1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: FM Hasretine Dayanamayan İsmail Eyüpspor'la Geri Döndü(1.Sezon)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default FM Hasretine Dayanamayan İsmail Eyüpspor'la Geri Döndü(1.Sezon)

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69093
    Kuralları Okudum Kabul Ediyorum.
    Dün Gece Geç Saatlerde İlginç Bir Olay Yaşandı!!!
    İsmail Duman Eyüpspor'da!!!
    Medya: İsmail Bey yeni takımınızı nasıl buldunuz.İyiler mi?
    İsmail Duman: Çocuklar açıkçası daha tesisi görmedimOyuncuların performansını ilerleyen zamanlarda görücez.Şimdi biraz Eyüpspor hakkında bilgi edinelim!!!

TARİHİMİZ
    Eyüp idman yuvası 1917 da padişah fermanı ile Cemal kılıç ve arkadaşları tarafından
    Eyüpte kurulan ilk Spor külübüdür bu ilk hareket ancak ikiyıl sürer savaşın çıkmasıyla külüp kapatılır daha sonra 1919 da milli mücadeleye spor önemli katkı sağlayınca Eyüp idman yuvası tekrar kurulur amaç hem gençleri spora kanalize etmek hemde milli mücadeleye destek olmaktı renkler sarı eflatun olarak belirlendi.külüpte Boks,atletizim,Voleybol,Basketbol sporları ile hizmet vermiştir 1927 de federe oldu 1934 de 2. kümede şampiyon olup 1. kümeye yükseldi ve 3 yıl Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş’la 1. kümede mücadele etti 1956 Profosyonel oldu 1959-60 da mali lig İstanbul şampiyonu,1981-82 de terfi liginde,1986-87 3.ligte 2001-2002de yi ne 3.ligte şampiyonluklar yaşadı ve halen 2. lig B kategorisi B grubunda mücadelesini sürdürüyor.
    Rami idman ocağı 1920lerde kurulduğu tahmin edilsede resmi olarak1924 de resmi olarak kurulduğu tespit edilmiştir Reci(tekel) müdürü Ethem beyin kurucu ve ilk başkanlardan olduğu öğrenilmiştir Kırmızı beyaz renklerle eyüp spor’a ve türk sporuna bir çok futbolcu yetiştirmiş Rami kulübü 80 yılı aşkın tarihi ile halen 1. amatör kümede faliyetini sürdürmektedir.
    Alibeyköyü gençlik 1936 kuruldu Güneş Spor1946 kuruldu 1950 yılında Galip Karakaş ve Hami Hatman’ın girişimleri ile iki külüp birleşerek Alibeyköyü spor’u kurdular renkler Mavi Turuncu oldu.1965 yılında Alibeyköylüler Adalet takımını satın alarak iki takımla mücadele ettiler 1969-70 yılında Alibeyköy Adalet olarak birleşti ve 1976 ya kadar birkiktelik sürdü 1977 den itibaren Alibeyköy spor kulübü olarak devam etmekte. Sırasıyla mahalli lig,terfi ligi, 3.lig 2.lig Türkiye liglerinde semti başarıyla temsil etti. Maçlarını 1957 yılında yapılan alibeyköy stadı’nda3.lige çıktığı 1970 ten beri yapıyor halen türkiye 3.liginde mücadelesini sürdürüyor.
    Feshane spo kulübü 1940 larda kuruldu
    Şafak spor külübü 1946 kuruldu
    Kale spor külübü 1950 kuruldu
    Bu külüplerimiz Eyüp ‘te kurulan en eski külüplerdir faliyetlerini bu günde devam etmektedir.Külüplerimize maçlarında eyüp sahası ,bozkurt sahası, Rami talimhane sahası ve alibeyköy sahası hizmet verdi.
    Sonraki yıllarda Eyüp’te bir çok amatör kulüpte açılarak spora hizmet verdi bulduklarımızdan bazılarının isimleri ve kuruluş yıllarıdır.
    Köprülü spor kulübü 1963
    Yeşilpınarspor kulübü 1978
    Kemerburgaz spor kulübü 1980
    Topçular spor kulübü 1984
    Parseller spor kulübü 1985
    Emniyettepe spor kulübü 1986
    Öz Alibeyköy spor kulübü 1990
    Yeni mahalle spor kulübü 1992
    ONURSAL BAŞKAN

Ahmet GENÇ

Eyüp Belediye Başkanı,İstanbul. Ahmet Genç, 1956 yılında Arapgir'de (Malatya) doğdu. 1957 de ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi. İlk ve orta okul tahsilini Eyüp'te, lise tahsilini Pertevniyal Lisesinde tamamladı. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.
    Daha sonra kendi iş yerinde ticaret hayatına atıldı. 1989 da Refah Partisinden meclis üyesi adayı, 1991 seçimlerinde Refah Partisinden İstanbul Milletvekili adayı gösterildi. Refah Partisi Tanıtım Başkanlığından sonra 5 yıl süre ile Refah Partisi Eyüp İlçe Başkanlığı yaptı. Çeşitli Dernek, Vakıf ve İkitelli Sanayii kooperatifinde başkanlık yaptı.
    27 Mart 1994 yerel seçimlerinde Eyüp Belediye Başkanı seçilen Genç, 5 yıl bu görevi yürüttü. 18 Nisan 1999 seçimlerinde Fazilet Partisinden tekrar Belediye Başkanlığına aday gösterildi. 2. Dönem Belediye Başkanı olarak seçildi. Ak Parti'nin kuruluşunda görev aldı.28 Mart 2004 seçimlerinde Ak Partiden aday gösterilen Genç halen Belediye Başkanı olarak vazifesine devam etmektedir.
    Aynı zamanda 2000 yılında kurulan Haliç Belediyeler Birliğini kuran ve başkanı seçilen Genç evli ve üç çocuk babasıdır.
    BAŞKAN
    Ahmet MALATYALI

