1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Avrupa kupalari yok oldu:)

Default Avrupa kupalari yok oldu:)

Arkadaslar oyunu kurdum normal calisti fakat tam manchester unitedi alcam continenal competition da sampiyonlar ligi yok hic bir takimin yok hatta tum liglere baktim uefa kupasida yok. Lutfen yardimci olun bu nasil bir durum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ekran görüntüsü koymanız mümkün mü?

cektifim fotorafi burdaki hangi bolumden nasil atabilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

http://imageshack.us/

Bu siteden Gözat diyerek resmi uplaod edin ve upload olduktan sonra ilk linki buraya koyarak resmi koyabilirsiniz.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar defalarca yukledim bastan durum boyle yardim lutfen
    Last edited by atalayyy : 10.Haziran.2009 at 23:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer Rusya, Finlandiya gibi kışın ortasında başlayan ligleri seçip, oyun başlama tarihini Ocak 2008 yaparsanız, Avrupa Kupaları görünmez. Bunun sebebi de oyunun datasının en erken Haziran ayından başlayacak şekilde yazılmış olmasıdır. Bu liglere özel olarak Ocak 2008 durumu eklenmiştir..

ben ukrayna ligini almistim avrupa ligleri arasina ve baslangic tarihini almanya haziran olarak belirlemistim buna ragmen boyle olmustu . senin dediginide anliyorum ama hala tam olarak sorunun nereden kaynaklandigini anliyamadim

belki de bu yorum üzerine rezil olucam ama
    oyun demo değil di mi?
    hiç demo fm oynamadım ama bir ihtimal belki demolarda avrupa kupaları yoktur.

oyun orjinal cd den yuklenmistir. hla anlamakta zorluk cekiyorum. yardimlarinizi bekliyorum arkdslar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her yeni oyun açtığınızda oluyor mu?

Araştırdım ama benzer sorun bulamadım. Çözüm olarak oyunu silip baştan yüklemenizi önerebilirim.

Mesaj Yetkileri