1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Everton'da bir Türk

Default Everton'da bir Türk

Everton FC

Stadımız :

Takımımızın başarılı futbolcuları :

Marouane Fellaini

Mikel Arteta

James Vaughan

Tim Cahill

daha nice iyi oyuncularımız var ama bunları yeterli buluyorum saymak için

Ayrıca yeni transferlerin bulunduğu bir yama ile oynayacağım.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954 Kuralları okudum kabul ediyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Yeni transferimiz Claudio Pizarro.Bu oyuncuyu 500 k 24 ay taksitle olmak üzere 1.5m £ fiyatına aldık.

not: Pek parlak bir transfer değil kendisi ama işimize yarayacaktır

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Başarılar..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Everton deyince bu forumda ben geLirim akıLLara

Şu anda devam eden Everton kariyerim var, istersen ufak tüyoLar payLaşabiLirim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Everton deyince bu forumda ben geLirim akıLLara

Şu anda devam eden Everton kariyerim var, istersen ufak tüyoLar payLaşabiLirim.
    O ufak tüyoları paylaşırsan sevinirim Eminimki çok yararı olur bana

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖnceLLikLe CahiLL geLene kadar sıkıntı çekebiLirsin.

Transfer bütçesi vermedikLerinden doLayı transferLerde dikkatLi oLman gerek ve satacağın oyuncuLarı iyi beLirLemen gerek. Eğer sezon ortasına kadar hedefLerin üstünde iLerLersen yönetim transfer için ek bütçe veriyor.

Ben sezon ortasında Piennar,Osman,Anichebe,Yakubu ve Arteta yı satarak 60 miLyon doLar gibi bir geLir eLde ettim. YerLerine Defour,Keirrison,Marquinhos ve Mattock u aLarak transferLerden geLen paranın yarısını kasada korudum.

Dan GosLing,Baines,Vaughan ve RodweLL e sürekLi şans ver. İkinci sezonda 4 de muhteşem oLuyorLar. Bir sezon sonra İngiLiz miLLi takımının da değişmezLerinden oLur.

41212 oynadım. İLk sezonda şampiyon oLdum. Uefada çeyrek finaLde VaLencia ya eLendim.

Tim CahiLL 47 goL attı.

Transfer bütçesi vermedikLerinden doLayı transferLerde dikkatLi oLman gerek ve satacağın oyuncuLarı iyi beLirLemen gerek. Eğer sezon ortasına kadar hedefLerin üstünde iLerLersen yönetim transfer için ek bütçe veriyor.

Ben sezon ortasında Piennar,Osman,Anichebe,Yakubu ve Arteta yı satarak 60 miLyon doLar gibi bir geLir eLde ettim. YerLerine Defour,Keirrison,Marquinhos ve Mattock u aLarak transferLerden geLen paranın yarısını kasada korudum.

Dan GosLing,Baines,Vaughan ve RodweLL e sürekLi şans ver. İkinci sezonda 4 de muhteşem oLuyorLar. Bir sezon sonra İngiLiz miLLi takımının da değişmezLerinden oLur.

41212 oynadım. İLk sezonda şampiyon oLdum. Uefada çeyrek finaLde VaLencia ya eLendim.

Tim CahiLL 47 goL attı.
    Teşekkürler Anichebeyi satmayı düşünüyordum zaten ama kimse almak istemiyor. O şans ver dediğin oyunculara şans vereceğim ki zaten Vaughan ve Baines direk ilk 11imde

Cahillinde bende sakatlık problemi yok transfer yaması kurduğum için

Evet lige başladım sonunda ve öncelikle hazırlık maçlarının skorlarını veriyorum :

Genel olarak Murcia maçı hariç gayet iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum.

Ve ligin ilk maçı ezeli rakibimiz Liverpool'a karşıydı işte bakın neler oldu :

Onların daha üstün oynadıklarını düşünüyorum ama sonuçta maçı biz aldık.Pizarroyu'da ikinci yarı maça almama rağmen 2 gol atıp maça damgasını vurdu ve maçın adamı oldu.

basarılar..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tim CahiLL 47 goL attı.
    amc mi oynattınız cahill'i ?
    gollerin yarısını korner taktiğinden atmıştır tahminimce.

başarılar arkadaşm..