01.04.1963 Balıkesir-Gömeç doğumlu,evli ve iki çocuk babası
    olan Ahmet MALATYALI, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu. Ahmet Malatyalı,1994 yılında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nde mimar olarak göreve başladı. 1995-2007 yılları arasında Eyüp Belediyesi'nde başkan yardımcılığı görevini
    sürdürmektedir.
    Aynı zamanda Eyüpspor Kulübü Başkanı olan Ahmet Malatyalı döneminde, Eyüpspor amatör takımı 1373 takım arasından çıkarak şampiyonluğa ulaştı. Eyüpspor Basketbol Takımı,Bölgesel Lig'te
    şampiyon olarak 2.lige yükseldi. Eyüpspor, Ahmet Malatyalı'nın
    başkanlığı döneminde 2001-2002 sezonunda, 3.ligde şampiyon olarak 2. lig'e yükselmeyi başardı.

Medya: Hedefiniz ne?
    İsmail Duman: Şu anki hedefim takımı mı 5 sene içinde toparlayıp daha ii yerlere getirmek...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

İsmail Başarılar DiLerim Kardesim
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Hiç türkiye ligini tadamadım valla

Yalniz Ahmet Genc artik Eyup Belediye Baskani degil

başarılar kardeşim. FM ye tekrar hoşgeldin. Artık en ufak bi olumsuzluk yıldırmasın seni. Nice kariyerler kapanır nice kariyerler açılır. öyle yada böyle oyunun zevkini çıkarmak daha önemli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İsmail Başarılar DiLerim Kardesim
    saol hocam
    Başarılar

Hiç türkiye ligini tadamadım valla

Yalniz Ahmet Genc artik Eyup Belediye Baskani degil
    hocam benim eskiden kısa süreli bir eyüp kariyer vardı ordan kopyala yapıştır yaptım
    başarılar kardeşim. FM ye tekrar hoşgeldin. Artık en ufak bi olumsuzluk yıldırmasın seni. Nice kariyerler kapanır nice kariyerler açılır. öyle yada böyle oyunun zevkini çıkarmak daha önemli.
    valla şimdide her hazırlık maçından sonra crash dumps hatası alıyorum
    ama dayanıcaz bakalım
    anlamadığım şey diğer ödül alan kariyerle 2022 yılına kadar hiç hata vermedi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transferler
    Aldığım oyuncuların hepsi kadroyu genişletmek içindir.

Hazırlık Maçları

Ali Melih

Matyus

Okan

Salih

Metin

Derman

Mustafa

Başarılar İsmail , Hazırlık maçları iyi geçmiş , birde transferlerde Salih dikkat çekici bir isme benziyor iyi transfer olmuş (:

başarılar dilerim salih regen mi inşallah? iyi çıkmış bayaa

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar İsmail , Hazırlık maçları iyi geçmiş , birde transferlerde Salih dikkat çekici bir isme benziyor iyi transfer olmuş (:
    saol hocam.bizden birkaç gömlek üstün adamları yendik bende memnun kaldım.
    başarılar dilerim salih regen mi inşallah? iyi çıkmış bayaa
    regenimsi bişi
    hani türkiye denemeleri oluyor ya ordan buldum.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kardesim transferler Güzel

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kardesim transferler Güzel
    güzelde lige kötü başladım hocam ilk maç yenildim diğer maç berabere
    birkaç maç daha oynamıştım bilgisayar başında uyuya kalmışım
    annem bili kapamış.Kayıt etmemiştim yazık oldu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

İsmail Nerdesin Yahu .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İsmail Nerdesin Yahu .
    crash dumps hatası:SDüzeltmeye çalışıyorum abi:S

başarılar dilerim.
    saol

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslında ilkinde kötü başlamıştım kariyere ama crash dumps hatası verdi onu düzeltmek için yedeklediğim oyuna tıkladım.Ligin başından başladı.Bunda arada hata alsamda az veriyor.Sizin için devam etmeye çalışıcam yavaş yavaş.
    Lig Başladı Arkanıza Yaslanın!!!

Kendimize Güvenimiz Artıyor!!!
    Maçta üstündük fakat gol yollarında bazen sıkıntı çektik.Galiba sezon boyunca az gol atıcaz.

Takım Alışmaya Başladı!!!
    Maçın kontrolü elimizdeydi.Çok güzel oynadık.Ataklarımızı iyi değerlendirdik.

Yine Tek Gol Ama Önemli Olan 3 Puan!!!
    Maçta gol sıkıntısı yüzünü yine gösterdi.Ama puan almayı bildik.

Atamayana Attılar!!!
    Denedik ama gol atamadık yine.Biraz gol atmamız lazım yoksa işimiz ilerde böyle beraberliklerle zorlaşabilir.

Önemli Maç Bizim!!!
    Rakibimiz bizden 3 puan almayı planlıyordu fakat onlara fazla topla oynama şansı vermedik.Uzaktan cılız toplar attılar ama bir işe yaramadı.

Puan Tablosu
    Daha ligin başında farkı açmaya başladık.Ümitliyiz.

Güzel başlamışsın umarım güzel gider

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Erkan Öztürk Koparmıs Seni Götürüyo

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güzel başlamışsın umarım güzel gider