Yine sıkıntı getirdi beni buraya.uzun süre sonra kariyer hikayeleri bölümüne girmeye başladım ve çoğu kişide olduğu gibi maymun iştahlılıkla kariyer yapasım geldi.zaman açısından da yapacak fazla bişeyim olmadığı için uzun süre süreceğini umduğum kariyerime başlamaya karar verdim.
Önce aklıma gelen takım Fenerbahçe oldu,sonra 20-30 tane Fenerbahçe kariyeri arasında anlamı olmaz diye düşünüp vazgeçtim,bi farklılık olması amacıyla Türkiye 2. Ligindeki en sevdiğim takım olan Gebzespor'u seçtim.
Takımı bilmeyenler için oyunda Gebzespor:
Cimri başkanlı klasik türk takımlarından biri.kadroda çok başarılı bir oyuncuları yok,ama tanıdığım oyunculara sahipler(Mehmet Ören,Emrah Kınık).Maaş bütçesi yılda yaklaşık 1 milyon YTL.Transfer bütçesi olmaması nedeniyle bedavadan alabileceğimiz ve kiralayacağımız oyuncularla yetineceğiz.
Kadroda halihazırda 31 oyuncu var as takımda.bunların 5-6 tanesi oynayabilecek seviyede,transfer döneminde elimize 1-2 kuruş geçerse de aklımda alacağım bir kaç isim var.
Başkan pilot takım olayına da sıcak bakmıyor,o yüzden elimizden geldiğince kiralık listesindeki oyunculara bakacağız.
Bu gecelik bu kadar,Yarın muhtemelen transferleri[:P] ve hazırlık maçlarını veririm
Kuralları yeterince okudum kabul ediyorum.