Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Trabzonspor hazırlık kampı 2009-2010

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Default Trabzonspor hazırlık kampı 2009-2010

Bu habere 45 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Takımımız yeni sezon hazırlıklarını bugün (Salı) yaptığı iki antrenmanla sürdürdü.

Sabah Teknik Direktörümüz Hugo Broos'un yönetiminde yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanda, oyuncularımız kondisyon ağırlıklı çalıştı. Cale'nin ardından izinli olan futbolculardan Alanzinho da bugün kampa katıldı. Takımımız günün ikinci çalışmasını da akşam gerçekleştirdi. Bu antrenmanda ısınmanın ardından Teknik Direktör Hugo Broos oyuncularımıza çift kale maç yaptırdı. Çalışmada Giray'la ikili mücadeleye giren Cale bir sakatlık geçirdi. Ayrıca takımımızın yaptığı antrenmanı Isparta Şehit Aileleri Derneği yöneticileri de izledi.

Diğer Fotoğraflar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kampta Tatsızlık
    Trabzonspor”un Isparta Davras”da gerçekleştirdiği yeni sezon hazırlıkları kampında bugün şanssız bir olay yaşandı.

Trabzonspor”un Hırvat solbeki Cale girdigi bir ikikli mücadelede dizinden sakatlandı.

Cale”nin sakatlığının ciddi olup olmadığı yarın yapılacak kontrollerden sonra anlaşılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bu Davraz'ı çok aradılarmı merak ediyorum..

Nesil
    2006

Yeni Kaptan Egemen

Trabzonspor'da kaptan Hüseyin Cimşir ile yolların ayrılması nedeniyle gündeme gelen "Kaptan kim olacak?" sorusu yanıtı buldu. Bursaspor'un kaptanıyken geçen sezon başında Trabzonspor'a transfer olan ve maç sonlarında yaptığı şovla tribünleri coşturan Egemen Korkmaz, takımın yeni kaptanı oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kampta barbekü partisi var
    Bu habere 59 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Takımımızın Isparta’nın Davras İlçesi’nde gerçekleştirdiği yeni sezon hazırlık kampında yarın (cumartesi) bir barbekü partisi düzenlenecek.

Kamp yapılan Mountain Sport Resort Otel’de saat 13.00’de başlayacak olan barbekü partisine oyuncularımız ve basın mensuplarının yanı sıra Isparta Valisi Ali Haydar Önel de yer alacak. Bu arada yabancı oyuncumuz Isaac de Davras kampına katıldı..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Engin ve Ferhat’ın açıklamaları

Isparta'da Davraz kayak merkezinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ekibimizde oyuncularımızdan Engin Baytar ve Ferhat Öztorun basın toplantısı düzenlediler.

Engin Baytar çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtirken, profesyonel futbolcu olduklarını ve teknik direktörün isteklerini yerine getirme zorunluluklarının bulunduğunu vurguladı. Teknik Direktör Broos’un da düşündüğü sistem ve taktiğe göre kimin kendisine daha faydalı olacağının arayışı içerisinde bulunduğunu kaydeden Engin, “Teknik direktörümüz bizimle bireysel konuşmalar da yapıyor. Hollanda kampında bunu daha net göreceğimiz düşünüyorum. Herkes burada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Yeri geldiğinde ben de daha çabuk oynamasını biliyorum" diye konuştu.
    Engin, "Trabzonspor'da başarılı ve kalıcı olmak istiyorum. Yoğun bir çalışma dönemindeyiz. Hollanda kampında daha da çok yükleneceğiz. Lige hazırlanma açısından orada tüm takım olarak oynamak istediğimiz sistemi daha yakından çalışacağız. Yeni gelen bir hocamız var. Onu daha yakından tanımaya çalışıyoruz. İnşallah geçen sene Trabzonspor'un kaçırdığı şampiyonluğu bu sene yaşatmak, 7.şampiyonlukta pay sahibi olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
    Eskişehirspor'da oynadığı zaman 61 numaralı formayı giydiğini de hatırlatan Engin Baytar, "Şu anda 61 numaralı formayı Barış giyiyor. Eğer izni ve rızası olursa bu formayı giymek istiyorum. Trabzonspor'a gelmeden önce Fenerbahçe'den resmi bir teklif aldım. Gençlerbirliği'nde mukavelemi uzatmadığım için hakkımda bazı olumsuz söylemler oldu. Ama bunların hiç birisi doğru değil” dedi.
    Bir başka yeni transferimiz Ferhat Öztorun da kampta güzel bir ortam olduğuna işaret ederek, şunları söyledi: “Her geçen gün çalışma şiddeti artıyor. Bu sezon yeni hedeflerimiz var. Isparta'dan sonra Hollanda'da da bir kamp yapacağız. Orası da fazlasıyla yoğun geçecek. İnşallah bu çalışmanın karşılığını alırız. Trabzon'da oynamak ve başarılı olmak istiyorum. Ondan sonra da hedefim Avrupa”
    Belçikalı hocamızın gençlerin üzerinde durmasının önemine de değinen Ferhat Öztorun, “Hocamızın bu düşüncesini boşa çıkarmamalıyız. Takımda çok güzel bir rekabet yaşanacağını düşünüyorum. Hem takım olarak hem de kendi adıma başarılı olmak istiyorum” diye konuştu.

Diğer Fotoğraflar

Last edited by Trabzonspor : 04.Temmuz.2009 at 03:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

takip eden var mı göksu nun adı çok geçiyor. gerçekten kumaşı kaliteli mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Evet Göksuiyi ve hocada onu çok beğenmiş bi basın toplantısında öyle söylemişti.

türkiye'nin yetenekli gençlere ihtiyacı var. barış beklenen patlamayı yapamadı ama hala şansı var umarım göksu güzel bir çıkış yakalar...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Şuanda Isparta'dayız..Bursa ,İzmir, ısparta ve Tarbzon'dan gelen arkadaşlarla takımın peşindeyiz..yaklaşık 5-6 otobüs geldik..Müsait değilim yazamıyorum en yyakın zamanda izlenimler burada..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sabah antrenmanı sona erdi

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta’nın Davras ilçesinde sürdüren takımımız günün ilk antrenmanını tamamladı.

Gruplar halinde kondisyon merkezi ve sahada hem fiziksel hem de kuvvet kapasitesini arttırıcı program uygulanan oyuncularımız güç depoladılar. Antrenmanda kampa katılan kalecimiz Tony Sylva da yer aldı. Sylva’ya Isaac ve Yattara’yla birlikte takımdan ayrı olarak çalıştı. İdmanın son bölümünde kaleci antrenörümüz Jacky Munaron Sylva ve Tolga ile bir görüşme yaparak kendilerinden istenenleri aktardı. Daha sonra Teknik Direktörümüz Broos da bu toplantıya katıldı. Takımımız günün ikinci çalışmasını saat 17.00'de gerçekleştirecek. Ayrıca takım kaptanımız kaptanımız Egemen Kormaz saat 13.45'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Diğer Fotoğraflar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ispartaya takımın kampını ziyarete giden taraftarlardan bir resim.

Song takımdan ayrı düz koşular yapıyormuş mutlu değilmiş şuan durumundan.

Takım otobüsünün hali de içler acısı çok bakımsız kalmış. Tabi bunu avantaj olarak kullananlar da olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ben olsam anahtar kullanmıştım daha etkili olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bi su vuramadınız mı yönetim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alin iste futbolcuya ceza Takim otobusunu yikasin, bide Amerikalilarmi gelmis nedir Teksas yazmislar

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Yattara yeni sezonda 61'i sırtına alıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Alin iste futbolcuya ceza Takim otobusunu yikasin, bide Amerikalilarmi gelmis nedir Teksas yazmislar
    Hüseyin Bursaspor'a gitmeden önce gizlice yazmıştır belki

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Takımımızda oyuncularımızın 2009-2010 sezonunda kullanacakları forma numaraları belli oldu. Buna göre numara listesi şöyle belirlendi:

