] 63-51 yenerek bu dalda Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuştur.[12][13] Daha sonra Galatasaray, Japonya' da düzenlenen kıtalararası şampiyonada Kanada' lı British Columbia[6] takımını 77-62 mağlup ederek ve namağlup Dünya Şampiyonu olarak Türkiye' de kulüp bazında en büyük başarıya imza atmıştır.[7]
    2009 yılında ise Galatasaray Bayan Basketbol Takımı FIBA Eurocup finalinde İtalyan Cras Basket Taranto[8] takımını 82-61 yenerek Avrupa Şampiyonu ünvanını almıştır.[14]
    2009 yılında yeni bir başarıya imza atılmış olunup, Galatasaray Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol şampiyonası finalinde Alman rakibi RSC-Rollis Zwickau' yu[9] 82-73 yenerek bu dalda üstüste 2. kez Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuştur.[15][16]
    Şu an uluslararası çapta 5 Avrupa ve 1 Dünya Şampiyonluğu Kupası Galatasaray Müzesi' ndedir.
    Tarihi

Kuruluşu

Galatasaray 1905 yılının sonbaharında; Galatasaray Lisesi öğrencileri tarafından bir futbol kulübü olarak kurulur, ancak daha öncesinde de Galatasaray Lisesi'nde diğer sporlar da yapılmaktaydı.
    II. Beyazıt tarafından 1481'de kurulan mektep; adını kurulduğu bölgeden almaktadır. Ancak Hürrem Sultan tarafından kapattırılan okul; Lale Devri öncesinde tekrar açılmış ve sonrasında tekrar kapattırılmış; en son da Osmanlı İmparatorluğu'nda Sultan Abdülaziz döneminde 1 Eylül1868'de tekrar açılmıştır. Bu dönemde; Beden Eğitimi dersi jimnastikçi Monsieur Curel tarafından modern aletlerle verilmektedir. 1870 yılında Kâğıthane'de bir idman bayramı düzenlenir.
    Monsieur Curel'den sonra; Monsieur Moiroux, Signor Martinetti, Stangali de jimnastik, atletizm, yüzme, kürek vb. sporları ilk defa başlatmış olurlar. Faik Üstünidman önderliğinde; izcilik, tenis ve hokey gibi sporları da öğrenen öğrenciler; yine Üstünidman'ın desteklemesi ile futbol ile tanışır. Ancak; bu dönemde futbolun kurallarını tanımazlar.
    1901'de İstanbul'da yaşayan James La fontaine ve Horace Armitage isimli iki İngiliz; yabancılardan oluşan Kadıköy Futbol Kulübü'nü kurarlar; ancak anlaşmazlıklar sonrasında da 1903'de Moda Kulübü'nü kurarlar.
    Bu dönemde futbol yabancılar tarafından İstanbul'da oynanmaktadır; ve bu konuda Galatasaray Lisesi öğrencileri bir girişimde bulunur. 1 Ekim1905 tarihinde; Mehmet Ata Bey'in dersi sırasında arkadaşlarıyla konuşan Ali Sami Yen; bir futbol kulübü kurmaya karar verir. Asım Sonumut, Reşat Şirvani, Refik Cevdet Kalpakçıoğlu, Abidin Daver ve Kamil Ulus Bey'in de ortaklığıyla; Refik Cevdet Kalpakçıoğlu asbaşkanlığında kulüp kurulur.
    Daha çok bilgi için: Galatasaray'ın kurucu listesi
    Bu dönemde oyunculardan her hafta birer kuruş toplanır, başkan Ali Sami Yen de futbol topuyla ilgilenirdi. Hatta domuz yağı ile temizlenen futbol topu hasar görünce; Ali Sami Yen ayakkabasının bir parçasını keserek yama yapmıştır. Cevdet Kalpakçıoğlu da formaları yıkardı. Kulübün ilk isminin Gloria ya da Audace koyulması istenmiştir; ancak takımın oynadığı ilk maçında Rum rakibini 2-0 yenerken seyircilerin onlardan "Galata Sarayı Efendileri" diye söz etmesiyle bugünkü isim doğmuştur. Ali Sami Yen tarafından söylenen bir söz; Galatasaray Spor Kulübü'nün kuruluş ve varoluş amacını belirleyecektir:
    Maksadımız İngilizler gibi toplu bir hâlde oynamak, bir renge ve bir isme mâlik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek. Son dakika haberi olarak GALATASARAY takımının başına Mert Ustaoğlu getiriliyor.
    Ustaoğlu kadroda köklü bir değişiklik olacağını söylüyor. Gelecek ve gidecekler sır gibi saklanıyor. Çok yakın bir zamanda hepsi basına açıklanıcak diyor.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
    Okudum ve kabul ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Default Kariyer onaylanmıştır.

Başarılar diliyorum.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Basarilar. Umarim istedigimiz ve ozlemledigimiz kupalara kavusturursun bizi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar diliyorum...

tşk ederim arkadaşlar. Sizlerinde desteğiyle başarıcam inş bu işi = )

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

transferleri bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Galatasaray ilk bombayı patlatıyor. Genç yetenek Nuri Şahin 2.8m değerinde bir bonservis ücretiyle transfer ediliyor.

Vee bir transfer daha geliyor.

1Yıllığına Zebina kiralandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Transferler güzel , Hazırlık Kampı nasıl geçti ?
    malatyAdana!

Şuanda hazırlık kampı bitmedi. Bitince SS sini koyucam. Yalnız iyi bir sağ açığa ihtiyacım var. Önerebileceğiniz cep yakmayan bir sağ açık var mı??