Şunu belirteyim şu anda berbatız Neyse direk sonuçlara geçeyim

Hakettiğimiz sonucu aldık

Yine kolay bir maç

Bu maç sanki bizim düşüşümüz gibi oldu.Pek iyi oynayamadık ama kazanmasını bildik.

UEFAdaki rakibimiz Slovan Liberec'i daha iyi bir şekilde yenebilirdik ama olsun sonuçta kazandık diyerek kendim teselli ediyorum

Bu maçı pek hatırlamıyorum ama daha iyi bir sonuç bekliyordum takımımdan.

Yenmekte zorlandığımız bir maç daha

Rakip daha üstün oynadı ama kazanamadılar.

Liberec'i bir kere daha 1-0 sonucuyla yenerek UEFA'da gruplara katılıyoruz.

Berabere kaldık ama yenilmişten beter hissettim kendimi bu maçta

Ve uefa grupları :

Kolay bir gruba düştük kanımca.

Yorumları bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar..

Maçlar iyi grup kolay
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Başarılar Dilerim Lige COk Güzel Başlamıssın
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Lige cok hızlı bir giriş yapmıssın. Kaliteli oyuncularınla basarılı olacagını düsünüyorum.
    TariboWest

Biraz kendimi oyuna kaptırıvermişim şimdi koymadığım screenshotları koyayım lafı uzatmadan

İşte o screenshotlar (=

Bu sefer biraz memnun olduğumu söyleyebilirim iyi bir skor olduğunu düşünüyorum.Ah bide Rodwell sakatlanmasaydı.

Uefa grubumuzdaki ilk rakibimizle resmen dalga geçtik.Yakubu coştu bu maçta

Böyle bir sonuç beklemiyordum.Takımıma yakıştıramadım bu sonucu ama..Puan aldığımız için şanslıyız gibi oldu

Siyah Gülleri 4-1 gibi güzel bir skorla yendik memnunum Bir de Yakubunun penaltı özelliği 18'di yanlış hatırlamıyorsam penaltıyı kaçırmasına çok bozulmuştum.

West ham maçından sonra açıldık ve önümüze gelene 3-4 atıyoruz Zaten herşey ortada.

Kazanabileceğimiz bir maçtı ve daha iyi oynamıştık ama fazla kafama takmadım bu maçta berabere kalmayı.Fakat çok sinir oldum bu maça adamlar 2 kez frikik kullandılar ikiside gol

Basit rakibimiz karşısında kolay bir galibiyet daha fazla söze gerek yok heralde

League Cup rakibimiz Wigan'ı 3-1 skoruyla eleyerek League Cup'a devam ediyoruz.Rakibimizde iyi oynadı fakat kazandık.Fellaini'de gol atmaya başladı ilginç

Rakibimiz Wolves'i yenerek ligde 3 puanı aldık.Ama takdir ediyorum adamları iyi oynuyorlar

Bol gollü bu maçta bol gol atarak rakibimizi devirdik.Ama bir süre sonra maçta gol olunca heycanlanmadım bile

Medya Sampdoria'nın kazanacağına kesin emindi.Sampdoria favoriydi ve oranıda gerçekten favori olduğunu gösteriyordu ama bu süpriz skorla medyaya kimin favori olduğunu gösterdik Ayrıca bu maçtan sonra gruptan çıkmayı garantiledik.Artık amacımız gruptan 1. çıkmak

Evet şimdilik bu kadar yorumları bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Güzel DevaM Ediyosun Bakalım Bu Seri Ne Zaman Bozulacak
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    amc mi oynattınız cahill'i ?
    gollerin yarısını korner taktiğinden atmıştır tahminimce.

başarılar arkadaşm..

Arkadaşın konusunu bozmak istemem ama Amc oynattım evet, korner taktiği yaptım ama kornerde Yobo goLLeri attı. CahiLL kornerden 4 tane feLan goL atmıştır, o da Yobo nun oLmadığı dönemde.

Arkadaşda güzeL başLamış bu arada.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kulandıgın skin'in adını ogrenebilirmiyim?

Teşekkürler yorumlarınız için

Skinimin ismi Three bulabileceğini düşünüyorum.

valla gayet iyi başlamışn umarım bozulmaz seri

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Cok iyi sonuclar almıssın. İnsallah seri böyle devam eder.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri