1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: İşte taraftarımızın büyüklüğü!!

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Default İşte taraftarımızın büyüklüğü!!

deplasmana hemde istanbula 15000 kişi götürebilcek bir anadolu takımı çıksın orataya ben bursasporu bırakırım.hoş 3 büyüklerden bile hiçbiri götüremiyor ama bekle bizi süperlig biz geliyoruz.misafir olduğumuz bu ligde bizi kimi zaman iyi kimi zaman kötü ağarlayan herkese sonsuz teşekkürler.
    http://www.turksportal.net/futbolhab...arini-ovdu.htm
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Bursaspor hakediyor şu anda süper ligi..
    -

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

seneye süper ligdeler zaten bu kesin bişi

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

33. Hafta Çanakkale'de maçınız var.Bekliyoruz.Siz süpere gideceksiniz.Muhtemelen bizimde LigA da son maçımız olacak(inşallah olmaz).Tebrikler.Sonuna kadar hak ettiler.

Oyun olarak hak ediyor ama taraftarı çok tatsızlık çıkarıyor umarım 1.ligde çıkmaz bu olaylar Bursa'ya faydası olduğu kadar zararıda oluyor bazen.

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

dusmesine cok uzulmustum bursa nin ama cikacak olmasinada cok seviniyorum umarim bu bidaha dusmezler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bursayla antalya bi sorun olmazsa Tsl ye cıkcak bu iki takımın cıkması cok hos..

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

gokhanarslan1991,
    Yukarıda yazmış olduğun ve silinen mesaj, olur-olmaz, alakalı-alakasız, Bursaspor'un süper lige çıkması halinde çıkacak-çıkması muhtemel olaylar ile ilgili yazdığın son mesajdır.
    Bir daha tekrarı halinde ceza alacaksın haberin olsun..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    deplasmana hemde istanbula 15000 kişi götürebilcek bir anadolu takımı çıksın orataya ben bursasporu bırakırım.hoş 3 büyüklerden bile hiçbiri götüremiyor ama bekle bizi süperlig biz geliyoruz.misafir olduğumuz bu ligde bizi kimi zaman iyi kimi zaman kötü ağarlayan herkese sonsuz teşekkürler.
    http://www.turksportal.net/futbolhab...arini-ovdu.htm
    sivas var abi istanbuldaki maçları full her zaman

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by meddah
    gokhanarslan1991,
    Yukarıda yazmış olduğun ve silinen mesaj, olur-olmaz, alakalı-alakasız, Bursaspor'un süper lige çıkması halinde çıkacak-çıkması muhtemel olaylar ile ilgili yazdığın son mesajdır.
    Bir daha tekrarı halinde ceza alacaksın haberin olsun..
    ya ben bir bursaspor taraftarı olarak objektif olabiliyorken siz nasıl bunlar çıkmıcakmış gibi beni tehdit ediyorsunuz ceza alıcaksın diye taraftar olarak diyerbakırdan sonra en hırçın en kinci taraftar bizimkisidir bunun ilk sinyali akçaabat sebat spor maçında yaşandı bjk maçındada büyük olaylar çıkacak eğer olay çıkmazsa ben adımı dinimi yüzümü cinsiyetimi herşeyimi değiştiririm bu 2*2nin 4 olması gibi bir şey.ayrıca ben mesajımda bunlara karşı olduğumu vede çıkmasını hiç istemediğimi belirttim ama hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor işte.
    not:ben bu sitenin 2 seneden beri devamlı üyelerindenim kimler geldi kimler geçti ama ben 1 kere bile ceza almadım böyle bir şey içinde ceza alamam ben bu sitenin müdavimiyim gerçekleri yazdığım için caza alıcağımı hiç sanmıyorum....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

not:ben bu sitenin 2 seneden beri devamlı üyelerindenim kimler geldi kimler geçti ama ben 1 kere bile ceza almadım böyle bir şey içinde ceza alamam ben bu sitenin müdavimiyim gerçekleri yazdığım için caza alıcağımı hiç sanmıyorum....
    sen öyle sanmaya devam et

antalyamda çıkacak inşallah 1.lige

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Aşağıdaki alıntı bir iki hafta kadar önce futbol forumunda devamlı surette çıkmakta olan abuk ve seviyesiz aynı zamanda da kışkırtıcı tartışmalar üzerine forum yönetimi tarafından alınmış kararın duyurulduğu metindir.
    Bunu Futbol forumunda sabit başlık olarak bulmak ve eğer üşenilmezse okumak mümkündür..

Merhaba arkadaşlar. Türkiye Süper Ligi'nde şu an yaşanan küme düşme ve şampiyonluk mücadelesi son derece çekişmeli gitmekte.
    Artık dananın kuyruğunun kopma zamanlarına geldiğimizden dolayı her maç gergin geçiyor. Futbolcular, teknik direktörler, taraftarlar, hep bir kavga içerisindeler. Bu gergin ortamı foruma taşımaya çalışan, bunu bilerek ya da bilmeyerek yapan arkadaşlar var.
    Bundan sonra forumda yazılacak en ufak bir kışkırtıcı içerikli mesaja bile yazma cezası verilecektir. Küfürü hiç katmıyorum. Bu direk ban sebebidir.
    İmzanıza da dikkat etmeniz gerekir. Futbol forumu örnek vermek gerekirse 90 Dakika programındaki gibi düzeyli tartışmalara vesile olmalıdır. Kahve ağzıyla yapılan muhabbetlere değil.

Bundan sonra yazacağınız mesajlara lütfen dikkat edin. Bunların aksini yapan arkadaşlara uyarı vermeksizin ceza verilecektir.

1)
    Başlık; "İşte taraftarımızın Büyüklüğü"
    İçerikte yazılan "Ama maçlarında çok olay çıkıyor" serzenişine cevap; "Beşiktaş maçında daha da büyükleri çıkacak"

2)
    taraftarımız çok tatsızlık çıkarıyor(bunların içinde bende varım)
    ne kadar istemesekte o maça polis değil asker müdahale etse genede olayların daniskası çıkacak ve türk tarihinde görülmeyen futbol cezasını bursaspor alıcak.
    not:bunu üzülerek söylüyorum...

Netice:

A)
    Konu neydi, olur olmaz, alakalı alakasız her yere "Süper Lig'e çıktığımızda Beşiktaş maçı..." şeklinde mesajlar yazılıyor.
    Çıkmış, çıkacak, çıkması muhtemel olayların futbolla bir ilgisi yok; forum yönetimi olarak bizim düşüncemiz bu ve bu forumda bu tarz muhabbetler istemiyoruz.

B)
    (Bunların içinde ben de varım) diyerek kendini dahil ettiği bir zümreyi daha sonra (Bunları üzülerek söylüyorum) diyerek reddeden kişinin içinde bulunduğu çelişkili ruh halini çözecek mercii ben değilim; bu konuya girmiyorum..

C)
    Yukarıdaki ilk maddeye uymadığı noktada, değil iki, yirmiiki senelik üyeye, forum yöneticisi olarak ceza veririm.

D)
    Uyarı bâkidir; bu son yazdıklarını, hadi, cevap kabul ediyor ve tekrar ediyorum: Bir daha "Sebat maçında, Rize maçında, Beşiktaş maçında, zart maçında, zurt maçında çıkmış - çıkacak olaylar" şeklinde bir mesaj veya başlık ceza almak için fazlasıyla yeterlidir..

E)
    Konu kilitlidir..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Mesaj Yetkileri