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

güzel transferler inşallah hayrını görürsün...

inş dostum ama dediğim gibi cep yakmayan bir sağ açık lazım bana. Hızlı ve iyi orta açan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Boşta stephan carr var..

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    Boşta stephan carr var..
    benim oyunumda yok. database düşük te

1oyuncu daha alıp transfer sezonumu kapatıcam. 7m ingiliz sterlini param var. İyi orta açan ve hızlı sağ açığa ihtiyacım var. Fikirlerinizi bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

lincoln'ü satarak iyi etmissin.

Hazırlık kampım fena değildi ama fikstürüm berbat 4derbi üst üste olur mu ama

Acil bir transfer olarak sağ açık almalıyım.İyi orta açan ve hızlı..

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    hocam tam hatırlamıyorum ama ingilterede 3 büyüklerden birinin alt yapısındaki oyunculara bak bir orda iyi bir adam vardı.Kiralık veriyorlar.
    Birde bu çocuk var Miralem Pijanic bir kontrol et.
    miralem ofansif ortasaha orta. sağol yardımların için ama transferimi yaptım ben

Ve işte o transfer. Türk yıldız Mehmet Topuz..

Şampiyonlar ligindeki rakibimiz Schalke. Daha basit bi rakip gelebilirdi ama geçmesini biliriz çünkü biz kupayı severiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

miralem ofansif ortasaha orta. sağol yardımların için ama transferimi yaptım ben
    ben 2019 yılındayım şu anda.Teknik direktörü ona sağda oynamayıda öğretmiş.bende sağda da oynuyor gözüküyor

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    ben 2019 yılındayım şu anda.Teknik direktörü ona sağda oynamayıda öğretmiş.bende sağda da oynuyor gözüküyor
    haha ofansif orta saha sağdada oynuyor bende tabide asıl mevkisi orası değil neyse mehmet topuz şifadır hem Türk

Yenilgiyi hakettik

Ve ilk kupamızı alıyoruz bu seneki

Lige güzel bir başlangıç yaptık

Azim bizi gruplara taşıdı

Şampiyonlar liginde zor bir gruba düştük. Ama çok üstün olduklarını düşünmüyorum bizden. Bunu avantaja çevirip gruptan çıkarız inş

1şut çektiler gol oldu golden sonra onlara cehennem oldu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

güzel maçlar çıkartmıssın .. Topuz transferi güzel...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

jan quero vardı keşke daha önce görseydim birde semioli ikiside çok iyi olurdu neyse

Başarılar...

bu arada transferde oyuncuları çok iyi satmışsın taktiğin varsa bana sorun olmucaksa söyler misin?
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    güzel maçlar çıkartmıssın .. Topuz transferi güzel...
    evet şimdilik iyi gidiyorum. inş şamp liginde gruptan çıkarım

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    jan quero vardı keşke daha önce görseydim birde semioli ikiside çok iyi olurdu neyse

Başarılar...

bu arada transferde oyuncuları çok iyi satmışsın taktiğin varsa bana sorun olmucaksa söyler misin?
    baktım onlara zaten gelmiyormuş takıma saol dostum. evet iyi fiyata gidiyorlar. 4-4-2 oynatıyorum ama gerek korner yönelişleri gerekse takım komutları kendime ait. onlar olmasa 4-4-2 pekte işe yaramaz doğrusu

kardeş yanlış anlamada transferleri nasıl okadar fiyata sattın diğerleri satılırda ayhanı 5m ye satmışsın bn 1.5 e zor çıkartıyom elimden banada sölermsn taktiğini bide hngi yamayla oynuyorsn

Quote Originally Posted by almlyf69ali55 View Post
    kardeş yanlış anlamada transferleri nasıl okadar fiyata sattın diğerleri satılırda ayhanı 5m ye satmışsın bn 1.5 e zor çıkartıyom elimden banada sölermsn taktiğini bide hngi yamayla oynuyorsn
    9.1.0 la oynuyorsan o fiyata anca gider mesela 9.1.0 da da 3m e orkun gidiyor.. ben 9.3.0 da oynuyorum ve bu fiyatlara ne zaman oyunu açsam satabiliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

ben oyuncu satma taktiği demiştim çünkü ben onları düşük fiyattan zor zar satabiliyorumda bide semioli gelmek istiyordu takıma ama neden öyle olmuş anlamadım :S quero da ucuz ve sağlam adam zaten sene içinde fiyatı 5-6 katına çıkıyo

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    ben oyuncu satma taktiği demiştim çünkü ben onları düşük fiyattan zor zar satabiliyorumda bide semioli gelmek istiyordu takıma ama neden öyle olmuş anlamadım :S quero da ucuz ve sağlam adam zaten sene içinde fiyatı 5-6 katına çıkıyo
    oyuncuyu satılık listesine koy alan varsa satması basit zaten. 9.3.0 da oynadığım için gelmiyor olabilir. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 9.3.0 da bence oyun daha zor diğerkilere göre
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kötü bir maç geçirdik

Aslan kükredi

Kayseri moraliyle iyi bir oyun sergiledik

10kişi kalan takım gol atıyor ve berabere kalıyorum. Çok utanç verici bu takım Lyon da olsa

Noluyor takıma

Kayseri yine elime düştü
    Last edited by heyhatmertgs : 10.Mayıs.2009 at 00:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

kardeş 9.0.3 le oynom yine öle bana taktiğini söylermsn transfer taktiğini

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Takımın çok dengesiz olmuş nedenini burdan göremedim ama araştır Ortalama bir performans gösteriyor takım ama milevskyi yine süper

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri