1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: P.S.G ile Tüm Kupalara Talibiz

Default P.S.G ile Tüm Kupalara Talibiz

Paris Saint Germain

Teknik Direktör : Paul Le Guen
    Başkan : Charles Villeneuve
    Kulüp Adı : Paris Saint Germain
    Kuruluş Yılı : 1970
    Ülke : Fransa
    Lig : Fransa Ligue 1
    Statü : Profesyonel
    İtibar : Ülkesel
    Favori Kişiler : Dominique Rocheteau, Mustapha Dahleb
    Ezeli Rakipler : Olympique Marseille
    Diğer Rakipler : Monaco, Lyon, Nantes, Racing 92, Red Star 93, Paris FC, Bordeaux
    Finans : Zengin
    Stadyum : Parc de Princes
    Kapasite : 48.527
    Antreman Tesisleri : İyi antreman tesisleri
    Genç Antrenman Tesisleri: İyi gençlik tesisleri + Genç akademisi

Kıtasal Turnuva: UEFA Kupası

Medyanın Tahmini: 11
    Takım Kişiliği : Çok Hırslı
    Versiyon : 9.0.1

Formalar

Yıldız Oyuncular Hakkında Kısa Bilgiler

Mickael Landreau : Fransa milli takımında da görev yapan Landreau takımımızda önemli bir yere sahip.

Slyvain Armand : Sol bek ve stoper olarak görev yapabilen Slyvain Armand defansın sigortası olacaktır. Çok iyi poziyon alan ve cesur kişiliğiyle bilinen Armand, duran toplardan attığı gollerle de takıma büyük katkı sağlayacaktır.

Claude Makalele : Orta saha görev alacak olan yaşlı kurt tecrübesiyle takıma çok şeyler katacaktır.

Jerome Rothen : Sol kanatta görev yapan Rothen, sürati ve etkili ortalarıyla biliniyor.

Ludovic Giuly : Daha önce büyük takımların formasını terletmiş olan Giuly, takımın kilit oyuncularından biri olacaktır.

Guillaume Hoarau : Uzun boyu ve güçlü fiziğiyle tanınan Hoarau, bu sezon ileri uçtaki en büyük güvencemiz olacaktır.

Transferleri ve hazırlık maçlarını birazdan aktaracağım. Ayrıca transfer önerilerinizi de bekliyorum.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Başarılar dilerim

sakary Ali Misafir

Başarılar dilerim.PSG iyi takım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Başarılar dilerim.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Sakhoyu ve Hoarauyu Elinde Tutmaya Çalış... Başarılar...

sakary Ali Misafir

Sakho arkadaşında dediği gibi harika ben 2.sezonda falan Man City'ya baya paraya satmıştım Hoarau'da eğer başarı elde edersen değeri çok artıyor zaten Fransa'da gol krallığına çok rahat oynuyor kornerlerdede Hoarau'yu attır topu

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Transfer önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 11,25 MN. Hazırlık maçlarını 1 saat içinde ekleyeceğim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim..

skjelbred'i mutlaka kadrona katmanı öneririm.
    alan dzagoev'i de şimdiden almaya bak, world class oluyor 3-4 yıl sonra.

eksik olan mevkileri yazarsan daha faydalı öneriler sunabiliriz.

Hazırlık maçlarında farklı taktikler kullanacağım ama şu an için 4-1-4-1 taktiği aklıma yattı diyebilirim. Ön libero Makelele, forvet Hoarau olacak. Transfer için ise, Landreau'nun yedeği olabilecek genç bir kaleci, Ceara'yla değişmeli oynayabilecek bir sağ bek, orta sahaya da S4mp1y0N adlı arkadaşımızın önerdiği skjelbred'e teklif götürüyorum. forvette de hoarau'nun alternatifleri kezman ve luyindula. sizce takviye gerekir mi? teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Luyindula tek forvette fizik olarak biraz yetersiz kalır , ama önüne atılacak toplarda gayet iyi.Kezmanı saymıyorum etkisiz eleman gibi bence.Bu arada Makalele içinde sana diyeceğim ; bir sene sonra yaşı nedeniyle yetersiz kalacaktır.Sana önerim bir sonraki sene için defansif orta sahaya bir takviye yapman.Defans gayet sağlam.Armand ve Sakho defansı topluyorlar.Altyapıda iyileştirmeye gidersen , iyi regenler gelecektir.Kariyerinde başarılar.Paris küçüklüğümden beri Avrupada beğendiğim takımlardandır,FM'de oynarkende zevk veriyor.Tekrar başarılar.

4-1-4-1 oynayacaksan sana Migliaccio'yu öneriyorum 7MN'ye geliyor ve benim kariyerimde yılın futbolcusu seçildi. Diğer bir önerimde Hoarau'yu hedef adam yap ve kafasına çalış.

Buda şu anda bendeki özellikleri;

Last edited by addar : 07.Ağustos.2009 at 13:17

sakary Ali Misafir

Kalede genç olarak Edel Apoula var iyi gelişiyor bence oraya transfere ihtiyaç yok.

Caera'dan bende pek fazla verim alamadım ama onun mevkisinnede hiç transfer yapmadım. Chantome ile Sessegnon'da iyi oyuncular güzel gelişiyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

10 numara tarzı AMC alabilirsin.Arkadaşın Dediği Gibi Dzagoev ve Vukcevic ...Hucüm Yönünde Joker Oyuncu Arıyorsan Marquinhos , Willians Santana İşini Görür...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

10 Numara istiyorsan FLuminense den Dario Conca yı aLıcaksın, Hem ucuz, hem goL atar, hem asist yapar, kornerden attırır, Frikikten mesafe tanımadan atar 10 numara transfer oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

başarılar kardes

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bernardo da bir başka harika brezilyalı.. orta saha için. frikik 20 .

sakary Ali Misafir

Ben Bernardo'yu ikinci sezonumda PSG'ye almıştım pek yararlı olamamıştı.

Vukcevic,Dzagoev gibi oyuncular gelmek istemezler.10 numara alacaksan İvan Rakitici al ben almıştım çok büyük katkılar yapıyor.

Mesaj Yetkileri