1- TONY MARİO SYLVA
    2- GÖKSU ALHAS
    3- HRVOJE CALE
    4- RİGOBERT SONG
    5- ENGİN BAYTAR
    6- CEYHUN GÜLSELAM
    7- ZAFER YELEN
    8- SELÇUK İNAN
    9- GÖKHAN ÜNAL
    10- UMUT BULUT
    11- BARIŞ MEMİŞ
    15- FERHAT ÖZTORUN
    16- EGEMEN KORKMAZ
    18- TAYFUN CORA
    20- GUSTAVO COLMAN
    22- EREN GÖRÜR
    23- REMZİ GİRAY KAÇAR
    25- ALAN CARLOS GOMES DA COSTA
    26- MUSTAFA YUMLU
    28- RAZUNDA TJİKUZU
    29- TOLGA ZENGİN
    30- SERKAN BALCI
    35- ONUR RECEP KIVRAK
    61- İBRAHİMA YATTARA

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yattara yine taraftara oynuyor bence. Yok mu Trabzon'da yetişmiş o formayı giyecek kimse kadroda?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yattara yine taraftara oynuyor bence. Yok mu Trabzon'da yetişmiş o formayı giyecek kimse kadroda?
    Barış giyiyordu 61'i..Fakat Barış pek şans bulamayınca Yattara ile takas ettiler numaraları..11 Barış - 61 Yattara..

Gene mi 16 !

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Evet Egemen 16'yı tercih etti yine..Zannediyorum değiştirmez numarasınıı kolay kolay..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=58640

Isparta kampindan goruntuler bizimkiler baya eglenmis

Hüseyin'de Bursa'da 61 numarayı giysin Numaraya fazla takılmamak gerek,önemli olan sahada neler yaptığı ki,Egemen geçen sene takımın en iyi isimlerindendi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Hüseyin'de Bursa'da 61 numarayı giysin Numaraya fazla takılmamak gerek,önemli olan sahada neler yaptığı ki,Egemen geçen sene takımın en iyi isimlerindendi.
    Trabzonspor taraftarı Egemen 16 numaralı formayı giydiği için çok rahatsız olmadılar galiba..Fakat Hüseyin Bursaspor'da 61 giyerse biraz sorun yaşanabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Egemenin 16 nurama giymesinden kimse rahatsız değil.Sende uzatma istersen bu numara konusunu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    lk antrenman tamamlandı

Takımımız Hollanda kampındaki ilk antrenmanını tamamladı. Carlton De Brug Otel’in sahasında gerçekleşen antrenmana tüm oyuncularımız katıldı.

Teknik Direktörümüz Hugo Broos, antrenmanda ısınma bölümünün ardından oyuncularımıza 6’şar dakikalık iki bölüm halinde tempolu pres çalışması yaptırdı. Daha sonra idman tam sahada 15 dakika gerçekleştirilen çift kaleyle sona erdi. Çalışmada Song ve Sylva takımdan ayrı olarak düz koşu yaptılar. Ekibimiz yeni sezon hazırlıklarına yarın (Salı) sabah ve öğleden sonra yapacağı iki antrenmanla devam edecek.

Diğer Fotoğraflar

Last edited by Trabzonspor : 14.Temmuz.2009 at 21:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Trabzon'un kamp programı belli mi?Hangi takımlarla oynayacak?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Heerevenla bi tane mac vardi bide Belcika sampionu ile sanirim Standard biseydi. Digerlerini bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Trabzonspor taraftarı Egemen 16 numaralı formayı giydiği için çok rahatsız olmadılar galiba..Fakat Hüseyin Bursaspor'da 61 giyerse biraz sorun yaşanabilir..
    O da sizi sorununuz olur nitekim artık Hüseyin artık sizin oyuncunuz

Kampta ise ilk olarak Homberg diye amatör bir takımla maç yapacagız daha sonra Liege,Heerenveen ve Bochum ile de maçlarımız var..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    O da sizi sorununuz olur nitekim artık Hüseyin artık sizin oyuncunuz
    Sorunu Hüseyin yaşar..Bu takıma Ertuğul hoca için gelenler değil arma için gelenler lazım...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri