1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: FB ve BJK yükseldi, GS zıpladı!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default FB ve BJK yükseldi, GS zıpladı!

Dünyanın en iyi futbol takımları sıralaması Temmuz ayı değerlendirmesinde Galatasaray, tam 25 sıra birden yükselerek, 22.'liğe çıktı.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS), 1 Temmuz 2008 ile 29 Haziran 2009 tarihleri arasındaki maçları baz alarak yaptığı aylık değerlendirmede Galatasaray, 185,5 puana ulaşarak sıralamada önemli bir sıçrama yaptı. Bir önceki ay yapılan değerlendirmede 155,5 puanla 47. sırada yer alan ''Cim Bom'', üst üste UEFA Avrupa Ligi maçları yaptığı bu ay ise sıralamada kendine 22. olarak yer buldu. Galatasaray, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa'yı kazandığı 2000 yılında bu değerlendirmenin ilk sıralarına kadar çıkmayı başarmış ve o yılı da Real Madrid'in ardından ikinci sırada bitirmişti.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ 5'ER SIRA YÜKSELDİ
    IFFHS değerlendirmesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş da çıkışlarını sürdürerek sıralamada 5'er basamak atladılar. Geride kalan ay 151,5 puanla 53. sırada yer alan Fenerbahçe, 149,5 puana ulaşarak 48.'liğe, 143 puanla 61. olan Beşiktaş ise 149 puanla 56.'lığa yerleşti. Listedeki ilk 100 takım arasında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın dışında Türk ekibi bulunmazken, 82,5 puanla Sivasspor 221., 71 puanla Bursaspor 295. ve 69 puanla da Trabzonspor 310. sırada yer aldılar.

BARCELONA VE MANCHESTER UNITED ZİRVEDE
    Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde son finali oynayan İspanya'nın Barcelona takımı ile İngiltere'nin Manchester United ekibi, değerlendirmede zirvedeki yerlerini sürdürdü. İki takım da 315'er puanla zirvede yer alırken, İngiliz ekibi Chelsea ise 3. sıradaki yerini Arjantin'den Estudiantes'e kaptırarak bir sıra geriledi. Değerlendirmedeki ilk 10 takımdan 4'ünün İngiliz kulüplerinden oluşması dikkati çekti.

kaynak : Lig TV

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lider olmak böyle birşey olsa gerek

Farkımız,tekrar iyiki galatasaraylıyım diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS), 1 Temmuz 2008 ile 29 Haziran 2009 tarihleri arasındaki maçları baz alarak
    Tarihte terslik var sanki

O arada Galatasaray kimle maç yaptıki bu kadar sıçrama yapıyo ? Tobol - Netanya. İlginç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Merak edenlere linki vereyim. Asıl link bu. Haberde verilen tarhiler yanlış. Baz alınan tarihler 1 Ağustos 2008 - 31 Temmuz 2009.

http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f...2bbb6f28f53512

Nesil
    2007
    Yer
    34

Geçen seneki uefa kupası maçlarımız var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

1 Temmuz 2008 ile 29 Haziran 2009 arası maçlar baz alınmış...

G.Saray'ın geçen sene Uefa'da ki başarısı bu sıralamayı oluşturmuş,doğal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    1 Temmuz 2008 ile 29 Haziran 2009 arası maçlar baz alınmış...

G.Saray'ın geçen sene Uefa'da ki başarısı bu sıralamayı oluşturmuş,doğal...
    Verdiğim linke baktın mı Anıl ? IFFHS'nin kendi sitesinde yazıyor

Top 350
    (1st August 2008 - 31st July 2009)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tamam işte son 1 sene baz alınmış.Farklı birşey mi söyledim?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Farklı birşey söyledin demiyorum. Verilen habere inanma Tarihleri yanlış, o yüzden yazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Lig Tv de bu hatayı yapacak kadar dikkatsiz değil heralde

son 1 yıl baz alındı ve bu sonuç hakkettiğimiz bi sonuç..hatta hamburga nasıl elendiğimizi biliyoruz..daha da ileri gidebilrdik..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tamam yahu hırs yapmayın ben yanlış okumuşum Allah Allah bugün körlük var üzerimde az öncede Tinsley'i Kinsey diye okudum
    Last edited by Sheriff : 06.Ağustos.2009 at 23:22 Reason: silinen mesajdan alıntı vardı, oda silindi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

