Ümitler yarın Beşiktaş ile karşılaşacak
2011 UEFA Avrupa Ümitler Şampiyonası grup eleme maçında 9 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Gürcistan ile karşılaşacak Ümit Milli Takımımız, bu maçın hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor.
Ataköy Sheraton Hotel'de kamp yapan Millilerimiz, ilk üç antrenmanını Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptı. Bugün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bir çalışma yapacak Millilerimiz, yarın da Beşiktaş A ve A2 takım karması ile hazırlık maçı yapacak. BJK İnönü Stadı'nda oynanacak ve taraftarların ücretsiz izleyebileceği karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.
6 Eylül'de Atatürk Olimpiyat Stadı Yan Sahası'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayacak Millilerimiz, 7 Eylül'de Gürcistan'a hareket edecek.
Ümit Milli Takım ile Hazırlık Maçı
Futbol A ve A2 takım karmamız ile Gürcistan mücadelesine hazırlanan Ümit Milli Takımı, yarın (5 Eylül) BJK İnönü Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.
Saat 17.00'de başlayacak olan mücadeleyi taraftarlarımız ücretsiz izleyebilecek.
Beşiktaş JK
Kaleciler: Volkan Babacan (Fenerbahçe), Cenk Gönen (Denizlispor).
Defans Oyuncuları: Rıdvan Şimşek (Beşiktaş A.Ş.) , Serdar Aziz (Bursaspor), Aykut Muhammet Demir (Gençlerbirliği), Güray Vural (Denizlispor), Serdar Kesimal (Kayserispor), Abdullah Karmil (Trabzon Karadenizspor A.Ş.), Serkan Şahin (FC Basel).
Orta Saha Oyuncuları: Aydın Yılmaz (Galatasaray A.Ş.), Jem Karacan (Reading FC), Necip Uysal (Beşiktaş A.Ş.) , Ergün Berisha (Udinese Calcio), Yiğit İsmail Gökoğlan (Manisaspor), Zeki Korkmaz (Büyükşehir Belediyespor), Gökhan Töre (Chelsea FC), Tunay Torun (Hamburger SV).
Hücum Oyuncuları: Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği), Deniz Yılmaz (FC Bayern Müchen), Tevfik Köse (Bayer 04 Leverkusen).
İlginç bir maç olacak.Bir ara Bjk-Gs karması Milli takımla bir hazırlık ve ya jübile maçı yapmıştı.Hatta Star'dan yayınlanmıştı unutmadım.Ama ne maçıydı onu tam hatırlamıyorum...
Maçın ücretsiz olmasıda ayrı bir güzellik.Ne yalan söyleyim ben Ümitleri izlemeye gidicem yarın Beşiktaşı değil...![]()