Emre Tilev, Sevilla deplasmanında Fenerbahçe'nin attığı iki gol ve Volkan'ın kurtardığı son penaltı, müthiş yorum.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=FYIkZGdRj3o[/YOUTUBE]
Emre Tilev, Sevilla deplasmanında Fenerbahçe'nin attığı iki gol ve Volkan'ın kurtardığı son penaltı, müthiş yorum.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=FYIkZGdRj3o[/YOUTUBE]
İlk golden sonra sanırsın ki maç 5-0 oldu.
2. golden sonrada "plak takıldı sanmayın"töbe töbe ya.
Bildiğin Volkan'a yazılmış yahu güzelim Volkanım aslanım koçum kralım falan.
Bu adamı bize sayıyla mı verdiler yahu?![]()
Ben yinede Ercan Taner'i tek geçerim ama Emre Tilev'in de yorumları gayet hoş![]()
Oo, final maçı olsa ne yapar kimbilir
Plak takıldı sanmayın lafına koptum![]()
Bir de 3üncü şampiyonlar ligi maçı 7.golü diyor.Altta çıkan yazıyı düzgün çeviremiyor o heyecanla olsa gerek![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Muthis ya muthis gercekten![]()
bir dipnot bu maçı canlı anlatan Gökhan Telkenar 'di.İlker Yasin de yorumculuk yaptı
Emre Tilev ne ara bunları yaptı![]()
100 kere 1000 kere milyon kere artık klasikleştir
100 kere 1000 kere milyon kere Alex
100 kere 1000 kere milyon kere Arda
100 kere 1000 kere milyon kere Bobo![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ne maçtı ama arkadaş..![]()
Volkanım benim kralım benim aslanım benim koçum öptük anlınızdan Allahım duy beni coşmuş vallaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1. golde sanki savasdaymış gibi anlatıyor ok gibi saplandı Battalgazi Deivid![]()
Last edited by HooijDonk07 : 28.Temmuz.2009 at 13:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
off.
Plak muhabbeti çok iyi ya off ne güldüm![]()
2. Gol süperGol gol gol gol gol
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Allahhhıııımmm tur bizim kralım benim aslanım benim Volkanım benimmm
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.