1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Fenerbahçe'den Rekor Bütçe

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Fenerbahçe'den Rekor Bütçe

16 milyonlardan aldığı Fenerbahçe bütçesini her yıl dev adımlarla ileri götüren Başkan Aziz Yıldırım, bir rekor daha kırdı.

Yıllardan beri en büyük bütçeye sahip olan spor kulübü durumundaki Fenerbahçe, Türkiye'de 300 milyon lira barajını geçen ilk kulüp oldu. Mayıs ayındaki kongre için hazırlanan faaliyet raporunda, 2009 tahmini bütçesi 320 milyon lira olarak belirlendi.

2008'de bu rakam 266 milyon 845 bin liraydı. Günümüz kuruyla 155 milyon Euro veya 194 milyon Dolar'a denk gelen bu bütçeyle, Fenerbahçe bir rekora daha imza atacak. Bütçede profesyonel futbol takımı giderlerine 157, amatör şubelere 57, genel giderlere 62, idari giderlere 14 milyon, yatırım harcamaları kalemine ise 19 milyon lira ayrıldı.

Futboldan beklenen gelir 116 milyon lira olarak belirlenirken, amatör şubelerden 68, futbol faaliyet dışı gelirlerden 106, aidat-giriş-teberrudan 5 milyon liranın kasaya gireceği tahmini yapıldı. Fenerbahçe bu dev bütçeyle, Avrupa'nın ünlü ekiplerinin bulunduğu ilk 20 arasında kendisine daha iyi bir yer edinebilecek.

mynet
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Bütçede profesyonel futbol takımı giderlerine 157, amatör şubelere 57, genel giderlere 62, idari giderlere 14 milyon, yatırım harcamaları kalemine ise 19 milyon lira ayrıldı.
    Spor kulubu olmamızın temeli burda işte. Amatör Şubeler hiçbirzaman arka planda tutulmuyo. Bunuda daha 3 yıl önce 1. lige çıkmış takım şampiyon olarak gösteriyo zaten.

Futbol takımında bu sene yeniden yapılanma olacağını herkes biliyo o yüzden bu bütçeyi bu sene kullanacak büyük ihtimalle yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Bütçede profesyonel futbol takımı giderlerine 157
    ben bütçeye bütçe demem bütçe düzgün kullanılmadıkça..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ezeli rakibimizi kutluyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fenerbahçe kurumsal anlamda diğer kluplerden çok önde.Klüplerin başında yönetimden anlayan takımı ileriye götürecek hamleler yapan insanlar olduğunda finansal olarak iyisinizidir.Ancak futbol takımının başında bu işten anlayan bir isim olsa bu durumlar olmaz.Ayrıca Fnerebahçe için bu bütçe cok iyi işler yaptırır ama kullanmak önemli.Son yılda Sadri Şenerde bizim takımın finansal açıdan İstanbul takımlarına yetişmesi için çok caba harcıyor.Ama şehir faktörü yüzünden geride kalmaya mahkumuz kısa vadede.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ başkan aziz yıldırımı kutşamak lazım 16 milyondan aldıgı kulübü nerelere getirdi futbol takımının bu seneki yanlıs hamlelerinin gecen yıllarda oldugu gibi yine ders olacagını düşünüyorum 5 senede 3 şampiyonluk bir şampiyonlar ligi ceyrek finali gördü bu takım gelecek sezon yapılacak dogru hamlelerle tekrar sahlanacak ben inanıyorum

Nesil
    2006

Keşke şu parayı Basketbol ve Amatör sporlara harcasak, çok daha büyük başarılar gelir. Çünkü; küçük bühtçelerle başarılar yakalıyoruz. Büyük bühtçelerle kim bilir ne oluruz.

Umarım bunu doğru düzgün kullanırız.

Mesaj Yetkileri