İşte budur.. Keşke imkanım olsa da gitsem Adana'ya.. Forza Livorno,forza Adana Demirspor..
Demirspor bu hafta bay'dı iyi olmuş araya kaynadığı bu maçın.. Rakip pek güçlü değil ama işte maksat hazırlık maçıİyi ya gidilir bu maça
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Berabere bitecektir maç ama gollü olsun.. Gerçi bu maç her türlü izlenir Livorno olduğu için..
Süper mac olur. İzlenir![]()
TariboWest
BakaLım küçük Rafet ne yapacak bu maçtaeğer maçı canLı verirLerse o çocuğu izLemenizi isterim
![]()
Henüz 9-10 yaşında bi veLet ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yarı Adanalıyım ama 19 yıldır Mersin'de oturuyorum..Bu iki takımın maçlarında çok karmaşık duygular kaplıyor beni açıkçası
Livorno maçı tarihe geçecek..Organize edenden Allah razı olsun
İkisi de taraftar takımı,müthiş bir maç olacak![]()
akşamına adana'da olursam gitmeye çalışacağım..
Adana Demirspor adına harika birşey.
Sakaryaspor'da Steau Bükreş ile düşünülüyordu ama beceriksiz yönetim halledemedi.![]()
0-0 sona erdi...
Haberler flaş haberle geçti nasıl bir karşılama olmuş...
Lucarelli kebaplara bayılmış![]()
çok güzel hareketler bunlar, bunun gibi nice organizasyonu yeşil sahalarda görmeyi diliyorum
Resimler varsa paylaşırmısınız.
Vay be bir dostça başlamış dostça bitmiş en son resimde ortam kurulmuş her şey hazır bi tek kebap eksik![]()
Ohh be Kebabın anavatanına geldi adamlar. Artık gidene kadar tıkınırlar![]()
bide bunu buldumhttp://www.ajansspor.com/futbol/tff2.../9.html#galeri
Lucarelli Adana'yı çok sevmiş 2-3 yıl sonra Adana'ya transfer olabilirmiş..![]()
Valla maç tam bi karnaval havasında geçti.. Maçı tezahurat yapmaktan hiç izlemedim desem yeridir yanizaten maratonda italyanlarla birlikte izledik maçı.. Adamlar kız erkek gelmişler 30 kişi falan...o da sadece benim gördüğüm tabi
helal olsun onlara da..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Maçtan Görüntüler
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
5 Ocak'taki şu serinletme hizmeti süper oluyor.. Dinç olup maçta olmak vardı..
İtalyan taraftarlar varmıydı Adana da?
Ya arkadaşlar şu ads livorno atkısından bulamazmıyız biryerde?
Oy oy.. İşte budur..
Facebook tan izledim videoları süper maç olmuş ama Livorno ile Adana DS nin alakasını anlayamadım ben![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İkisi de devrimci takım.. Adana DS işçilerin takımı Livornoyu zaten biliyosun..