1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Ve Mevlüt PSG'de!

Hybrid View

Default Ve Mevlüt PSG'de!

Mevlüt Erdinç'in transfer hikâyesi sona erdi. Millî futbolcu 8 milyon avro bonservis bedeliyle Paris St-Germain'e transfer oldu. Mevlüt PSG'yle 4 yıllık sözleşme imzalayacak.
    Mevlüt Erdinç artık PSG'de forma giyecek. Uzun süredir Sochaux'yla görüşmeler yapan başkent takımı, son teklifini bugün yaptı ve 22 yaşındaki golcüyü kaptı. Konuya ilişkin açıklama, Sochaux Başkanı Alexandre Lacombe'dan geldi.

RMC adlı radyo kanalının sorularını yanıtlayan Lacombe, Mevlüt Erdinç'in transferi konusunda PSG Kulübü'yle sıkıştıklarını söyledi. Edinilen bilgiye göre Mevlüt, yarın Paris'e giderek sağlık kontrollerinden geçtikten sonra akşam saatlerinde kendisini 4 yıllığına PSGli yapacak sözleşmeyi imzalayacak.

Mevlüt Erdinç'in PSG'den yılda ne kadar ücret alacağı şimdilik bilinmezken, 22 yaşındaki millî golcünün bonservis bedelinin 8 milyon avro olduğu belirtildi.

Milli Takımlar Seçicisi Fatih Terim tarafından bir süredir Ay-yıldızlı kadroya da alınan Mevlüt Erdinç, ilk alk kez altyapısından yetiştiği Sochaux dışında bir takımda forma giyecek.

Goal

Enterokinaz Misafir

mevlüt 8 mn euro etmez bana göre. yine de hayırlı olsun psg'ye, umarım kendini geliştirir.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    mevlüt 8 mn euro etmez bana göre. yine de hayırlı olsun psg'ye, umarım kendini geliştirir.
    sanısam Mevlüt için daha az para ödeniyordu ancak Lyon araya girip PSG'den daha fazla verip 7.5MN € verdiler PSG bunu görünce 8MN€ verdiler diye biliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mevlüt de muradına erdi . . .

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun.Kendini daha da gösterebileceği köklü bir kulübe gitti.

Mesaj Yetkileri