1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Arda Sözleşmesini Uzattı !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Arda Sözleşmesini Uzattı !

Arda imzaladı!

G.Saray yönetimi kaptanının 2012 Mayıs’ında bitecek sözleşmesini 3 yıl uzattı. Yıllık garanti 1 milyon 600 bin Euro’luk ücreti her sene 100 bin Euro zam görecek. Maç başına alacağı 12 bin 500 Euro ise her sezon 2 bin 500 Euro artacak...
    Vatan Gazetesi'nde Gökmen Özdemir imzası ile yer alan habere göre, Yıllık garanti 1 milyon 600 bin Euro’luk ücreti her sene 100 bin Euro zam görecek. Maç başına alacağı 12 bin 500 Euro ise her sezon 2 bin 500 Euro artacak...
    G.Saray sessiz ve derinden büyük bir operasyon yaptı. Herkesin takımında görmek istediği kaptanı Arda’nın sözleşmesini 2014-2015 sezonunun sonuna kadar uzattı. Şu anda federasyonda Arda’nın sözleşme bitim tarihi olarak 31 Mayıs 2012 gözüküyor ama G.Saray yönetimi önümüzdeki günlerde yeni sözleşmeyi federasyona bildirecek. Sezon başında Arda’nın sözleşmesinin maddi kısımlarını düzeltme görüşmeleri yapılırken G.Saray Başkanı Adnan Polat 2012’de bitecek sözleşmeyi 2015’e kadar uzatmayı da teklif etti.
    Arda bu teklifi hiç düşünmeden kabul ederken kulübüne de büyük bir iyilik yapmış oldu. Çünkü bir futbolcunun transfer bedeli belirlenirken sözleşmesinin ne kadar daha devam ettiği de önemli kriter oluyor. Örneğin sözleşmesinin bitimine bir sezon kalan futbolculara büyük transfer bedelleri ödenmiyor. Arda’nın Avrupa’ya transferi sözkonusu olursa G.Saray bonservis bedeli belirlerken oyuncusunun 4 yıl daha sözleşmesinin olmasını koz olarak kullanabilecek.
    Genç yıldızın sözleşmesinde şu anda yıllık 1 milyon 600 bin Euro garanti maç başına da 12 bin 500 Euro’luk bedeller yazıyor. Sözleşmenin devam ettiği her yıl Arda’nın garanti ücreti 100 bin Euro yükseltilecek. Maç başına ücretine ise 2 bin 500 Euro zam yapılacak. Böylece Arda’nın son sezonunda yani 2014-2015 sezonunda cebine garanti 2 milyon 100 bin Euro artı maç başına 25 bin Euro para girecek. Şu ana kadar ne Arda ne de G.Saray sözleşmenin 2015’e kadar uzatıldığını açıklamadılar. İki gün önce İstinye Park’ta Aziz Yıldırım ile karşılaşan Arda’nın F.Bahçe Başkanı’yla transferi üzerine şakalaştığı iddia edilmiş bunun üzerine Yıldırım “Onunla transfer konuşmama gerek yok. Çünkü sözleşmesinin ne zaman bittiğini hatta sözleşmesini A’dan Z’ye biliyoruz” demişti. Fakat F.Bahçe Başkanı Yıldırım’ın atladığı detay Arda’nın sözleşmesinin 2015’e kadar uzatıldığıydı. G.Saray yönetimi önümüzdeki günlerde sözleşmeyi federasyona bildirerek bu işleme resmiyet kazandıracak.

24.09.2009
    Kaynak : Milliyet

-----------------------------

Henüz resmi siteden bir acıklama yok ama umarım dogrudur...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben bu habere inanmıyorum. Çünkü Arda'nın artık G.Saraydan ayrılacağını düşünüyorum. Tamam kaptanı takımın ama o da yıldız bir oyuncu Avrupanın üst liglerinde çok rahat oynar.

Ayrıca bildiğim kadarıyla Arda sezon sonunda İspanya'ya gidecek.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Evet Arda büyük bir ihtimalle Barçaya gidecek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence Ada ya gidicek. Kendiside Ada takımlarına gitmek istiyorum demişti. Liverpool Yakışır ona Seneyede bizde kalır. Seyrantepede 1 yılda olsa oynamak ister.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arda Ada'ya giderse işi zor. Fizik gücüne dayanan bir lig çünkü İngiltere ancak İspanya'ya giderse orada rahatça kral olabilir

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bence Gitmeyecek En Az 2 Sene Daha Burada Kalacak Gibime Geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Umarım sene sonu gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben bu habere inanmıyorum. Çünkü Arda'nın artık G.Saraydan ayrılacağını düşünüyorum. Tamam kaptanı takımın ama o da yıldız bir oyuncu Avrupanın üst liglerinde çok rahat oynar.
    İyide Muratcım kontratını uzatması bu dediklerine engel değilki. Şu açıdan bakmak lazım daha öncekine göre iyi bir kontrat mı evet. Tamam gitmek istiyor ama gidemezse daha iyi şartlarda devam edecek mi bu kontrata göre ki zaten kalsada bu kontratta iyileştirme yapar yönetim. O yüzden çokta mantıksız gelmiyor bu haber bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Emre abi haklısın ama gidecek bir oyuncunun kontratını bence yenilemez Galatasaray yönetimi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bence gayette yeniler Murat abi.Emre abi çok doğru söylemiş.Bende yönetimin kontrat yenileyeceğini düşünüyorum.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Takımına para kazandırarak gitmek istiyor belli ki..Sözleşmesini uzatmasa gitmeden sözleşme bitmeden satmak istesek yarı fiyatına gider.Şimdi sözleşmesini uzattı gitmek istediğinde elini sallasa ellisi.Çok para da verirler..Gittiğinde kulübüne para kazandırmak istiyor yani

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Evet Arda büyük bir ihtimalle Barçaya gidecek.
    Nereden duydun Barca'ya gidecegini ?..

Yönetim çok iyi işler yapıyor gerçekten bu sene

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Takımına para kazandırarak gitmek istiyor belli ki..Sözleşmesini uzatmasa gitmeden sözleşme bitmeden satmak istesek yarı fiyatına gider.Şimdi sözleşmesini uzattı gitmek istediğinde elini sallasa ellisi.Çok para da verirler..Gittiğinde kulübüne para kazandırmak istiyor yani
    Ardanın sezon sonu sözleşmesi bitmiyordu Aygüncüm

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arda'nin 2012ye kadar sözleşmesi var.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Emre abi haklısın ama gidecek bir oyuncunun kontratını bence yenilemez Galatasaray yönetimi.
    Şöyle ki Murat Arda bu kontratla birlikte daha iyi bir performansla ve kaptan olarak UEFA'yı kazandırır ligi kazandırır Türkiye kupasını kazandırırsa yönetim bu parayı misli misli çıkarır. Bence böyle düşünüyor yönetim.

Mesaj Yetkileri