1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Fm 09 patch silme

Default Fm 09 patch silme

Arkadaşlar bende fm 9.3.0 patch i var ancak arkadaşalrla online oynayacağız ama arkadaşlarda 9.1.0 var 9.3.0 nasıl silebilirim?? Ayrıca arkadaşla online ynamak için oyunu kuruyorum bende patch 9.0.1 de yüklü new game den 9.0.1 i seçiyorum ama yeni oyun açıldığında 9.3.0 gözüküyo bunun bir çözümü varsa söleyin yoksa üstteki soruma cevap verirseniz sevinirim.Şimddiden teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by lorbo31 View Post
    Arkadaşlar bende fm 9.3.0 patch i var ancak arkadaşalrla online oynayacağız ama arkadaşlarda 9.1.0 var 9.3.0 nasıl silebilirim?? Ayrıca arkadaşla online ynamak için oyunu kuruyorum bende patch 9.0.1 de yüklü new game den 9.0.1 i seçiyorum ama yeni oyun açıldığında 9.3.0 gözüküyo bunun bir çözümü varsa söleyin yoksa üstteki soruma cevap verirseniz sevinirim.Şimddiden teşekkürler

Arkadaşın kursun oyunu sen öyle gir. Bir sorun olmaması gerekiyor ama bilemiyorum nasıl silindiğini.
    I'm back...

öyle de denedik olmadı :S sanırım silip baştan yükleyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Silip baştan yüklersen oyununu yükleme sorun çıkabilir...
    I'm back...

peki ne yapıcam o zaman galiba tek çarem arkadşı 9.3.0 yüklemesine ikna etmek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Online oyun oynayabilmeniz için ikinizide versiyonlarının aynı olması gerekli. Ya arkadaşın 930 yükleyecek yada sen oyunu silip baştan yükleyip 910 yükleyeceksin.

Mesaj Yetkileri