Fenerbahçe
Konyaspor
Berabere
Artık kazanalım bir zahmet sahamızda ..Konya hoca da değiştirdi ve Kadıköy'den puan çıkaramazlar .. Maçı zor da olsa alırız..
Last edited by tarikko : 20.Mayıs.2009 at 02:30
Bu maçı Fener'in kazanmasını istiyorum.Konya Denizli'nin altında kalmayı garantilesin , son hafta deplasmana daha rahat çıkalım diyeNe hesaplar yapar hale geldik ya , üzülerek de olsa başarılar Fenerbahçe
![]()
Amaçsız, bir o kadar saçma bir maç ( Fenerbahçeliler açısından ) ve Aragones'in Kadıköy'deki son maçı. Ne kadar mutluluk verici![]()
Bu sene düşenin dostu olduk. Konya kazanır ve yarışa devam eder.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Konya Kazanırsa İyi Olur Haftaya Denizli Maçında Bir Yatış Görmeyiz
Konyaspor'un durumu bizden kötü, zor olacak ama yeneriz.
Konyaspor maçı alabilir bence.Hocaları gitti gerçi ama yenilerle takımlar daha iyi motive oluyor sanki..
Anlamsız bir maç olacak, ama yeneceğini düşünüyorum Fenerbahçe'nin.
(/s)
Fenerbahçe alsın, Konyaspor küme düşsün. Çünkü düşmeyi hakeden son takımın Konyaspor olduğunu düşünüyorum.
Kazanmalarını pek istemiyorum ki Denizli kurtarmasın.Ne olursa olsun artık pek umursamıyorum sonuçları.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Vasıfsız bir maç,tek güzelliği Aragones'in Kadıköy'deki son maçı olması.Denizli'nin kurtulmaması için bu maçı Konyaspor'un kazanması en büyük temennim.
Denizlinin küme düşmesi için konya'nın kesin kazanması lazım .. Umarım maçıda Konya kazanır Konyayı'da bazı sebeplerden dolayı sevmiyorum fakat Denizliden iyidirler ..
55>44 5am5un5por 44<55
Bir Fenerbahçeli olarak Konya'nın kazanmasını ve Denizli'nin çırpınışını görmek istiyorum.
Güiza attı. 1-0
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bu sefer aşırtmadı..![]()
Yine Güiza 2-0
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu kötü oldu..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Hat-trick yapabilir.
(/s)
Oh oh, güle güle Konyaspor.
4-0 oldu...Tarihi fark bekliyoruz.
![]()
Konya bu lige yakışmadığın çok açık ve netti.Elveda..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Güiza ortasahadan aldığı topla ilerledi yine çok şık bir aşırtma çıkardı ama direği sıyırdı. Çok güzeldi. Birazdan Semih girecek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sonunda küme düsüyor Konyaspor ...
Konyaspor Süper Ligde oynayacak kalitede bir takım değildi zaten.
Yine kurtardık Denizlispor'u :\![]()
konya penaltı kazandı..
Buna da penaltı çalıyorsan Yunus Yıldırım![]()