son 1 yıl için güzel bi sıralama ama fmde falan olduğu gibi gerçek dünya sıralamasında son 5 yıl baz alınıyo değil mi? laf atmak için sormuyorum cidden merak ettigim bisey
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Estudiantes'in 2.sırada yer aldığı Gremio'nun falan ilk 10'da yer aldığı listeyi kaale almam ben.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Abi adamlar Libertadores'i kazandılar. Şampiyonlar liginde biz de başarılı olalım biz de ikinci üçüncü oluruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Geçen seneki UEFA maçlarında aldığı galibiyetler sayesinde haklı olarak zıpladı tabi G.Saray Bu sene, şampiyonlar liginde olduğu için BJK'yi bilmem ama Avrupa Liginde Fener de maçlarının yarısından çoğunu kazanınca muhtemelen ilk 25te yer alır.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Estudiantes'in 2.sırada yer aldığı Gremio'nun falan ilk 10'da yer aldığı listeyi kaale almam ben.
    Gremio'yu bilmem de Estudiantes son Libartadores Kupasının sampiyonu. Güney Amerikanın ŞLsi gibi birsey.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gremio'da Brezilya Lig ikincisi. Başta çok kötü sonuçlar aldı , yönetim değişikliğine bile gidildi ama gösterilen aralıklarda aldığı üst üste maçlarla ligi ikinci bitirdi.Hatta son anda puan kayıpları olmasaydı lig Şampiyonu Sao Paolo'nun 3 puan gerisinde bitirmeyeceklerdi. Bu sureçte yaşanan galibiyet sayıları ve yaptıkları atılımla şampiyonun bile üzerinde yer almaları gayet normaldir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi baktım onlarda Libartodoreste yarı final oynamışlar

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yanılmıyorsam Gremio geçen sene final oynamıştı Libertadores'te. Kazandılar mı kaybettiler mi hatırlamıyorum tam olarak.
    I'm back...

Nesil
    2006

Tartışılacak bir durum yok, kulüpler hak ettiği şekilde yükselmiş, keşke ilk üç sırada olsa bu kulüplerimiz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Şampiyonlar liginde her galibiyete 14 her beraberliğe de 7 puan veriliyor o sıralama yapılırken.. Avrupa liginde de bu rakamlar 12 ve 6.. Bunun aynısı Libertodores için de geçerli.. Libertodores de her galibiyet 14 puan beraberlik de 7 puan..Copa Sudamericana'da rakamlar 12ye 6.. Kısaca Şampiyonlar liginin zorluğu ile libertodoresin zorluğu bir tutuluyor..(bence şampiyonlar ligi 2-3 gömlek üstün)
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2008 Copa libertadores de Gremio yer almadı.2009 yarı finali var.Cruzerio'ya elendi galiba. Sao'yu eleyen takım elemişti onları yarı finalde.Galiba onlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Sen böyle diyosun Güney Amerika'da yaşayanlarda Avrupa'daki takımlar için böyle diyo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Sen böyle diyosun Güney Amerika'da yaşayanlarda Avrupa'daki takımlar için böyle diyo.
    Dicektim sanki her sene intercontinentalde yenilen onlar değil, ama bi baktım toplamda 22 kez güney amerika 21 kez avrupa takımı almış intercontinental cup'ı :S

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    İyi de buna bir lafım yok.O zaman böyle bir sıralama yapmak yanlış olur bence.

Benim görüşüm bu ne kadar sizlere yanlış gelse de.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş 1. olsa ben görürdüm senin yorumlarını.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Beşiktaş 1. olsa ben görürdüm senin yorumlarını.
    ne ilgisi var kardes, adam kendince yorumunu yapmis yani.

besiktas 1. olsa niye fikri degissin.

o zamanda galatasaray besiktas ve fenerbahceden geri olsa siz boyle yorum yapar misiniz diye sacma bir soru sormakda benim hakkim.

Sheriff Misafir

Arkadaşlar saçma nedenlerle polemik yaratmayalım. Herkesin görüşü kendi görüşüdür.

Mesaj Yetkileri