"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
kan kaybı sürüyor.Sezonu tamamladım kovulmadıgıma şükür
Lig anlamında kötü bi sezondu ama uefada ve lig kupasında çeyrek final FA Cup'tada yarı final oynadım.Bi sonraki sezon çok daha iyi bi takım kurmayı hedefliyorum ama yönetim sadece % 5 kullanmama izin veriyo yani finansal olarak çökmüş durumdayız takımdaki iyi oyuncular gitmek istiyo onları yollayıp onlar kadar iyilerini alabilirim tabi ama bu % 5 yüzünden sattığımda transfer bütcesine nerdeyse hiç getirisi olmayacak oyuncuların
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu kariyerimde takımdan çok kendi başarımla ön planda olmaya ve avrupanın en elit antrenörleri arasında gösterilmeye çalışcam.Bu hedef için ilk uğrak yerimiz İngilterenin Portsmouth kulübü.Kulubun Abdülhamid Han tarafından kurdurulduğu ve ambleminin de bizzat kendisi tarafından belirlendiği iddaa edilmektetir.
kuralları okudum kabul ediyorum
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Basarilar, umarim uzun soluklu olur
AbdülHamid han mı?Başarılar sana.
Başarılar dilerim...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
basarılar dilerim
Aslında mantıklı geliyor.Amblemdeki hilal ve yıldızdan
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Başarılar.Sevdiğim bir kulüp.
diego buonanotte güzel bir transfer
güzel bir hazırlık dönemi geçirdik istediğim taktik için gerekli 2 oyuncuyu kadromuza kattım.Eğer maddi kaynak bulunabilirse kadronun derinligi acısından kanatlarda oynayabilecek bir oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyorum
--------------------------------------------------------------------------
lig öncesi lig ve kupa şampiyonlarının karşılaştığı community cupta güçlü manchestar united ile karşılaştık.İlk yarı çok üstümüze gelselerde ikinci yarı oyunu dengeleyip golü atan taraf biz olduk.1949dan sonra ikinci kez bu kupayı kazanmısız mutluyum![]()
Başarılar.Güzel başlamışsın.
Güzel bir başlangıç Amasyalı hemşerim böyle gidersen güzel yerleri alırsın![]()
neyse yani aldıkların parasının yarısını bastırmışsın sonuçta başarılar ligde ve kupalarda
cok kotu degılde bıraz kotu baslamıssın toparlanacagını umuyorum
bir sefere mahsus olmak üzere fikstür olarak veriyorum macları çok olmuştu çünkü.Neyse kötü gidiş devam ediyo ama maç motoruyla alakalıda bi sorun bu tek kale oynuyorum sonra tek hücumda gol atıyolar maçtaki tüm dengeler değişiyo
-------------------------------------------------------
uefada kolay bi rakibi gectikten sonra uefa şartlarında zor denebilecek bi gruba düştüm.
![]()
ben maç yaptıgımda hala namağluptüler.Cidden çok iyi kadro kurmuşlar zhirkov love barry falan ama yenilmedik takımım oturdu diyebilirim.
zor geçecek diye beklerken rahat bi galibiyet aldım
liverpoolu eledim maçı iç sahada oynamam büyük avantaj sağladı deplasmanda zorlanıyorum çünkü bi sonraki rakip bolton
zorlanmayacagımı düşünmüştüm öylede oldu.İstatistikler yanıltmasın 3-0 olduktan sonra ben önemli oyuncularımı cıkarttım kranjar crouch vs. ondan sonra üstümüze gelmeye başladılar
not:Capello bu kadar formda bi Crouch nasıl milli takıma alınmaz
AEK'yya 5 atmışsın güzel.Ligtede güzel gidiyorsun.
İyi yerdesin ya.Deplasmanlarda sıkıntı yaşıyorsun o kadar![]()
maalesef elendim
Tek sıkıntı glen johnson, kranjar ve distin artık yapabildigimiz herseyi yaptık burda hoca bırakta gidelim diyolar.Distinin yeri dolmaz diger ikisi neysede çünkü hem hızlı hem güçlü bi stoper distin.
bu arada real madrid alt yapısından parejo ile anlaştık bonservisine 100bin sterlin verdigimiz parejo gelecekte takım adına önemli bir isim olabilir ümidiyle transfer edildi
NOT:buraya 5 mac yapıp sslerini ve yeni transferimin resmini koyduktan sonra elektirikler gitti geldi maalesef ocak ayındayken 11 aralık tarihine döndüm ve bazı macları tekrar yapmam gerekecek o yüzden sildim o macların sslerini.Transferi kaldırmadım çünkü sezon ortasında anlastım kulübüyle o zaten gelecek yani
![]()
Last edited by sananes : 06.Temmuz.2009 at 21:39
ve glen johnson gitti serbest kalma maddesi yüzünden aslında fena bi ücret degil 14 milyon sterlin ama sadece %35ini kullanmama izin verdikleri için pek kazanamadım acilen yerine birini bulmalıyım