arkadaşlar Fenerbahçe'deyim ilk sezonum bitti.asistan manager mediondo ve fitness coachum olan cascallana yı bir türlü yollayamadım yönetim hep engel oluyor neden acaba? öyle bir tazminatları da yok yüklü
arkadaşlar Fenerbahçe'deyim ilk sezonum bitti.asistan manager mediondo ve fitness coachum olan cascallana yı bir türlü yollayamadım yönetim hep engel oluyor neden acaba? öyle bir tazminatları da yok yüklü
Yeni almışsan yönetim izin vermiyor, ben de öyle olmuştu durum dediğim gibiyse nedeni budur...
Yeni alinmasi ile alakasi yok arkadaslar.
Eger antrenorlerin sozlesmeleri uzun vaadeli ise tazminatlari yuksektir ve bu nedenle yonetim veto ediyor.
Tavsiyem gondermek istedigin personele yeni sozlesme onermen, onerirken istemis oldugu maasin veya mevcut maasinin biraz uzerinde ancak suresi en kisa sozlesmeyi onermen.
Eger kabul ederse daha az tazminat odeyecegin icin rahatlik la gonderebilirsin.
Bana benzer durumlar oldugunda anlaşmayı karşılıklı feshet opsiyonunu kullanıyorum şu ana kadar işe yaramadığını görmedim sana tavsiyem bu yöndedir...
Bu konuyu daha önce açıp, belirtmiştim. Antrenör yollaman içni transfer bühtçen ve maddi olarak kulübün rahat olması gerekiyor. Bu iki isme yüksek boservis veriyorsun bu nedenle yönetimde bu kişilere bu ücreti ödemek istemiyor. Sözleşme bitme tarihine 6 ay kala yollarsan herhangibi bir sorun ortaya çıkmaz.
Sanırım bu konu içinde gerekli cevaplar verilmiş.![]()
I'm back...