Basın Toplantısı: Yeni İşe Başlama
Sunderland'ın yeni teknik direktörü Kaan Küçükyılmaz The Stadium of Light'ta düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.
-Arkadaşlar hazırsak başlayalım.
-İlk kez bir takımı teknik direktör olarak çalıştırıcaksınız.Bu takımda Avrupa'nın en zor liglerinden biri olan Premier League ekiplerinden Sunderland.Sunderland'in sizi seçmesi nasıl bir duygu?
-Sunderland gibi bir kulübü çalıştırcak olmaktan gerçekten mutluyum.Teknik direktörlük kariyerime Sunderland takımında başlamak benim için onurdur.
-Birçok teknik direktör sizin Sunderland takımını ligde tutmakta zorlanacağını söylüyor.Neler düşünüyorsunuz?
-Ben elimden geleni yapacağım.Bu sezon ligde kalacağımızın garantisini verebilirim.Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz..
-Bir teknik direktör olarak nasıl bir taktikle oynayacaksınız?
-Ben şuanlık taktiği konuşmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.Daha takımı tam olarak inceleme fırsatım olmadı.1 haftalık tatilimde izlemek için takımın maç kasetlerini istedim.Zaten bu maçlar doğrultusunda da taktik ve oyuncu transferlerimiz kendini belli edicektir.
-Yeni Teknik Direktörler genelde kadroda değişiklikler yapar.Sizde değişiklikler yapıcakmısınız?
-Dediğim gibi maçları izledikten sonra ölü dalları takımdan yollayacağız.Savaşçı bir takım hazırlamak istiyorum.Bunun içinde transferde genç oyunculara yönelebilirim.
Sorularınız bu kadar ise iyi günler arkadaşlar.Sağolun.Gelişmeler transfer haberleri azsonra.