Fm ye Grdikten Sorna 5-10 Geçmeden Pc Kapanıyo Dİğer Oyunlarda yapmıyo Normal dede Saatlerce Açk Kalıyo ama kapanmıyo fm De ki Sorun Ne Olabilr Lütfen Yardım![]()
Fm ye Grdikten Sorna 5-10 Geçmeden Pc Kapanıyo Dİğer Oyunlarda yapmıyo Normal dede Saatlerce Açk Kalıyo ama kapanmıyo fm De ki Sorun Ne Olabilr Lütfen Yardım![]()
Bir ekran görüntüsü vs. koyabilirmisin eğer kapanmadan önce bir uyarı falan veriyor ise.
Hayır Kardeşm en Fazla 2 maç Yapabiliyorum türkçede Normlede Açsam FArketmiyo Leptop Kullanıyorum Oyundayken Ekran Kararıyo 3-4 saniye Sorana Pc de Kapanıyo Fm Oynamayı Çok Özledm:S:S
Çözünürlük ayarlarınla alakalı bir sorun olabilir window moda ayarla oyunu
şu link sana yardımcı olacaktır.
http://forum.turksportal.net/vb/show...40&postcount=5
Eğer çözülmez ise oyuna Türkçe yama, skin vs yükledinse hepsini kaldır. Sonra Documents and settings içindeki FM2009 klasörüncen cache klasörünü sil tekrar dene.
Gerekli açıklama yapılmış. Konu başlığı kurallara aykırı olduğu için GMA yolluyorum.
- "Acil", "Yardım", "Lütfen Yardım Edin" türündeki konu başlıkları direkt olarak GMA' ya gönderilecektir.