1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Bizi Sevenleri Üzmeyelim Baba ! | Galatasaray | 2009-2010

Hybrid View

Cool Bizi Sevenleri Üzmeyelim Baba ! | Galatasaray | 2009-2010

Sitedeki ilk güncel kariyerimi yapmayı planlıyorum. Görsel olarak muhteşem bir kariyer sizleri bekliyor. Bundan şüpheniz olmasın. Takım Galatasaray. 2009-2010 kadrosu ile hedef TSL + FTK + UEL. İlk yılda 3'ünü birden başarabilir miyim bilmem ama bu yıldızlar bunu yapacak güçteler.

Frank Rijkaard Galatasaray'da !

Frank Rijkaard Kimdir?

30 Eylül 1962 Hollanda / Amsterdam doğumlu Frank Rijkaard, henüz 17 yaşında, Ajax Teknik Direktörü Leo Beenhakker tarafından A takıma alındı. Orta sahada görev yapan Rijkaard, 7 sene formasını giydiği Hollanda ekibiyle üç şampiyonluk, bir de Kupa Galipleri Kupası kazandı.

206 maçta 46 gollü bu performansın ardından kısa bir Real Zaragoza tecrübesi yaşayan Rijkaard, 1988’te Milan’a transfer oldu. Beş sezonluk İtalya kariyerinde Milan’ın efsane isimleri arasına girdi, iki şampiyonluk, iki Avrupa Şampiyonluğu, iki UEFA Süper Kupa, iki de Kıtalararası Kupa şampiyonluğu kazandı.

1993-95 arası Ajax’ta forma giyen Rijkaard, yetiştiği kulübe iki şampiyonluk daha armağan ederek aktif futbol kariyerine nokta koydu.

1981-94 yılları arasında Hollanda Milli Takımı’nın da değişmez ismiydi Rijkaard… 1988 Avrupa Şampiyonu Hollanda kadrosunda da yer aldı. 1995 yılında futbola veda eden Rijkaard’ın teknik adamlık kariyeri ise 1998 yılında başladı.

Hollandalı teknik adam futbolu bıraktıktan sonra Guus Hiddink'in yardımcısı olarak antrenörlüğe başladı.

1998 yılında ise Hollanda Milli Futbol takımının başına birinci adam olarak geçti. Hollanda ve Belçika'nın ortaklaşa düzenlediği EURO 2000 finallerinde Hollanda'nın başında yer aldı. Yarı finale kadar oynadığı futbolla herkesin favorisi olan Frank Rijkaard'ın Hollanda'sı sürpriz bir şekilde İtalya'ya elendi.

Bu şampiyonadan sonra Frank Rijkaard, 2001–2002 sezonunda Hollanda ligi takımlarından Sparta Rotterdam'ın başına geçti. Bir yıllık Sparta Rotterdam tecrübesinin ardından Rijkaard, 2003-2004 sezonunun başında Barselona'nın teknik direktörlüğüne getirildi.

Beş sezon Barcelona'nın çalıştırıcılığını yapan Frank Rijkaard, takımıyla 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında La Liga şampiyonluğu, 2005-2006 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu'na ulaştı. 2005 yılında Barcelona ile İspanya Süper Kupası'nı da kazanan Rijkaard, 2008 yılında ise görevinden ayrıldı.

Galatasaray ve Frank Rijkaard UEFA'nın Manşetinde

Galatasaray Profeyonel Futbol A Takımı antrenörlüğüne Frank Rijkaard'ın gelmesi UEFA'nın resmi internet sitesi uefa.com'da manşetten duyuruldu. uefa.com manşet haberinde, Galatasaray Yönetim Kurulu'nun Salı günü Bülent Korkmaz'ın istifasını kabul ettikten sonra bugün Frank Rijkaard'la iki yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. 46 yaşındaki Hollandalı teknik adamın başarılı geçen Barcelona kariyeri ve teknik direktörlük yaşamındaki önemli noktaların altını çizen uefa.com ayrıca Rijkaard'ın, Barcelona'dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmadığını da belirtti.

uefa.com manşet haberinin sonunda, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ne ön eleme turundan katılacağını belirterek, Frank Rijkaard'ın takımını toparlayarak hazırlılara başlaması için önünde kısa bir süre olduğunun altını çizdi.

