arkadaşlar kullandığınız sosyal ağlar hangileri paylaşır mısınız?
- friendfeed
- myspace
- orkut
vs..
arkadaşlar kullandığınız sosyal ağlar hangileri paylaşır mısınız?
- friendfeed
- myspace
- orkut
vs..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bir facebook bilirim, başkasını kullanmam.
"YÜCE ATATÜRK"
Facebook sadece..
Ne asosyal bir adamım ben yahu...
e) Hiçbiri
Facebook, oda video paylaşım sitesine döndü. İnsanlar videolar ile birbirlerini bilmemne etmeye çalışıyorlar.![]()
Facebook'du sıkıLdım suanLık hiç biri bazen myspace
Facebook başka yok![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Facebook..
Facebook........
eskiden feysbuk kullanıyodum kaydımı sildiler anlamadım gitti![]()
Facebook...
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Abi bununla ilgili benimde önerim olacaktı. İngiliz FM sitesinde Facebook - Myspace - youtube profillerini koymak için bölümler var. Böyle birşeyi bizde yapamazmıyız ? Genelde herkes facebook kullanıyo mesela Profilde Msn - Yahoo - Skype adreslerimizi yazdığımız yere birde facebook koyulamazmı.
bende facebook kullanıyorum bu seçeneklerden. Güzel video ekleyen arkadaşlarını olursa gerçekten çok zevkli bir site haline geliyor. Ben ne zaman girsem çok ilginç videolar görüyorum. Ekleyin beni sizede paylaşayım " Cihan Ekrem Çetin "![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bende Facebook kullanıyorum ama arada sırada giriyorum![]()
Hiçbirini kullanmıyorum![]()
Sadece Facebook . . .
Facebook...
Facebook...
Facebook ..
Facebook...
Facebook.......
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu arada Facebookta 2 tane turksportal grubu var. Birisini ben açmıştım ama sonradan farkına vardım başka bir tane daha olduğunu ve kapattım. Şuanda turksportal yazarsanız görürsünüz.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
- myspace (www.myspace.com/34mora)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Facebook .
facebook turksportal grubunu ben kurmuştum ama şu anda facebook hesabım deaktif.. Tekrar açarsam ki açacağız. O zaman aktif olarak kullanacağız
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Ben de facebook kullanıyorum.Videolar eğlenceli oluyor.
Hayır 1 tane var sadece. Turskportal diye arama yaptığında karşına çıkanlar :
Turksportal 155 üye
Football Manager sevenler grubu
Tahsin Çağrı Zorkol
Turksport Fevzi