1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Personel ve 7 yıldız olayı

1. Question Personel ve 7 yıldız olayı

Merhaba
    Aradım ama cevabını bulamadım. Forumda 7 yıldızlı personel bulma konuları var. Bir sürü matematiksel hesap yapmış arkadaşlar...

Personellerin gerçekten yararı var mı? Varsa ne gibi bir yararı var? Benim personellerimin özellikleri 7 yıldızlı olursa bana ne gibi bir katkısı olur?

Cevaplarsanız sevinirim.

Benimkiler böyle:

İş görür mü?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yararı olmaz olur mu
    Oyuncularının daha çabuk gelişmesine yardımcı olurlar. 4 yıldızlık koçun oyuncuna vereceği antrenman ile 7 yıldızlık koçun vereceği antrenman arasında büyük fark var. Yıldız sayısını antrenmanın kalitesi yada verimliliği olarakta düşünebilirsin. 7 en üst düzey.

Senin personelin genel olarak iyi ancak gereğinden fazla kaleci koçun var. 1 Atak ve 1 taktik koçu lazım sadece.

Ricardo Moniz duran toplarda 7 yıldız verebilen ender koçlardan biri, bence onu sadece duran top antrenmanına ver. Asistanın kötü, değiştirebiliyorsan değiştir.

Yeterli sayıda koçun var, dolayısıyla her birini tek bir antrenmana verirsen 7 yıldıza ulaşırsın ve verimlilik artar. Kondisyonerlerinden birini güç diğerini aerobik antrenmanına ver.

Manuel Delgado'yuda hiç düşünmeden şutla

Güç - Paolo Bertelli
    Aerobik - Valter Di Salvo , Luca Franceschi, Andy Renshaw'dan biri
    Kalecilik - Kevin Hitchcock yada Eric Steele
    Taktik - taktik çalıştırması en az 18 olan yeni bir koç
    Top kontrol - Eamon Mulvey
    Defans - Inaki Bergara
    Atak - atak çalıştırması 20+taktik 10 yada atak 19+taktik 14 yada atak 18+taktik 18 olan yeni bir koç
    Şut - Aurelio Andreazzoli
    Duran toplar - Ricardo Moniz

bu şekilde ayarlarsan maksimum verim alırsın. boşta kalanlarıda yüksek olan özelliklerine göre dağıt.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

3. Default

Çok teşekkür ederim Ben boş yere bir sürü almışım, arttıracağını düşürerek... Her gün yeni bir şey öğreniyorum bu oyunda Söylediklerine göre personellerimi yerleştirdim, süper oldu

Mesaj Yetkileri