1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: A.Gücü'nden Skandal Açılış !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default A.Gücü'nden Skandal Açılış !

Skandal açılış!

Bu sezon 100. yılını kutlayacak olan ve Darius Vassell gibi ünlü bir yıldızı kadrosuna katarak herkesin takdirini kazanan Ankaragücü'nün sezon açılışı tam bir rezalete sahne oldu !.. Uzun yıllar sonra bir sezon açılışınının düzenlendiği sarı lacivertlilerde kalece Serkan Kırıntılı'nın yuhalanmasıyla başlayan olaylar zinciri, futbolcuların stadı terketmesi, taraftarlar arasında kavgalar çıkması ve son olarak taraftarla yöneticiler arasında da arbede yaşanmasıyla sona erdi !..

Olaylar, futbolcuların tanıtımı sırasında başladı. Taraftarlar kaleci Serkan Kırıntılı'ya büyük tepki gösterdi. Transfer döneminde Ankaraspor ile protokol imzalayan Serkan Kırıntılı'nın adı okunduğu sırada taraftarlar milli kalecinin aleyhinde tezahürat yapmaya başladılar.

Bu sırada teknik direktör Hikmet Karaman önce taraftar liderleriyle konuştu. Ardından mikrofonu alan Karaman "Ankaragücü'nü Ankaragücü yapan, taraftarın coşkusu ve futbolcuya verdiği hırstır. Hep beraber tarih yazdık. Her türlü şartta bu taraftar bize sahip çıktı. Ankaragücü taraftarı 1 puan, futbolcusu 1 puan, teknik ekibi 1 puandır. Sizlerin desteğiyle iyi yerlere geleceğiz" diye konuştu. Ancak bu da fayda etmedi.

Karaman, konuşmasının ardından Serkan Kırıntılı'yı diğer futbolcularla birlikte tribünlere götürdü. Bu sırada milli kaleci tribünlere gitmek istemezken takım kaptanı Ceyhun ile taraftarlar arasında da tartışma yaşandı. Bunun üzerine soyunma odasına giden oyuncular, ardından otobüse binerek stattan ayrıldılar.

TRİBÜNLER KARIŞTI
    Bu arada kulüp yöneticileri ve bürokratların oturduğu protokol tribününün her iki yanında bulunan taraftarlar arasında arbede yaşandı. Tribünleri ayıran camları kırarak birbirlerinin üzerine yürüyen taraftarları güvenlik güçleri zorlukla ayırmayı başardılar.

Öte yandan protokol tribünü önünde toplanan bir grup taraftarla yöneticiler arasında da arbede yaşandı. Sağ kapalı tribünün bir bölümünü VIP tribünü yapmak isteyen başkanvekili Musa Demir'e tepki gösteren kimi taraftarlar, protokol tribünü girişinde toplandılar. Taraftarlarla kulüp futbol şubesi sorumlusu Hikmet Hancıoğlu arasında tartışmaların yaşandığı öğrenildi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kimse olayları bilmeden skandal demesin. Serkan Kırıntılı, Ankaragücüyle anlaşmadan gidip Ankaraspor'a imza attı. Aklınca serbest kalacağını sanıyodu. Neyse Aykut alırsak zaten Serkan satılacak. Bu zamana kadar taraftar çok sabretti ama sabırda biryere kadar.

Ceyhun'a gelen tepkiye gelince. Son Gençlerbirliği maçında Ceyhun kaptanlık bandını yere attı. Kimse 100 yıllık kulubun kaptanlık bandını yere atamaz. Bu kadar kolay değil o.

Kavga olayı münferit bir olaydı ama büyüdü. Ankaragücü tribünleri hep birlik olmuştur. Hiçbir zaman Gecekondu - Pegasus - Anti-X - Tunalı ayrılmamıştır. Ama dünkü olayların büyümesinin sebebi TSYD kupasınada dayanıyo.

Buda GECEKONDU'nun yayınladığı mesaj. Bu mesajı gördükten sonra bile aynı tutuma devam etti Ceyhun.

TSYD Kupasına Gençlerbirliği ile oynanan maçta, saha içinde sporcularımızda bir gerginlik vardı.
    Dos Santos resmen yumruk attı, Ceyhun ise kaptanlık pazubandını fırlattı.
    Sanki mesaj vermek ister gibiydiler.
    Kaptanlık, takımı en kötü gününde bile ayakta tutmaya çalışmaktır.

Kaptanlık, ne olursa olsun kolundaki uyduruk bir bant da olsa sonuna kadar ŞEREFİYLE taşımaktır.

Kaptanlık, bant düştüğünde GURURU düşmüş gibi alıp kaldırmaktır.

Kaptanlık, para değil ONUR için lider olmaktır.

Kaptanlık, taraftarı ne derse desin onun yanında olduğunu bildiği için ses çıkarmamaktır.

Ve Kaptanlık, ADİL 'DİR, HALİL İBO 'DUR ve ne kadar bizi kırsa da HAKAN KUTLU 'DUR.

Şimdi kaptan Ceyhun�a sesleniyoruz:
    �Ey Ceyhun seni seviyoruz. Fakat Ankaragücü�nü daha çok seviyoruz.100 Yıllık kulüp Ankaragücü.Ve sen bu takımın 100. yılında takım kaptanısın. Nasıl olur da tüm Türkiye�nin gözü önünde pazubandını yere atasın? Ne yapmak istiyorsun? Eğer bir problemin varsa bunu böyle gösteremezsin...
    Seni bu hareketinden dolayı kınıyoruz Lütfen kendine gel....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kutlama

100. yılını kutlayan Ankaragücü Kulübü'nü kutlar, başarılar dileriz.
    Trabzonspor Kulubu bir kutlama mesajı yayınlamış..
    Last edited by KaPaLı : 03.Ağustos.2009 at 15:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şimdi İsmail Ankaragücü'yle yakından birisi olarak bana sakın taraftar grupları arası her zaman iyiydi falan deme.

Araları iyi olsa hepsi bir araya gelir tek bir grup altında takımlarını destekler.Ancak Ankaragücü'nde öyle bir durum var ki her grup toplanır ayrı bir yere geçer ve kendi halince tezahürat yapar.Ha unutmadan söyliyim arada bir de tüm stad 4 taraflı tezahürat yapar.Tabii o anda hepsi aynı marşı söyler.Ender durumlardan birtanesi.

Serkan Kırıntılı'ya oldu olası taraftar alışamadı.Ceyhun ise bence kaptanlık yapabilecek bir vasıfta değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Murat sttadta ayrı oturmak bağırmak ayrıdır taraftar gruplarının arasında kavga olması ayrıdır. Ankaragücü taraftarları farklı yerde olsalar bile hep aynı tezahürat üzerinde gitmişlerdir. Bundada Ali İmdat olsun Koray Reis olsun hepsinin katkısı çok fazladırki bu abiler senelerdir Ankaragücünün tribün liderleridir. Sadece tek isim altında toplama yapamamışlardır senelerdir desteklemelere rağmen.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nedeni ne olursa olsun..100. yılını kutlayan bir kulübün sezon açılışında bunların yaşanması başlı başına rezalettir..

Allah Hikmet Karaman'a sabır versin..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Belki 100.yıl kutlamalarında olmamalıydı ama bu tepkiler olmalıydı olaylara bakarsak..Ceyhun ile kaptanlıgın uzaktan yakından ilgisi olmamalı..Serkan ise kurnazlık yapmış aklınca..Aynı şey benim takımımda olsa bende yapardım aynısını..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ceyhun aslında birazda eskiye dayanılarak Kaptan yapıldı. Trabzonspor'a gitmeden önceki performansını biliyoruz. Ama o zamanki Ceyhun değil artık. Sürekli toptan kaçıyo. Oyun kurması beklenen adam toptan kaçarmı. Kaptanlık bandını atması zaten sinirleri iyice gerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ceyhun'un kaptanlık bandını atmasına sebebiyet verende taraftardı.Yani onu kaptanlık bandını yere atacak kadar sinirlendiren...

G.Birliği maçında Serkan'a sürekli küfürlü tezahürat yapılırken Ceyhun tribünlerin önüne gidip susun,küfür etmeyin gibisinden işaretler yaptı.Ama tibünler dinlemedi ve devam ettiler Serkan'a küfür etmeye.Ceyhun'da buna sinirlendi ve oyundan çıkarken bandı yere attı...

Ceyhun zaten özünde agresif bir kişilik,böyle olunca iyice sinirlendi.Yaptığı doğru bir davranış değil...

Alsında ortada pek dorğu şeyler yok...

Serkan'ın yaptığı mevzu hatalı,100.yılında morale,birlikteliğe(yönetim-futbolcu-taraftar) ihtiyacı olan takımın taraftarının koyduğu tepki hatalı,Ceyhun'ın bandı yere atması hatalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

LİGTV'de şimdi izledim sezon açılışını baştan sonra rezalet.Üstüne üstlük başka bir de takım stadı terkettikten sonra sahaya inip taraftara 3'lü çektiriyor.

Yazık başkana.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yıllarca sezon açılışı yapılsın diye hayal kurduk saolsun Başkanımız C.Topel Yıldırım bizi kırmadı ve yapılmasına karar verdi.
    Ama biz buna layık olamadık mehcup olduk, mahçup ettik
    Huzursuzlukta belkide payımız hiç yok ama ne olursa olsun hata hepimizindir olarak düşünüyoruz.
    Bu anlamda Başkanımızdan ve katılan konuklardan özür diliyoruz
    Bu duruma gelinmesinde herkesin kabahati var lütfen herkes kendine çeki düzen versin
    Ankaragücünün bu şekilde sezona girmesi hiç hoş değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlginç bir camia ...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Niye ilginç oluyo ? Futbolculara tepki koyan tek taraftar Ankaragücü taraftarımı ? Kavga olayının kesinlikle taraftar gruplarıyla alakası yoktur. Münferit olaydır kavga olayı. Yöneticilerle tartışmanın nedenide Kapalı tribüne VIP tribün yapmak istemeleri. Yıllardır orda olan Tunalı grubunun çıkardığı olay. Tüm gruplar Maratona geçtiğinde tek onlar kaldı Kapalıda. Maraton'a geçmek istemedikleri içinde yönetime tepki gösterdiler.

Neyse herşey tatlıya bağlandı artık. Yönetime özür mesajları gönderildi hep. Yarında Hikmet Karaman ve Cengiz Topel Yıldırım toplantı yapacaklarmış gelişen olaylarla ilgili. Transferde konuşulur büyük ihtimalle.

Nesil
    2006

Şansal Büyüka dün çok güzel birşey söyledi: "Senin oyuncuna yapmadıkları kalmıyor, sen gidip taraftara üçlü çektiriyorsun, böyle başkanlık olmaz."

Çok güzel söz, yazıklar olsun böyle başkana...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    isterse baskani baslarinda tasisinlar, baskan uclu cektirir mi yav?

bende kendi baskanimin bazen yaptigi konusmalari,gereksiz davranislari sevmiyorum ama bu kadarini bile yildirim demiroreni oldurseniz yapmaz.
    Nihat - Tello

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Başkan dediğin biraz ağır olmalı.. Böyle bir başkanı futbolcular da takmaz daha sonra..
    Yattara - Colman

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Bir başkanla taraftar arasında bir mesafe kalmalı diye düşünüyorum.Taraftara şirin gözükmek istiyor heralde..İso abi kusura bakma
    Ömer Erdoğan - Sercan

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Şansal Büyüka dün çok güzel birşey söyledi: "Senin oyuncuna yapmadıkları kalmıyor, sen gidip taraftara üçlü çektiriyorsun, böyle başkanlık olmaz."

Çok güzel söz, yazıklar olsun böyle başkana...
    Alex - Gökhan Gönül

İlk yazdıklarım kaptanlık bantlarını atsa. 2. yazdıklarım takımıyla görüşmeden gidip '' PARA '' için rakibinize imza atsa sizde tepkisiz kalırmıydınız ?

Kaç yıl sonra ilk kez sezon açılışı oldu.
    Taraftarlar istediği için indi sahaya. Cengiz Topel Yıldırım çok iyi niyetli. Başkan seçildi sanırım 4-5 ay oldu 1 kere olsun onu Ankaragücü kravatı olmadan görmedi kimse. Ankaragücü için gece gündüz demeden çalışıyo. Maniche almak için bulduğu sponsorlar ortada. Böyle başkanada kimse yazıklar olsun diyemez.

şansal büyükA kendi programında yaptığı muhabbetlere baksın önce. Niye Anadolu takımları onları stadlarında istemiyo acaba.

Nesil
    2006

isterse baskani baslarinda tasisinlar, baskan uclu cektirir mi yav?

bende kendi baskanimin bazen yaptigi konusmalari,gereksiz davranislari sevmiyorum ama bu kadarini bile yildirim demiroreni oldurseniz yapmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir başkanla taraftar arasında bir mesafe kalmalı diye düşünüyorum.Taraftara şirin gözükmek istiyor heralde..İso abi kusura bakma

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Hani Ankaragücü taraftarını yakından tanıyan biri olark kavgayı biraz sevdiklerini biliyorum.Açılışta bu tepkilerin verilmesi gayet mantıklıydı bana göre.Bursadan örnek vereyim Ömer Erdoğan kaptanlık pazubandını yere atsa egemenden farkı kalmaz gözümde.İvankov tatil döneminde gidip başka takımlarla görüşsse bende istemem ve teksasta istemez ilk haatasında selimin gazıyla yuhalanacağını biliyorum.Tunalı grubu haklıda olsa ben sevmem onları zaten ondan yorum yapmıyacağım
    Hee şuda var eğri oturup doğru konuşalım levent kızılın 2. lig şampiyonu olduğu zaman bizimle beraber "zıpla zıpla zıplamayan..." diye bağarıp deli gibi zıpladığını biliyorum.
    Ankaragücü bu ülke futbolunun temel taşlarındandır bu kadar kolay karalamayalım.Her takım tepki verirdi....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Başkan dediğin biraz ağır olmalı.. Böyle bir başkanı futbolcular da takmaz daha sonra..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Benim görüşüm budur.. Başkan dediğin tribün lideri gibi sahaya inip üçlü çektirmez.. Biraz ağır olur.. 100 yıllık bir camia Ankaragücü. Ama tabi ki Serkan ve Ceyhun'un yaptıkları doğru değil hele hele Ceyhun gibi bir adam Ankaragücü kaptanı olmamalıdır. Dediğim gibi bu benim görüşüm ama olayın aslını bilmediğimiz içinde Başkan'ın sahaya inip üçlü çektirmesini iyi niyetine bağlayabilirmiyiz onu bilemem.

Nesil
    2006

Ben tepki verilmesine karşı değilim, başkanın kalkıpda kendi sporcusuna küfür edildikten sonra, taraftarına üçlü çektirmesini yadırgıyorum. Böyle başkanlık olmaz, yarın o sporcu senin takımını temsil edecek ama; sen kalkıp onun yüzüne nasıl bakacaksın...

Nesil
    2006

crespo009@

sen bizi yeteri kadar anlayamamissin sanirim. burdaki herkes tepkinin yanlis oldugunu savunmuyor, baskanin ortaya cikip 3 lu cektirmesini elestiriyor ki sen bana sabaha kadar anlatsan, baskanin 3 lu cektirmesinin mantikli bir aciklamasi olamaz. bir futbolcu uclu cektiriyor gunlerce muhabbeti donuyor, bi dusunsene lutfen demiroren,aziz yildirim veya polat dan birinin ortaya cikip 3 lu cektirdigini.

utanc verici

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben de tepkisiz kalın demiyorum ama küfür etme kardeşim.

Serkan çıktığında sahaya ismi anons edildiğinde tüm taraftar sussun aynı anda çıt çıkmasın bak ne oluyor.

Mesaj Yetkileri