1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Galatasaray'la daha da ileriye

Default Galatasaray'la daha da ileriye

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

okudum kabul ediyorum.

Takım: GALATASARAY
    Kuruluş : 1905
    Stad: Ali Sami Yen

Herkese merhaba.Kendi takımım olan Galatasaray'ı yönetmek için İngiltere'den çıktım geldim.Amacım Galatasaray'ı bu sezon lig de şampiyon Avrupa da iyi bir dereceyle taçlandırmak.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Evet sevgili spor severler işte G.Saray'ın yeni teknik direktörü Hakan Devrim'in açıklaması boyledi.Sabah saatlerin de İstanbul'a gelen Devrim ayagının tozuyla Florya Metin Oktay tesislerine giderek kendisini Galatasaray lı yapan sözleşmeyi imzaladı.. (NTV Spor)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Başarılar, Deniz Naki'yi mutlaka almalısın bence. Çok fazla oyuncu satma takımın dengesi bozuluyor, Gignac gol yükünü taşır senin.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

basarılar...

arkadaslar kusura bakmayın uzun zamandır giremıyordum oyunda baya ılerledım genel bı tablo koyayım hemen gelıyor resımler

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bekliyorum

İste Galatasaray'ın hazırlık kampı ve devam eden super lig , şampiyonlar ligi fikstürü

Hazırlık kampı takım acısından cok onemlıydı ve gerçekten iyi bir kamp dönemi geçirdik.Ligde istedigimize yakın bi görüntü çiziyoruz.Şampiyonlar liginde de rakibimiz FC Fiorentina...

http://tinypic.com
    bu siteye upload et ben bunu kullanıyorum.
    başarılar inşallah Galatasaray'ımızı yükseklere taşırsın

Transferlerimiz...

son günlere kalan transferler de eksik gordugumuz noktalara mevkilerinde basarı gostermiş oyuncular alarak takımımızı güçlendirdik.Devre arasında ise 2 önemli isme imza attırdık.Bunlardan biri Real Madrid'in forveti Javier Saviola,digeri ise Udinese'nin başarılı savunma oyuncusu Felipe.
    Giden futbolcularımızdan Aykut ve Volkan'ı sezon başı Sabri'yi ise sezon ortası verdik.Kendilerine yeni takımlarında başarılar dilerim

Futbolcu transferlerinin yanısıra takımımıza
    Koç: sergiy popov(shaktar)
    Kaleci Koçu: andreas köpke (Nürnberg)
    ray clemence
    Fitness Koçu: markus zetlmeisl (wolsburg)
    Genç Hocaları: bernhard peters (Hoffenheim)
    thomas albeck (stuttgrat)
    Psikiatrlar: les gelis
    paco biosca (shaktar)
    Gözlemciler: klaus-dieter kreft
    christian karembeu

takviye edilmişlerdir...

iyi paralara oyuncular satmışsın ve transferleri iyi. Bu kadroyla Süper Lig şampiyonluğu zor değil
    bir kadronun tam halini paylaşabilirmisin

Sezon arasında kontratları biterek yeni başlıycak transfer döneminde takımımıza katılıcak futbolcuların isimleri şöyle

Ali HELVACI , Çaglar BİRİNCİ (denizlispor)
    Mascio (cisco)
    Mehmet YILDIZ (sivasspor)
    Nuri ŞAHİN (dortmund)
    Ovidiu PETRE (steaua)
    Sinan BOLAT (genk)
    Ugur DEMİRKOL (ankaraspor) ayrıca takım oyuncum Serkan ÇALIK sezon sonunda FC Libourne-Saint-Seurin takımına gidecektir.Bütün futbolculara yeni takımlarında basarılar dilerim..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Kadro

Buda ligde 20.Hafta itibariyle puan durumu

Last edited by tuhcumunn : 17.Haziran.2009 at 00:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dostum Petre'yi alana kadar Ze Roberto, Van Bommel, Maniche gibi isimler boşta kalıyordu..

Galatasaray SK oyuncusu Javier SAVİOLA Bursaspor maçında girdigi bir 2li mucadele sonucunda sakatlanmıştır.Oyuncum sahalardan 5ay uzak kalacak.Tam ilaç buldum derken sakatlık çok kötü oldu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Dostum Petre'yi alana kadar Ze Roberto, Van Bommel, Maniche gibi isimler boşta kalıyordu..

petre olan bi sempatim var bu yüzden tercıhımı ondan yana kullandım bommel i dusunmustum fakat sonuc böyle
    Last edited by tuhcumunn : 17.Haziran.2009 at 01:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

21.Hafta

saviolanın iyi performası ve lincoln un asistleriyle maçı aldık
    MOM: Saviola 8.5
    22.Hafta

bir çok sakat futbolcum vardı eksik çıktıgımız maçta forvetler işlerini yapamayınca sezondaki ilk gol atmadan geçen maçı izlemiş oldum.
    MOM: Bekir İRTEGÜN

Basın toplantısı
    M:Öncelikle merhaba.Ligde takımınız cok ıyı gıdıyor size gore de boyle mi.
    H.D. : Merhaba.Ligde sıralama olarak istedigimiz yerdeyiz fakat tek yenilgimiz olmasına ragmen aldıgımız beraberlikler biraz fazla buda 2. ile aradaki puan farkını açamamamızı saglıyor.
    M:Takıma yapılan transferlerden memnunmusunuz?
    H.D. : Evet hem sezon bası hem sezon ortası yapılan transferlerden oldukca memnunum.Hepsi mevkilerinde söz sahibi insanlar ve beni yanıltmıyorlar.
    M:Saviola ilk lig maçında sakatlandı ve tekrar sahaları dönmesi için en az 5 ay gerekiyor.Bu konuda ne dusunuyorsunuz saviola buyuk bır yetenek.
    H.D. : Öncelıkle sunu soylemeliyim ki sezon ortasında yapmıs oldugumuz en yararlı transfer di.İlk maçında 2 gol 1 asist yaparak bunu kanıtlamıs oldu.Fakat futbolcular sahada top oynamaktan başka herşeyi yapınca bi mucadele sonucunda baldırındaki kaslarda yırtık tespit edildi.Umarım en kısa zamanda aramıza döner.
    M: Şampiyonlar liginde rakip Fiorentina.
    H.D. : Fiorentina güçlü bir takım.İyi oyuncuları var fakat bizde buraya gelene kadar önemli takımları yendik ve puanlar aldık.Guzel bi maç olucak.Taraftamızdan izleyenlerimizden ilgi bekliyoruz gerisi çok da onemlı degıl.Sorular için teşekkür ederim...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Floransadan istedigimizi alarak döndük.Gölü yememize ragmen oyundan kopmadık hemen ardından beraberligi yakaladık.Daha sonra karşılıklı ataklar olustu fakat gölü bulamadık.Cehennem de rovansı alıcaz..

Last edited by tuhcumunn : 18.Haziran.2009 at 15:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri