1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Beşiktaş - Türkiye(U21) | Hazırlık Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Beşiktaş - Türkiye(U21) | Hazırlık Maçı

Ümitler yarın Beşiktaş ile karşılaşacak

2011 UEFA Avrupa Ümitler Şampiyonası grup eleme maçında 9 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Gürcistan ile karşılaşacak Ümit Milli Takımımız, bu maçın hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor.

Ataköy Sheraton Hotel'de kamp yapan Millilerimiz, ilk üç antrenmanını Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptı. Bugün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bir çalışma yapacak Millilerimiz, yarın da Beşiktaş A ve A2 takım karması ile hazırlık maçı yapacak. BJK İnönü Stadı'nda oynanacak ve taraftarların ücretsiz izleyebileceği karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.

6 Eylül'de Atatürk Olimpiyat Stadı Yan Sahası'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayacak Millilerimiz, 7 Eylül'de Gürcistan'a hareket edecek.

Ümit Milli Takım ile Hazırlık Maçı

Futbol A ve A2 takım karmamız ile Gürcistan mücadelesine hazırlanan Ümit Milli Takımı, yarın (5 Eylül) BJK İnönü Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Saat 17.00'de başlayacak olan mücadeleyi taraftarlarımız ücretsiz izleyebilecek.

Beşiktaş JK

Kaleciler: Volkan Babacan (Fenerbahçe), Cenk Gönen (Denizlispor).

Defans Oyuncuları: Rıdvan Şimşek (Beşiktaş A.Ş.) , Serdar Aziz (Bursaspor), Aykut Muhammet Demir (Gençlerbirliği), Güray Vural (Denizlispor), Serdar Kesimal (Kayserispor), Abdullah Karmil (Trabzon Karadenizspor A.Ş.), Serkan Şahin (FC Basel).

Orta Saha Oyuncuları: Aydın Yılmaz (Galatasaray A.Ş.), Jem Karacan (Reading FC), Necip Uysal (Beşiktaş A.Ş.) , Ergün Berisha (Udinese Calcio), Yiğit İsmail Gökoğlan (Manisaspor), Zeki Korkmaz (Büyükşehir Belediyespor), Gökhan Töre (Chelsea FC), Tunay Torun (Hamburger SV).

Hücum Oyuncuları: Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği), Deniz Yılmaz (FC Bayern Müchen), Tevfik Köse (Bayer 04 Leverkusen).

İlginç bir maç olacak.Bir ara Bjk-Gs karması Milli takımla bir hazırlık ve ya jübile maçı yapmıştı.Hatta Star'dan yayınlanmıştı unutmadım.Ama ne maçıydı onu tam hatırlamıyorum...

Maçın ücretsiz olmasıda ayrı bir güzellik.Ne yalan söyleyim ben Ümitleri izlemeye gidicem yarın Beşiktaşı değil...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın ücretsiz olması güzel, bende gitmeyi düşünüyorum maça, Ümit Millileri izlemek için

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

BJK tv verecek mi maçı bende izlerim verirse.. Güzel bir düşünce olmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Zannetmiyorum.BJK Tv'nin varlığı zarar.Daha sonra banttan verirler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    [B][COLOR="Red"]
    İlginç bir maç olacak.Bir ara Bjk-Gs karması Milli takımla bir hazırlık ve ya jübile maçı yapmıştı.Hatta Star'dan yayınlanmıştı unutmadım.Ama ne maçıydı onu tam hatırlamıyorum...
    Suat Kaya'nın jübilesi miydi o?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aynen aynen Suat'ın jübilesiydi...

G.S - Türkiye maçıydı.Ama Türkiye Bjk ve Gsli oyunculardan oluşuyordu...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

6 oyuncu yurt dışından, Göktan Töre'de olacak gözler sanıırm.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Gökhan Töre bizim mahaLLenin eki futboLcusu bakaLım neLer yapacak bu maçta
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

3-4 umit milli takim yendi, tabata ve onur bayramoglu gol attilar

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Stat: BJK İnönü
    Hakemler: Onur Karabaş, Şaban Kambur, Hüseyin Sarsar
    Beşiktaş: Hakan (Dk. 46 Korcan), Erhan, İbrahim Toraman (Dk. 46 Oğuz), Ferrari, İbrahim Üzülmez, Erkan (Dk. 72 Onur), Ernst (Dk. 60 Ömer), Fink, Ekrem, Uğur, Tabata (Dk. 60 Can)
    Ümit Milli Futbol Takım: Volkan (Dk. 46 Cenk), Rıdvan (Dk. 46 Serkan), Serdar Aziz, Aykut, Güray (Dk. 46 Abdullah), Yiğit (Dk. 46 Serdar Kesimal), Necip (Dk. 46 Zeki), Ergün (Dk. 46 Tunay), Gökhan (Dk. 66 Aydın), Tevfik, Deniz
    Goller: Dk. 15 Yiğit, Dk. 55 Abdullah, Dk. 58 Zeki, Dk. 85 Tunay (Ümit Milli Futbol Takımı), Dk. 24 Tabata, Dk. 83 Ömer, Dk. 90 1 Onur (Beşiktaş)
    Sarı Kart: Dk. 24 Necip (Ümit Milli Futbol Takımı)
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çok zevkli,gollü bir mücadele oldu...

Ümitlerde ileri ikilide oynayan Alman patentli Deniz ve Tevfik çok hareketli,hem yerden hem havadan etkili olan özellikteler...

Kanatlarda G.Töre,Yiğit Gökoğlan,Aydın Yılmaz,Tunay Torun gibi süratli,teknik ve yaratıcı oyuncular mevcut...

Tunay mükemmel oynadı,maçın yıldızıydı...

Savunmada S.Aziz,S.Kesimal,Aykut gibi sağlam oyuncular bulunuyor...

Çok iyi bir jenarasyon...

Biz ise bugün forvetsiz oynadık.Evet bildiğimiz forvetsiz.Holosko,Nihat milli;Batuhan,Nobre,Bobo sakat.İleride Tabata tek başına oynadı.Müthiş oynadı.Top aldı,verdi,adam geçti araya paslarla Ekremi ve Erkan'ı pozisyona soktu.Golüde klasına yakışır bir goldü...

Bozüyük'ten gelen Onur ise son 20 dakikada oyuna dahil olmasına rağmen attığı gol ve yaptığı asistle "ben yetenekliyim" arkadaş dedi...

Ümitlerin attığı golden sonra tribündeki alkışlarda görülmeye değerdi...

Mesaj Yetkileri