1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Taraftarların yargılanmasına başlanıyor!

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,974

    Default Taraftarların yargılanmasına başlanıyor!

    Geçtiğimiz sezon Hacettepe ile oynanan maçın öncesi ve sonrasında gözaltına alınarak daha sonra serbest bırakılan Bursasporlu taraftarların yargılanmasına bugün başlanıyor.

    Tokatspor ile oynanan kupa maçında stadı yerinde istediklerini belirten tezahüratlar yapan ve bir sonraki hafta Hacettepe maçı öncesi ile sonrası "Başbakan'a hakaret" iddiasıyla ilginç bir biçimde gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan 66 Bursaspor taraftarından 27'si, 02 Temmuz Perşembe (Bugün) saat 10:00'da Bursa 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanacaklar.

    Bursasporum.com (UM)

  2. #2

    Default

    Stadyumun yerinde olmasını istemek suç olmuş.

    O maçta bütün tribünler bağırmıştı stadyumun yerinde yapılması konusunda. . .

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,974

    Default

    Hakaret dedikleri Bu Stad Bizimdir Hükümete Ne oluyor..Yazık!!!

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,974

    Default

    Küfürlü tezahüratta bulunduğu öne sürülen ve haklarında "Kamu görevlisine yönelik görevinden dolayı alenen hakaret"le suçlanan taraftarlardan 14'ü duruşmaya katılarak ifade verdi. Sanıklar, amaçlarının hakaret olmadığını, kendilerinin küfür etmediklerini söylediler.

    Bursa Valiliği, Büyüşehir Belediye Başkanlığı ile Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın da şikayetçi olduğu ve Bursa 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davada yargılanan taraftarlardan Mustafa Atay, söz konusu sloganların hakaret içerikli kısımlarına katılmadığını söyleyerek, "Ben statta maçı izliyordum. Tribünlerden yükselen sloganları duydum. Ancak kimseye küfür etmedim. Bir insan, oy verdiği partiye küfür eder mi? Suçsuzum" diye konuştu.
    Sanıklardan Recep Kurtuluş da, tek sevdalarının Bursaspor olduğunu belirterek, "Biz Bursaspor'un menfaatlerini her şeyin önünde tutuyoruz. Stadın yeriyle ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamalara karşılık tribünde tepkimizi dile getirdik. Asla hakaret etmedim" dedi. Mahkeme, duruşmaya katılmayan sanıkların ifadelerinin alınması ve eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı erteledi. Bu arada bazı taraftarlar da yargılanan arkadaşlarına destek için adliye önünde hazır bulundu.

    Kaynak: Haberturk.com

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •