Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Avrupa'da Saygı Görmeye Çalışmak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Tahmin ettigim gibi manchestar sehrinin 2 takımınada gücüm yetmedi ve elendim ligde de hersey kötü gidiyo kovulma tehlikesi yasıyorum aslında ama yinede yeni sözleşme teklif edildi ve imzaladım bu sezonu bitirip bi an önce bi sonraki sezonu bekliyorum aslında bu takımı başarılı yapıcam!

"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kan kaybı sürüyor.Sezonu tamamladım kovulmadıgıma şükür

Lig anlamında kötü bi sezondu ama uefada ve lig kupasında çeyrek final FA Cup'tada yarı final oynadım.Bi sonraki sezon çok daha iyi bi takım kurmayı hedefliyorum ama yönetim sadece % 5 kullanmama izin veriyo yani finansal olarak çökmüş durumdayız takımdaki iyi oyuncular gitmek istiyo onları yollayıp onlar kadar iyilerini alabilirim tabi ama bu % 5 yüzünden sattığımda transfer bütcesine nerdeyse hiç getirisi olmayacak oyuncuların
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Default Avrupa'da Saygı Görmeye Çalışmak

Bu kariyerimde takımdan çok kendi başarımla ön planda olmaya ve avrupanın en elit antrenörleri arasında gösterilmeye çalışcam.Bu hedef için ilk uğrak yerimiz İngilterenin Portsmouth kulübü.Kulubun Abdülhamid Han tarafından kurdurulduğu ve ambleminin de bizzat kendisi tarafından belirlendiği iddaa edilmektetir.

kuralları okudum kabul ediyorum
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Default Kariyeriniz Onaylanmistir.

Basarilar, umarim uzun soluklu olur

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

AbdülHamid han mı? Başarılar sana.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    AbdülHamid han mı? Başarılar sana.
    kafadan atmadım ama wikipedia da yazıyo

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

basarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Aslında mantıklı geliyor .Amblemdeki hilal ve yıldızdan .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ilk transfer arjantinin gelecekte süperstar olacak genç yeteneği diego buonanotte.Takımın sol kanadındaki eksikliği fazlasıyla giderebilecek bir isim
    transfer ücreti:6.25 milyon sterlin

Last edited by sananes : 04.Temmuz.2009 at 20:29

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Başarılar.Sevdiğim bir kulüp.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

diego buonanotte güzel bir transfer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ikinci transferim dinamo kievin gineli milli oyuncusu ismael bangoura.23 yasındaki oyuncunun sag ön yada hücumda cok faydalı olacagından eminim

fiyatı:4.6 milyon sterlin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

güzel bir hazırlık dönemi geçirdik istediğim taktik için gerekli 2 oyuncuyu kadromuza kattım.Eğer maddi kaynak bulunabilirse kadronun derinligi acısından kanatlarda oynayabilecek bir oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyorum

--------------------------------------------------------------------------

lig öncesi lig ve kupa şampiyonlarının karşılaştığı community cupta güçlü manchestar united ile karşılaştık.İlk yarı çok üstümüze gelselerde ikinci yarı oyunu dengeleyip golü atan taraf biz olduk.1949dan sonra ikinci kez bu kupayı kazanmısız mutluyum

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar.Güzel başlamışsın.

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Güzel bir başlangıç Amasyalı hemşerim böyle gidersen güzel yerleri alırsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

işte tüm transferler.Alt yapıda gelecek vaad etmedigini düşündügüm gencleri ve hughesi sattım hughes transferinde 2.5 milyonu taksitle ödeyecekler

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

neyse yani aldıkların parasının yarısını bastırmışsın sonuçta başarılar ligde ve kupalarda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

çok kötü başladım sanırım

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

cok kotu degılde bıraz kotu baslamıssın toparlanacagını umuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bir sefere mahsus olmak üzere fikstür olarak veriyorum macları çok olmuştu çünkü.Neyse kötü gidiş devam ediyo ama maç motoruyla alakalıda bi sorun bu tek kale oynuyorum sonra tek hücumda gol atıyolar maçtaki tüm dengeler değişiyo

-------------------------------------------------------

uefada kolay bi rakibi gectikten sonra uefa şartlarında zor denebilecek bi gruba düştüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben maç yaptıgımda hala namağluptüler.Cidden çok iyi kadro kurmuşlar zhirkov love barry falan ama yenilmedik takımım oturdu diyebilirim.

zor geçecek diye beklerken rahat bi galibiyet aldım

liverpoolu eledim maçı iç sahada oynamam büyük avantaj sağladı deplasmanda zorlanıyorum çünkü bi sonraki rakip bolton

zorlanmayacagımı düşünmüştüm öylede oldu.İstatistikler yanıltmasın 3-0 olduktan sonra ben önemli oyuncularımı cıkarttım kranjar crouch vs. ondan sonra üstümüze gelmeye başladılar

not:Capello bu kadar formda bi Crouch nasıl milli takıma alınmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

durumu biraz düzelttim ama şu son arsenal yenilgisi olmasaydı iyiydi zaten nerseyse tek kale oynadım fabregas şapkadan tavşan çıkartmasa onları da yenebilirdim

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

AEK'yya 5 atmışsın güzel.Ligtede güzel gidiyorsun.

sakary Ali Misafir

İyi yerdesin ya.Deplasmanlarda sıkıntı yaşıyorsun o kadar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

maalesef elendim

Tek sıkıntı glen johnson, kranjar ve distin artık yapabildigimiz herseyi yaptık burda hoca bırakta gidelim diyolar.Distinin yeri dolmaz diger ikisi neysede çünkü hem hızlı hem güçlü bi stoper distin.

bu arada real madrid alt yapısından parejo ile anlaştık bonservisine 100bin sterlin verdigimiz parejo gelecekte takım adına önemli bir isim olabilir ümidiyle transfer edildi

NOT:buraya 5 mac yapıp sslerini ve yeni transferimin resmini koyduktan sonra elektirikler gitti geldi maalesef ocak ayındayken 11 aralık tarihine döndüm ve bazı macları tekrar yapmam gerekecek o yüzden sildim o macların sslerini.Transferi kaldırmadım çünkü sezon ortasında anlastım kulübüyle o zaten gelecek yani

Last edited by sananes : 06.Temmuz.2009 at 21:39

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ilk devre bitti puan durumu ve fikstur yukarda uefada maalesef sevilla ile eşleştim zor bi seri olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ve glen johnson gitti serbest kalma maddesi yüzünden aslında fena bi ücret degil 14 milyon sterlin ama sadece %35ini kullanmama izin verdikleri için pek kazanamadım acilen yerine birini bulmalıyım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

[CENTER]

eski arsenalli justin hoyte 4.4 milyon sterlin karsılıgında middlesbrough takımından transfer edildi umarım glen johnsonun yerini tutar ani bi transfer oldu bi sag bek daha almayı düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yönetim aldıgı paraları geri vermezse son transferim nicolas n'koulou 18 yasında gelecek vaad eden bi sag bek laureninde takımdan ayrılmasından sonra oraya 2. oyuncu olarak geldi bonservisi 3.1 milyon sterlin

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri