1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Haftanın Taraftarı Çarşı[UEFA]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Haftanın Taraftarı Çarşı[UEFA]

UEFA resmi sitesinde hem Ş.Ligi'ni hemde Avrupa Ligini kapsayan haftalık değerlendirmesinde haftanın taraftarını Beşiktaş olarak seçti...

Haftanın Takımı: Wolfsburg
    Haftanın Oyuncusu: İnzaghi
    Haftanın Golü: Zapater

Fan power
    So just how loud was the Inönü Stadium in Istanbul on Tuesday? The noise generated by Beşiktaş JK fans has been recorded at 132 decibels, the equivalent to a plane at take off, and Manchester United FC goalkeeper Ben Foster was certainly blown away by the experience. "It was deafening. There was a point in the second half when I couldn't hear myself think, it was that loud," he said after United's 1-0 win. Paul Scholes's 76th-minute goal, though, quickly silenced the crowd. "We knew what to expect," the United veteran said. "We've been to Turkey a few times now."

'Taraftarın gücü' başlığıyla verilen haberde; Salı günü İnönü Stadyum'undaki muhteşem atmosferden bahsedildi. Bu arada, Beşiktaş taraftarının çıkarttığı sesin yine 132 desibel olarak kayıtlara geçtiğini öğrenildi.

Manchester United kalecisi atmosferle ilgili olarak, "İnanılmazdı. İkinci yarıda öyle bir an var ki, ben kendi düşündüklerimi duyamadım. Çıkan sesi size ancak böyle tarif edebilirim" diye konuştu.

http://www.uefa.com/footballeurope/n...id=892064.html

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

tebrikler.. gerçekten cehenneme gelmiş gibi oluyor yabancı takımlar türkiyede. adamlar taraftar nedir bilmiyor ki kendi ligleri tiyatro gibi . () böyle seyrediyorlar maçı..

eski açık ın üstünün kapanmasıyla asy de oynanacak bir maç sonrası benzer haberleri görür gibiyim türklerden taraftarlık öğrensinler azıcık ..
    Last edited by El Barto : 18.Eylül.2009 at 23:55

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    tebrikler.. gerçekten cehenneme gelmiş gibi oluyor yabancı takımlar türkiyede. adamlar taraftar nedir bilmiyor ki kendi ligleri tiyatro gibi . () böyle seyrediyorlar maçı..

eski açık ın üstünün kapanmasıyla asy de oynanacak bir maç sonrası benzer haberleri görür gibiyim türklerden taraftarlık öğrensinler azıcık ..

Konuyla Alakasız Olacak Ama Neden Bu Kadar Çok Smiley Kullandın
    Bu Arada BJK Taraftarına Çarşı Grubuna Tebrikler
    Last edited by El Barto : 18.Eylül.2009 at 23:55

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Konuyla Alakasız Olacak Ama Neden Bu Kadar Çok Smiley Kullandın
    Bu Arada BJK Taraftarına Çarşı Grubuna Tebrikler
    bilmem içimden geldi halay malay tribün kültürü öğrensinler baabında herhalde

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anilton View Post

Manchester United kalecisi atmosferle ilgili olarak, "İnanılmazdı. İkinci yarıda öyle bir an var ki, ben kendi düşündüklerimi duyamadım. Çıkan sesi size ancak böyle tarif edebilirim" diye konuştu.[/B]

http://www.uefa.com/footballeurope/n...id=892064.html
    Bu yoruma çok güldüm..Belli ki çok etkilenmiş..

Tebrikler Çarşı..

Mesaj Yetkileri