Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Araba Önerileriniz...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Araba Önerileriniz...

Arkadaslar malum yaş 18 e dayandı hatta kıracak 3-4 aya ehliyetimi alıyorum ama alacagım tasıt konusunda herhangi bir karar veremedim , şöyle söyliyeyim...

Bütçem 6.500 Tl var ehliyete 1.000 küsur gitse 5.000 küsur kalıyor babam üstünü tamamlarım demişti yaklasık 7.000-12.000 arası bir araba bakıyorum bildiginiz ve önerdiginiz şiddetle tavsiye ettginiz arabaların markalarını ögrenmek istiyorum , temiz ve ikinci el alacagım büyük ihtimal.

Aklımda olanlar Clio,Peugeot 206,Opel Corsa,Ford Fiesta gibi arabalar istiyorum fazla yer kaplamasın ufaklar idealimdir
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eyer biraz daha Bütçen varsa Peugeot 206 Sedan 2009 Model Tavsiye ederim 2 Ay önce aldık Çok rahat bir araba. 2 Ay önceki Fiyatı 20.000 Ytl idi

Yer kaplamasın diyorsan Mini Cooper

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Eyer biraz daha Bütçen varsa Peugeot 206 Sedan 2009 Model Tavsiye ederim 2 Ay önce aldık Çok rahat bir araba. 2 Ay önceki Fiyatı 20.000 Ytl idi
    206 nın mı Sedanın mı Osman
    Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Yer kaplamasın diyorsan Mini Cooper
    Abi 30.000 küsur degil mi 0'ları...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

modifiye ile ugraşıyorsan eski kasa V-Tec tavsiyemdir..Ayrıca Citroen Saxo veya 106'yı da düşünebilirsin ama bütçeye baktıgımda ilk tercihin Saxo vts olsun diyorum uçuru seni..Ben 206,Golf ve Saxo kullandım..Golf 4'ü bi kenara koyarsak Saxo vts gerçekten harika..Cilo 'yu Rs dışında tavsiye etmem ki onunda fiyat daha pahalı..Ford'u aklından çıkar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Peugeot 2006 Sedan Yazarsan Google görürsün 2009 Model Yeni cıktı

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    206 nın mı Sedanın mı Osman

Abi 30.000 küsur degil mi 0'ları...
    Şaka yaptım yahu Pahallı Mini Cooper..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    modifiye ile ugraşıyorsan eski kasa V-Tec tavsiyemdir..Ayrıca Citroen Saxo veya 106'yı da düşünebilirsin ama bütçeye baktıgımda ilk tercihin Saxo vts olsun diyorum uçuru seni..Ben 206,Golf ve Saxo kullandım..Golf 4'ü bi kenara koyarsak Saxo vts gerçekten harika..Cilo 'yu Rs dışında tavsiye etmem ki onunda fiyat daha pahalı..Ford'u aklından çıkar
    206 daha cazip geliyor 2.el fiyatı hakkında bilgin varmı , modifiye felan işim yok ya sadece 4 tekerlek olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

206 daha cazip geliyor 2.el fiyatı hakkında bilgin varmı , modifiye felan işim yok ya sadece 4 tekerlek olsun
    13-14 civarı diye tahmin ediyorum..Ama ısrarla Saxo Vts diyorum yerlen bir araba
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Alican burada 300-350 kurs ücreti 300'de emniyet toplam 600 civarına mal oluyor ehliyet..Ordaki kurs fiyatlarını bilmiyorum ama çok para yedirme ehliyete..
    Last edited by Fietra 10 : 03.Ağustos.2009 at 05:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Saxo ile cok dalga geçerdim hayatta binmem derdim isminden dolayı ama işte öyle degil şimdi

206 nın 06 dan sonraki modelleri için mi 13-14 cvarı

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Hurriyet seri ilanlara bak internetten aşağı yukarı aradığın fiyat aralığındaki modellere göz gezdirirsin isimler not alırsın aldığın isimleri burda paylaşıp düşündüğün modeller üzerinde fikir alırsın..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Baktım Golf 1.6 adam 6.750 fiyat biçmiş

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Baktım Golf 1.6 adam 6.750 fiyat biçmiş
    Kaç model? Hasarlı mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

84 modelmiş yuhhh

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Model yılına göre kriter ekle Bir de ne kadar yakacağını çok önemlidir iyi hesap etmeye çalış..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Alican ufak araba alıcam demişsin.. Bi UNO al 5-6 milyara çok manyak bi şey, çok süper kaçıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Uno'yu bende öneririm Alican 130-140 hiç banamısın demiyo. Sürücü kursunda eğitim ben Unoyla almıştım araba deli kaçıyo

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Alican araba konusunda iyiyimdir.Babamda otomobil sektöründe çalıştığı için .
    Şimdi İsmail abininde dediği gibi UNO bencede iyi araba.Sana yeter.Modifiye Dizaynda çekersin.

Alıcağın arabanın markasına çok dikkat et bence.Mesela bir Wolfswogen,Peugeot'un parçaları biraz pahalı.Daha 2 hafta önce bizim dükkanda vardı bi Peugeot 206 şarj dinamosu mu ne bozulmuştu.Tamir edilmiyodu.Adam İstanbul'dan 400 Milyona getirtti bizde taktık .Wolfswogen desen zaten ayrı dert ama ondan almazsın heralde .Mesela bizim araba.Brodwey Sprin.Gazını koyup biniyoruz .Taş gibi araba.Mesela şu araba ;

Hyundai fiyatını bilmiyorum ama sana yeterli bir araba.Görünüş olarakta güzel.Parça olarakta pek sorun çıkartmayan.İdeal bir araba.Fiyatını bilmiyorum.Önerilerim bunlar.Eğer bir araba alıpta Bafra'ya gelmessen gözüme gözükme daha

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Alican araba konusunda iyiyimdir.Babamda otomobil sektöründe çalıştığı için .
    Biz hangi sektörde çalışıyoruz çocuğummm

Tolga'nın dediği gibi araba almak sadece binmeyle bitmiyo Alican servisine sürekli dikkat etmen gerekiyo. KM başına lastik bakımı - yağ değişimi - motor ayarı - fren bakımı vs vs vs bisürü bakımı var. Yerli araba almanı tavsiye ederim yoksa parça parası vermekten babana etmedik küfürü bırakmazsın Bide sen yeni alacaksın ehliyeti. Acemilik olacaktır 2 ayda bir debriyaj balatası değiştirirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Evet abi onları unuttuk .Bunun bandrolü var,yağ değişimi var,gazı var,benzini var .

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Dedim UNO diye bak millet hemfikir.. Ben şahsen UNOyu otobanda kısa da olsa denedim araba gerçekten çok çok manyak kaçıyor.. Bizim eski arabamızdı UNO,babamda şirket arabası olduğundan çok fazla kullanmıyordu onu ama kullanırsan,bakımını yaparsan çok süper olur,görünüşü zaten güzel.. Yalnız çok çok çok önemli bi not: Arabana mutlaka alarm taktır..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fiat BİS En iyisi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Onla ilgili bi hikaye anlatayım. Benim pederin çok yakın bi arkadaşı var.. Onun işte 90larda falan BİS varmış.. bi gün taksi durağının önüne parketmiş Bis'i sonra gelince bulamamış.. Meğerse taksiciler 6 kişi arabayı kaldırıp bi sonraki sokağa taşımış.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Uçak gibi araba

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Varnada'yken aldım, 2 yıldır kullanıyorum ve kullandığım araçlar içerisinde en rahatı en konforlusu diyebilirim.Durumun varsa şiddetle tavsiye ederim Alicancım Buğra doğduğu için artık bize küçük gelmeye başladı o yüzden ben de değiştiriyorum aracımı. Ama gençler için yahut 2 kişilik bir aile için en ideali. "BMW Z3 Roadster"

Kızımdan birkaç fotoğraf da koyayım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Selman abi BG'de bu araba sudan ucuzdur ama burda kim bilir ne kadar pahalıdır.Orda fıstık gibi arabayı al ucuza ne güzel

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir kere Clio düşünüyorsan en az 14 milyarı gözden çıkartacaksın.

Opel Corsa'ları da 11-12 milyara alabilirsin.(Örnek : 98 model tüplü hemde http://www.araba.com/2181609.html )

Palio'lar da 12 milyar civarında güzel arabadır.

Uno'ları da 7-8 milyara alırsın.Ama Uno alacağına Tipo al arada çok fiyat farkı yok zaten 1 milyar falandır.Daha rahat bir araba Uno'ya göre.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Al Bi Eski Mustang Yap Bakımını Onarımını Canavar Olur Sana...
    Karizmasıda Değme Spor Arabalar Kadar Olur
    İleride Modifiye İşinede Girersin Diyecektim Ama Sen Ben Düşünmüyorum Demişsin.Al Bence Bi Mustang Yolların Korkulu Rüyası Ol...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bak Bi Tanede Örnek Buldum
    http://www.araba.com/1846839.html
    Fiyatında Pazarlıkta Yapıyormuş Adam.Lpg'de Var Çok Yakmaz
    Last edited by vuque : 03.Ağustos.2009 at 21:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Kaça satıyorsun selman abim..
    Sofya'ya satıldı araç Coşkuncum. 14.000 Euro gibi bir rakama anlaştık.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri