1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Güncelleme Sorunu..

Default Güncelleme Sorunu..

C:\Documents and Settings\Admin\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db Siteden indirdiğim güncelleme dosyalarını yazdığınız yere klasör olarak attım ama oyun girince Veritabanı seçme kısmında gözükmüyor ???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belirttiğiniz dizine attığınız klasörün adı ile, klasör içindeki config dosyasının adının aynı olmasına dikkat ediniz. İkisinide aynı yaptığınız zaman veritabanı seçim kısmında görebilirsiniz.

Aynı sorun bende de var biraz daha açıklayabilir misiniz bir de turksportal masaüstünü kurdum oyunu açıyor ama türkçeleştirmiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Klasör içinde klasör olmamasına da dikkat etmeye çalışın..

kardeş klasör içinde klasör yok ve dizinle klasör aynı ben kendim editörde oluşturunca onu tanıyor ama burdan indirdiğimi tanımıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Editör'le açtığını save as yaparak farklı kaydet belki onu görebilir ve sen her ihtimale karşı cache klasörünü sil..

Onlarda versiyon 9.0.3 yazıyor benim oyun 9.0 o yüzden olabilir mi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sana zahmet onu nasıl sileceğim
    Last edited by muratua58 : 09.Temmuz.2009 at 16:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sebepte belli olmuş oluyor versiyon uyuşmuyorsa çalışmaz..

C:\Documents and Settings\kullanıcı adınız\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009 bu uzantu içerisindeki cache klasörünü sil..

Mesaj Yetkileri