vay be güzel almışsın Madrid'i
SS'leri bekliyorum başarılar
vay be güzel almışsın Madrid'i
SS'leri bekliyorum başarılar
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
okudum ve kabul ediyorum
ilk kariyerimle sizlerle birlikteyim fenerbahçe de başlıycam hedefimiz lig ve türkiye kupasında şampiyonluk şampiyonlar liginde en azından gruptan cıkmak
kulubümüzün logosu
transferler birazdan
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Başarılar dilerim![]()
beyler kusura bakmayın sacma bir durum resim ekleyemedim nasıl???
ilk transferimiz ramires 750k peşin olmak üzere 6m ye kadromuza kattık işte profili
maldonado josico ali selçuk gibilerini kulüplere önerdim ama alıcı çıkmadı buyuk ihtimalle pilot kulube yollıycam
az para kaldı ucuza bi sol acık bulursam alıcam olmazsa ugurla idare edecez artık
ikinci ve son transferimiz alvaro pereira
24 ay taksit 2,5 m ile kulubümüze imza attı
hazırlık dönemi böyle geçti alex performansıyla göz dolduruyor satmayı düşünüyordum ama beni kararımdan vazgeçirdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin taktik transfer oyuncu seçimi hakkında yorumlar
düşündüğüm dizilim bu zor deplasmanlarda başka bir taktik kullanmayı düşünüyorum
Last edited by mourinho517 : 07.Temmuz.2009 at 23:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ŞL ön eleme 1. maç
ilk maçımızı güzel oyunla kazandık rakip zayıftı tabi.
ŞL ön eleme 2. maç
ramires milli takımdaydı.yerine gökhan emreciksin i koyduk adamlar güle oynaya orta sahayı gecti
.şok yasadık.
güzel oynuyoruz ama gole ceviremiyoruz.sezo başı şampiyonlar liginde hedefi minimum gruptan cıkma olarak hedeflemistik böyle gidersek max gruplara kalma hedefi ile oynayacaz
Dostum yanlış anlama, rabotnickiye evinde yeniliosan direk sil, hiç kasma![]()
Rabontincki kazası o kadar da önemli değil,transferlerini beğendim seneden bu sene ligde şampiyonluk bekliyoruz.![]()
Tek forvetle falan uğraşma Fener'e göre değil pek.Başarılar.
deplasmanda da 1-0 skor alıp gruplara kaldık
işte grubumuz 3. cıkarız diye düsünüyorum
4-4-2 oyna fener de başka taktıkler olmuyor tek forvet hıc deneme başarılar dılerm
son haftada mehmet topuz u aldık
trabzonu güzel oyunla yendik
sivas ı berbat oyunla yendik şans yanımızda her mac bir penaltı veriliyor lehimize
Alex'i satacaksın dediğin gibi 4-4-2'de verim alınamıyor.Ligede güzel başlamışsın.
gruptan cıkma adına mutlak galibiyet gerekiyordu ama alamadık
bizden cok sut cekmelerine ragmen farklı bir skor aldık sakatlıklarda sans bulan gürhan costu 6 mac 4 gol 2 asist böyle bir oyuncuya göre süper inş böle dvm eder
sağolsun hakem yine imdadımıza yetisti ve kazandık
e
ilk yarı tek bir atağımız bile yoktu devre arası 4-1-4-1 e döndüm ve kazım ı oyuna aldım macın adamı oldu. basel deki puan kaybını telafi ettik zaten bundan sonra basel den baska galibiyet alacagımı düsünmüyorum
Kötü gidişata bir dur demeli![]()
Hocam başarılar.4-4-2 de alexi ileri gitmeyi aktif et birde oyuncu talimatlarından atak ortasaha işaretle verim alırsın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yerine daum un getirileceği dedikodularını duyan alican aslanyürek kendini garantiye almak için küçük çaplı bi revizyon kararı aldı bakalım 2. yarı ne halt yiycek
yeni transferler birazdan
Last edited by mourinho517 : 09.Temmuz.2009 at 23:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Zenit zor rakip
Türkiye kupasındanda çıkman lazım yani
Lig şampyonluğuda düzenli olarak galibiyet serisi sürdürürsen Champions'un!
Transferleri bekliyorum
Rakibi Zenit değil ki Napoli![]()
Ligde basa bas mücadele var. Türkiye Kupasını bu sene almamız gerekUefa da ise Napoliyle kıran kırana maclar olacaktır. Gecmeni bekliyorum.
TariboWest
Karşısına bakmışım v yerine bakmamışım
Doğrudur yener sonra Zenit'le karşılaşır muhtemel![]()