-------------------------------------

Büyük Başkan

Arda ve Keita

Elano

Kewell ve Baros

Kuralları okudum, kabul ediyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Başarılar ilk mesaj benden

Nesil
    2007

Başarılar dilerim giriş güzel olmuş Higuain'i al işi bitir

sakary Ali Misafir

Başarılar dilerim..Kadro zaten harika

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Transfere gerek yok hiç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim güzel bir kadrosu var gs nın

Arkadaşlar bayramda elin çoluğu çocuğu gelince ve küçük çocuklar bilgisayarı işgal edince FM oynayamadım. Gelişmeler gece belki...
    Last edited by barpolla : 22.Eylül.2009 at 00:01

HOLLANDA KAMPI

Basın Toplantısı: Serkan Çalık / Emre Güngör

Galatasaray’ın Hollanda kampında bugün, oyuncularımızdan Serkan Çalık ve Emre Güngör basın mensuplarının sorularını cevapladılar.
    Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Serkan Çalık, son durumu ile ilgili olarak, şu anda sakatlık olarak hiçbir problemi olmadığını belirtti.
    Serkan sözlerine şöyle devam etti: “Sadece kuvvet eksiliğim var. Koltuk değnekleri ile 3 ay yürüdüm ve çok kuvvet kaybettim. En kısa zamanda dönmek istiyorum. Yeni sezonda tam anlamıyla hazır olmak istiyorum” dedi.
    Bu sakatlık döneminde arkadaşlarından çok destek gördüğünü ifade eden Serkan Çalık, “Benim için artık bu sakatlık bitti ve bundan sonra önüme bakıyorum” dedi.
    Bir soru üzerine yeni transfer Keita’yı değerlendiren Serkan, “Her takımda rekabet olmalı. Bizde de olacak. Rekabet oldukça takım daha çok güçlenecek” diye konuştu.
    Geçtiğimiz sezon sakatlıklar yaşayan bir başka oyuncumuz Emre Güngör ise yaşadığı sakatlıklarla ilgili olarak, “Talihsiz bir sezon bir yaşadım. Çok ciddi bir sakatlık yaşamadım aslında. Üst üste gelince etkili oldu. Şu anda bir sıkıntım yok. Geçen seneyi artık kapattım. Hem takım olarak, hem de kişisel olarak kötü bir sezondu. Artık önümüze bakmak istiyoruz” dedi.
    Bir soru üzerine geçtiğimiz sezon, Şampiyonlar Ligi ön elemesi maçı olan S. Bükreş karşılaşmasında yaşadığı sakatlığın kendisi için dönüm noktası olduğunu belirten Emre Güngör, “Geçen sezon Avrupa Şampiyonası kampında ufak bir sakatlığım oldu. Daha sonra takıma döndüm ve S. Bükreş maçında alışık olmadığım mevkide oynadım. O maçta bir sakatlık yaşadım. O sakatlık benim için bir dönüm noktası oldu” dedi.
    Emre Güngör, savunma oyuncuları arasında güzel bir rekabet olacağını belirterek, “Hepimiz tecrübeliyiz. Bu sezon savunmada bir problem olacağını düşünüyorum. Geçen sene olmayacak şeyler oldu. Sakatlıklar yaşadık. Meira takımdan ayrıldı. Çok talihsiz geçti. Bir kez daha olacağını düşünmüyorum. Savunmaya transfer ise büyüklerimiz ve hocamızın bileceği bir konu” diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam.

Sağol Haygary. Bugün de okul kıyafetlerini falan almaya gittik. Şimdi diyeceksiniz her gün bir bahane buluyor ama napalım oynamak kısmet olmadı henüz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

başarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başla artık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    seni sevenleri üzme
    Last edited by sentugo : 26.Eylül.2009 at 18:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kariyer yürümez okulda başladı
    Daha doğrusu hocam okula gidiyormu onuda bilmiyoruz ya

hakkaten ya seni sevenleri üzmesene baba yaaa...Galiba bu 2010 yaması ve Galatasaray ile açılan ilk kariyer sanırım.başarılar kardeşim galatasaray'ımızı en üst yere taşırsın İnşAllah...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

basarılar dilerim

Mesaj Yetkileri